Bastianini obdržel cenu Casco Tricolore

Závodník z Rimini – Enea Bastianini – obdržel od italského magazínu Motorsprint ocenění Casco Tricolore.

Tento týden se v muzeu Checco Costa v blízkosti autodromu Imola udílely ceny italského magazínu Motosprint – jednalo se o tzv. Caschi d’Oro. Zatím stále ještě sedmnáctiletý závodník Enea Bastianini (pozn.: osmnáct mu bude 30. 12.) získal ocenění Casco Tricolore.

Enea Bastianini z týmu Gresini Racing letos obsadil celkově třetí místo v šampionátu kategorie Moto3. Díky tomuto umístění byl letos nejlepším italským závodníkem v této třídě.

Na slavnostním udílení cen byl přítomen i Fausto Gresini, který k Bastianiniho ocenění řekl: „Jsem velmi pyšný, že jeden z našich jezdců získal ocenění Casco Tricolore. Gresini Racing vždy investoval do růstu mladých italských talentů a výsledky, kterých dosahujeme v Moto3, to potvrzují. Jsem přesvědčen, že Itálie má velmi blízko k tomu, aby opět vyhrála mistrovský titul v nejslabší kubatuře. Je tam teď hodně silných jezdců a Bastianini je jedním z nich. Enea je ještě velmi mladý, ale v tomto období se toho hodně naučil a myslím si, že skutečně může bojovat o titul,“ věří Gresini.

Bestia_x2.jpgBestia_x3.jpg

Doporučujeme

Články odjinud