Alzamora prosí o respektování Márqueze a jeho rodiny

22 komentářů

s64
1. listopadu • 14:29

Nechápu co tady furt řešíte.:-(Rossi jezdíval jak hovado už dříve a vytláčení soupeře z dráhy u něho nebylo nic neobvyklého. Biaggi, Gibernau,Stoner atd..by mohli dlouze vyprávět.Teď k tomu ještě přidal zásah kolenem čímž vychílil kačera z rovnováhy a ten se hned válel.Marquez je to samé.Pamatuju jak taky v Moto2 jezdíval jako prase.;-)

Mike.M
1. listopadu • 19:23

Vhovani take asi mistri mit museli, viz Schumacher, taky nebyl svaty, nebo Stoner, to byl chovanim taky ho....ted Hamilton, kdy pokazde na startu vyvezl Rosberga i mimo trat. Alonso a fingovana havarie v singapore a jine a jine..... Bez toho asi se mistr neobejde. I Marquez tosame.

Mike.M
1. listopadu • 19:24

Vhovani =chovani

Vota
1. listopadu • 13:12

Hranice sportu to presahlo uz davno, ve chvili kdy spanelska luza zacala vymyslet, za co ze vlastne dostal VR ty 3 body. A ze se jeden idiot choval jak osina v zadku, ze jeden mistr predjizdel pod zlutyma vlajkama, to jim bylo jedno.

viktor čistič
1. listopadu • 13:43

Umíš číst? Kdo předjížděl pod žlutýma? Pokud neznáš fakta a to platí i pro ostatní tak nepište raději nic!!!
Chytáte se akorát kachen a ta vaše totální nenávist likviduje lidskou důstojnost jak fanoušků tak jezdců.
To že se novináři chovají jak psi je známé, ale fanoušci zacházíte hodně daleko a opakujete lži.
Znáte sportovní pravidla? Tak podle toho určujte i vy fanoušci co se může a co ne a nějaké plácání nesmyslů si nechte v hlavě uležet tady není zapotřebí lynčování jednoho jak mají hlupáci v oblibě.
Rossi jel neuváženě a dostal trest a měl by konečně přijmout fakt že titul nedělá jediný závod, ale měl podle toho jezdit celý rok. Když může jiný jet přes hranu, aby dokázal zvítězit měl to dělat i on.

Mrk F1
4. listopadu • 22:34

Pokud znáš a ctíš pravidla, pak asi víš, který jezdec si volí stopu. VR do nikoho nenajel a nikoho nezkopnul, přesto dostal trest za nebezpečnou jízdu. A to mluvíme asi o 80km/hod, což je v MotoGP prakticky nic. Nefandím ani jednomu, ale mám rád, když se rozhoduje na trati a ne u stolu. Proč MM nezávodil s Lorenezem? A proč neujel Valentinovi, když byl rychlejší? A proč si vymyslel tu historku, že mu VR kopl do brzdy, když to defakto položil on do Rossiho?

Milda Vale (milda.vale)
1. listopadu • 15:10
viktor čistič
1. listopadu • 15:58

Mildo Mildo ty taky :-( za tohle se přeci komentátor BTsportu omluvil že vypustil tuhle kachnu o žluté vlajce, ta byla kamaráde za nima, ale to ty asi víš co, když to sleduješ důkladně :-D:-D
nebylo za nimi něco s Dovim? :-P
Nasaď žlutýho kulicha a jeď do Valencie, páč má Vale pořád 7 bodů navíc a vy tady bulíte na jedno oko, on titul může pořád dát ;-)
Bože takhle uměle vytvořená křivda zahýbe věčně rozpolcenýma žluťákama a to jsem myslel, že po letošku bude od vás pokoj áhahaha:-D:-D

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
1. listopadu • 11:50

Marquez sklízí to co seje celou dobu v MotoGP.

Ales Palko (Alpaco999)
1. listopadu • 10:49

To že je MM mladej, chtivej a možná i pomáhá krajanovi, aby získal titul (to vědí jen JL a MM), ještě neznamená, že ho může napadat banda zfanatizovaných Italů. To tak nějak nemá se sportem nic společnýho. Co se odehrává na trati tam má taky zůstat...Ta kolize zůstane trochu sporná. Rossi MM vyvezl o tom není sporu. Možná i víc než je zdrávo. MM možná chtěl do Rossiho narazit, ale taky možná jen nechtěl mimo trať. Kdo ví? Rossiho pohyb nohy byl evidentní víc z jiných kamer než zhora. Z vrtulníku to vypadalo jinak, ale každý si najde ten "svůj" záběr.
Fandil jsem, fandim a budu fandit Lorenzovi, to ovšem neznamená, že přeju zranění jakýhokoliv jezdce. Jestli vyhraje Vale, přeju mu to.
A jestli je možný vyhrát závod ve Valencii z posledního místa? Je. viz MM v moto2 v roce 2012... úchvatnej pohled shora, kterej si zaslouží respekt pana jezdce!

Mike.M
1. listopadu • 19:19

Presne. Vale se ohlizel zpomalil a pockal si na nej. A to jsem valeho fan. To by si nemel dovolit. Kor jeho format.

legend74
1. listopadu • 4:07

Jen co potkám nějakýho trabanta olepenýho 46tkou nebo thedoctorem a podobnýma vymr.ávkama tak mu nejraději hned dám myšku ve stylu L.Lacina(pochybuju že to vůbec chápete),svoje ego si můžete honit na své staré,hlavně se neser.e do něčeho o čem nemáte ani páru žluťásci šikmovoký.

Mrk F1
4. listopadu • 22:26

No jestli jsi ročník 74, tak to jsi se asi nějak zapomněl, že?

samobara
3. listopadu • 13:47

Vale je najlepší jazdec. Takí sa už nikdy nenarodi. Márqeuz je zmrd. Ty si PACO!!!!!

Dýzl
1. listopadu • 9:38

Teď ještě, jestli by jsi si troufl z oči do oči?
Kámoš si dal na barák vlajku s číslem 46. Dokonce vyrobil držák na vlajku s úhlem 46 stupňů.
Mohu ti dat kontakt a ukaž co jsi za chlapáka. Budu vám to pískat. :-D

majkl2002
1. listopadu • 12:14

Souhlas :D

46.petr
1. listopadu • 9:06

Ty jseš normální maloměšťák....... Prober se a pokud tady obhajuješ MM , tak jsi úplně vylízanej......

viktor čistič
31. října • 23:07

Chléb a hry .
Všechno jenom důsledek chování jednoho gladiátora a lůzy co řve smrt, smrt, smrt !!!!

Richard Nosek (Norek666)
1. listopadu • 6:08

Je to dusledek nesportovniho chovani MM na trati a jeho nehoraznych lzi po zavode.Kazdy videl hlavne na zaberech z vrtulniku,ze Vale ho pouze zpomalil a vyvezl ze zatacky a MM do neho vrazil sam,mozna si myslel ze Valeho vezme na zem sebou.Kdo videl zavod od zacatku nemohl si nevsimnout ze MM bojoval pouze s Rossim ,Lorenza nechal byt ,ani se nesnazil s nim zavodit.Nemuze se divit ze s jeho prasackym a bezohlednym stylem {nejen v tomhle zavode} se posledni dobou vali v kacirku.

Mike.M
1. listopadu • 19:16

Ac valeho fanousek si myslím, ze si na marka pockal a v ten moment jel hoodne velky oblouk a marc jel normalni stopu, proto to vypadalo ze se mark do valeho navazel. Kdyby byl vale rychlejsi ujede mu ale pohyb nohy tam byl. A vale jako skoro 10ti nasobny, snad jo, mistr mel vedet ze to nezustane bez povsimnuti a ze trest se muze dostavit.

legend74
1. listopadu • 3:46

Vy mrdk.,všechno je max. důsledek zfanatizovaných the čůrá.ů.pro které je i černá žlutá a přes to nejede vlak!Doufám že toho vašeho božského 46 někdo ze španělů sundá a bude konečně klid a rozhodnuto bez keců.

viktor čistič
1. listopadu • 12:02

No snad si nemyslíš, že tady chválím 46 :-D:-D:-D to jsi mne nepochopil kámo :-D:-D:-D

Doporučujeme

Články odjinud