Jezdci Ducati absolvovali před Silverstonem test v Misanu

Jezdci Ducati absolvovali před Silverstonem test v Misanu

Andrea Iannone a Andrea Dovizioso se mezi GP České republiky a GP Velké Británie ještě stačili podívat do italského Misana, kde měli na programu jednodenní test.

Jezdci týmu Ducati – Andrea Dovizioso a Andrea Iannone – se připravují na svou domácí Velkou cenu v Misanu, která se jede v polovině září. Mezi závody v Brně a Silverstone – na počátku tohoto týdne – vyrazili do Misana, kde absolvovali jednodenní testovací program.

Pondělní test Ducati byl ovlivněn deštěm, který se na okruh v Misanu snesl v ranních hodinách. Nakonec však jezdci dostali příležitost zajezdit si i na suché dráze, ale to až odpoledne.

„Přestože jsem tady ještě nezajel vynikající výsledek, je Silverstone okruhem, který mám rád,“ prohlásil Iannone před následujícím závodem. „Je to skvělý okruh, který umožňuje na motocyklu dosáhnout velmi vysokých rychlostí. Bude zajímavé sledovat Desmosedici GP15, jak jí to letos půjde, protože v roce 2014 to nebylo špatné. Doufáme tedy, že letos to bude ještě lepší,“ věří Iannone.

I Iannoneho kolega Dovizioso má okruh Silverstone rád: „Je to krásný okruh a jsem velmi šťastný, že tam budu v neděli závodit. Od tohoto závodu očekávám hodně, ale než dosáhneme nejlepších výsledků, musíme stále pracovat na zlepšení citu s předkem,“ říká před Grand Prix Velké Británie Dovi a zároveň dodává, že pro nadcházející závod zůstává optimistou.

Doporučujeme

Články odjinud