Čtyři nejlepší z CEV Moto3 jdou do mistrovství světa

6 komentářů

vloPa19
23. ledna • 16:38

No, u Fabia si aspoň můžeme říct, že je to dobrej závodník. Už to, jak se prezentoval v CEV, nás může pomalu připravit na to, že ani v moto3 nebude pro smích. Vůbec, konkrétně tahle vlna posil z CEV se mi dost líbí a musim říct, že poprvý ani nic nenamítám proti angažování ženský; Herrera tam prostě neni jenom kvůli zvýšení prestiže jako Carasco. Narozdíl od ní má za sebou dobré výsledky a umístit se na sedmém nebo osmém místě v tak kvalitním šampionátu, to je prostě skvělý. Ale musim uznat uznat, že jak jsem si na konci loňska oddychl, když odešli Rins a spol. (kvůli Hanikovi), tak teď mi zase při pohledu na ty další nový jezdce trochu stoupla rtuť. Háňa to bude mít přímo kurevsky těžký! Už dost na tom, že jeho kolegové budou Oliveira a Binder a teď do toho ještě další kupa Španělů nasázených v dobrých týmech. Kája bude muset na tovární KTM hold ukázat, že na to má. Dvakrát škoda, že loni nedotáhl ani jeden z těch dvou slibně rozjetých závodů do konce (Assen a ?Sachsenring?).

stále dobrý Schumi
20. ledna • 22:27

Bude to mít Karel Hanika těžký,..hodně těžký.Věřím,že se s nima popere;-)

janula11
21. ledna • 12:13

Taky se obávám. Fabio Q. už má umetenou cestičku. Tím rozhodně nepopírám jeho talent, nicméně už jen ta výjimka ohledně věku svědčí o tom, co vše je Estrella Galicia schopná (a mocná) udělat.
Karel H. je podle mě fakt ten "srdcař", jenže u nás není nikdo podobný jako E.G., aby mu připravil takové podmínky. Ale taky doufám, že se jim nedá!

stále dobrý Schumi
21. ledna • 18:54

Pokud jde o to metení cestiček;-) komu asi tak umetli cestičku,aby mohl rovnou do HRC místo nejprve do satelitního týmu:-D? Jóó,..kdyby se z takových cestiček mělo prášit,nebude na hlavní cestu vidět;-)

janula11
21. ledna • 20:50

No, myslela jsem to tak, že je škoda, že Karlovi takovou cestičku u nás nemá kdo vyšlapat, ale to je jasný. Pokud jde o Fabia Q., tak jsem také podotkla, že mu neupírám talent, dokonce mu předpovídám skvělou budoucnost, protože E.G. má podle mě "čich" na talenty a do nikoho neinvestuje zbytečně.
Takže ano, Mareček měl umetenou cestičku, ale proč asi? Alzamora si ho vybral jako dvanáctiletého. Jsem přesvědčená, že dobře věděl, co dělá.Viděl jsi asi různá videa z časů, kdy byl Marečel malý kluk. Jezdil statečně, s láskou.Však i pan Nakamoto o něm řekl, že je talent od přírody. Ostatně na mě tak působí i ten Karel. Jenže není Španěl, tak oproti Marečkovi má fakt malé šance.
Když si vzpomenu, jak se stal Mistrem v roce 2007 Talmaczi, tak pan Aspar málem omdlel, protože tím Mistrem měl být Faubel. Jasné, ale skličující.

stále dobrý Schumi
21. ledna • 21:14

Mě se šlapání cestiček nějak nezamlouvá u nikoho.A myslím,že Karel dostal šanci a teď je na něm,aby jí chytil za pačesy.Pokud se prosadí,zůstane.Když to nedá,nemá tam asi co pohledávat,tedy,..pokud se nespokojí s průměrnými výsledky,kolem poloviny start.pole.Když si pak na to sežene peníze,proč ne.Nemůže jezdit jen pětka kluků a konec.

Doporučujeme

Články odjinud