Jakub Kornfeil zůstane v týmu Drive M7 SIC

Jakub Kornfeil zůstane v týmu Drive M7 SIC

Nedávno tým Drive M7 SIC Racing oznámil, že od příštího roku přechází od KTM k Hondě. Dnes tým ohlásil i jezdecké složení.

Jakub Kornfeil již ví, kde bude příští rok jezdit. Zůstane u týmu Drive M7 SIC Racing. Tým to dnes oficiálně oznámil. Zveřejněno bylo i jméno druhého závodníka. Zulfahmi Khairuddin z týmu odchází. Nahradí jej jeho krajan Adam Norrodin.

Jakub Kornfeil, který se letos dočkal svého prvního umístění na stupních vítězů, je aktuálně v MS na třinácté pozici a na kontě má třiasedmdesát bodů.

„Jsem moc šťastný, že budu s týmem Drive M7 SIC pokračovat i v další sezóně,“ prohlásil Jakub Kornfeil.  „Je to velmi profesionální tým, ve kterém je radost pracovat. S jednotlivými členy týmu máme velmi dobrý vztah a jsme naladěni na stejnou závodní vlnu. Po dlouhé době navíc zůstávám ve stejném týmu dva roky,“ pokračuje jihomoravský závodník. „Je to určitě skvělé, protože nemusíme začínat od nuly. Věřím, že přechod na Hondu je ten nejlepší krok, který můžeme udělat. Jsem z toho nadšený. Za tento přestup patří velký dík našemu týmovému manažerovi. Myslím, že s tímto balíčkem budeme opravdu silní. Neméně velké poděkování patří také všem mým sponzorům, že ve mne neztratili důvěru a můžu v tak skvělém týmu dále závodit,“ dodává jezdec.

Doporučujeme

Články odjinud