Lorenzo objasňuje svou žádost o účast na řízení mezi Rossim a FIM

38 komentářů

betko46
5. listopadu • 20:20

Chlapi hadam si nemyslite ze vyhrá to zasrané decko čo cmula tie kokciny chupa chups

viktor čistič
5. listopadu • 21:06

Zasrané? A ty jsi co?

betko46
6. listopadu • 9:24

No predsa VIKTOR čistič

Michal Šitner (Piskotek2007)
5. listopadu • 15:06

Tak odvolání zamítnuto. Snad to přesto klapne.

Michal Šitner (Piskotek2007)
5. listopadu • 13:55

A teď čtu že otec Lorenza je na straně Rossiho a prý kdyby získal titul Rossi bylo by to něco úžasného :-)) Prý o žádné skopnutí nešlo a to že se jeho syn opírá o data Hondy považuje za velmi ostudné. Maj asi dobrej vztah :-))

slehic
5. listopadu • 15:56

Bez odkazu na článek?

Michal Šitner (Piskotek2007)
5. listopadu • 16:38

Četl jsem to jinde ale vypadli na mě tyhle 2, snad je to to samé.
http://www.gazzetta.it/Moto/moto-GP/05-11-2015/v...
http://linkis.com/sportnotizie24.it/jDNtT

Michal Šitner (Piskotek2007)
5. listopadu • 16:38

Četl jsem to jinde ale vypadli na mě tyhle 2, snad je to to samé.
http://www.gazzetta.it/Moto/moto-GP/05-11-2015/v...
http://linkis.com/sportnotizie24.it/jDNtT

slehic
5. listopadu • 19:55

Díky.

Michal Šitner (Piskotek2007)
5. listopadu • 13:40

No, pěkně to graduje. Za Chvíli by jsme měli znát ortel odvolání. V každém případě osobní sponzor Lorenza Sencor oznámil že s ním končí spolupráci kvůli nepřijatelnému chování a Yamaha je velmi zklamaná přístupem Lorenza jelikož jeho kroky dostat se na slyšení k odvolání Rossiho s nima nijak nekonzultoval.

viktor čistič
5. listopadu • 18:08

Jo Sencor :-D to máš maximálně v hlavě a mixér:-D

slehic
5. listopadu • 15:58

Jestli si Lorenzo myslí, že dají přednost neloajální kryse před doktorem, tak asi spadl na hlavu.

louis chiron
5. listopadu • 10:48

do teď jsem si říkal, že ten lorenzo je uplakánek, ale on je fakt ubožák...

Rades 46
5. listopadu • 17:28

ZMRD JE TO :D

marenka93
4. listopadu • 20:10

Je to chvile co jsem se dozvedel od sve pritelkyne o clanku ve kterem se vyjadruje vykonej reditel Hondy Šuhéj Nak. ve kterem poukazuje na to jak vsichni se opiraj o zabehlou tradici a to ze jezdec kterej jiz nebojuje o titul tak se nesnazi ovlivnit vyvoj sampionatu. Jenze jak vsichni vime tak Marc je vsemi obvinovan i samotnym Valem z toho ze se snazi cele jeho snazeni eliminovat. Ve skutecnosti ten kluk jezdi a hrane a spousta lidi nepochopi ze nejede na spici od zacatku do konce ale ze se vyvazi za jezdci a v poslednich par kolech da plnej knedlik!!Zde je video z Motegi 2010 - kdy Jorge bojuje o titul a Vale s nim svadi souboj z podobnym NASAZENIM jake jsme videli i letos v Sepangu ale po tomhle zavode Vale rekl ze to byl normalni zavod a ze nechape Jorgeho reakce a podle jeho slov je vse v "poradku".https://www.youtube.com/watch... Pochopte ze Valemu jde o titul a proto je frustrovanej a kope kolem sebe coz me osobne mrz..stale mu vsak fandim a verim ze si i pres tento vypadek titul zaslouzi, protoze v tehle sezone to byl nejlepsi Valentino napric historii.

viktor čistič
4. listopadu • 19:43

Doufám že Vale ten titul nedá za tu neinteligentní špínu co tady kydáte a v neděli se vám přijdu hromadně vysmát.
Rossi má o 7 bodů víc,Jorge jeden závod nedokončil a on se snaží právně ? Naučte se prohrávat !!!! A vyžerte si tu horkou kaši až do dna B-] co vám uvařil pak chabrus na nervy :-P

Ferda.
4. listopadu • 18:31

O Valem rozhodne FIM.
O Lorenzovi Mafie Palermo.:-P

olsson
4. listopadu • 16:19

Lorenzo je takový srab,že se snaží zajistit si titul jěště před závodem.Tohle jsem tedy od mistra světa nečekal. Nyní se snaží ovlivnit vysvětlováním jak by to měli posuzovat aby Rossimu nedali šanci vůbec bojovat o titul.Pro mne je to chudák a ne závodník.

slehic
4. listopadu • 15:43

A co by tam taky dělal? Jeho výpověď by byla naprosto irelevantní. Do incidentu zapojen nebyl.Je mi z něj na zvracení... měl by jít vzorem pro mladé.

kj46
4. listopadu • 9:29

V historii se staly daleko vetsi karamboly. Nikomu se nic nestalo, snad jen, ze MM prisel mozna o podium 3 misto. Je to trapne od Hondy, dorny i Fim. Pokazili to nam vsem.
A dnes je patrnne, ze hlavne sobe. Verim, ze kdyby si uvedomili dusledky, tak dostal Rossi 1 bod a finito.

louis chiron
5. listopadu • 10:54

pochopitelně... potrestat, ale nechat je o titul závodit na dráze a ne u soudu...

marenka93
4. listopadu • 11:17

Valemu fandim 9 let, ale snazim se vse videt realisticky a mit objektyvni nazor. Znamena to ze VR nemel do cele situace zatahovat i 99 protoze pokud vis tak ten v zavode v Sepangu nefuguroval a byl to ryze souboj a problem VR a MM. Vse rozdmychala sarvatka mezi nimivna reditel. zavodu kde se oba stretli v komfontaci na vse. Lorenzo scpribyvajicim tlakem na jeho osobu zvolil variantu vyvazani z celeho sporu jakoz to "treti osoba" nemajicui na cele zalezitosti podil. Jen se stal obeti konsp. teorie.

TonyLb
4. listopadu • 9:22

No je třeba hledat, kdo to VŠE zapřičinil. Dovolím si tvrdit, že DORNA tím, že uznala, že MM se choval na trati do pádu "nestandartně", a VR se tímto chováním nechal vyprovokovat k vyvážení MM mimo stopu, využila situace a chtěla zdramatizovat šampionát. Kdyby VR udělila 1 tr.bod (jako kdysi MM za Pedrosu), BYL BY POMĚRNĚ KLID.

slehic
4. listopadu • 15:46

Vyvezení na kraj (NEmyslím vytlačení z tratě) je proti pravidlům? O jakém vyprovokování tu píšeš?

kj46
4. listopadu • 8:27

Timto si to Lorik dost posral a to na vsech stranach. Ztraci fanousky, kdo vi co sponzori a hlavne Yamaha. Protozo mit takoveto, nevyspitatelne individum v teamu ?
Snad ho za to vse vyhodi.

Rades 46
5. listopadu • 17:30

Hnal bych ho klackem zmetka!

marenka93
4. listopadu • 8:21

Kazdopadne zrusenim tiskovky se vse zdramatizovalo.

marenka93
4. listopadu • 8:20

Lorenzo jen zada pravni cestou o vyrazeni jeho jmena a tim i ocisteni z cele udalosti kterou ma na svedomi Vale s Marcem. Tod vse." Nema smysl z toho delat KONSPIRACNI TEORII"

Jaromír Berka (mirus44)
4. listopadu • 16:35

přesně tak... tím, že byl potrestán Vale, který bojuje o titul vyvolává ligicky konspirační teorie o jeho přímým soupeři.

navra22
4. listopadu • 7:41

Tady asi nikdo nepochopil, že Lorenzo to myslel tak, že když se Vale s Marquezem dostali do sporu, tak do toho Vale zatáhl slovně i Lorenza a fanoušci jsou teď proti němu. Tím byl poškozen. Protože, říkejte si co chcete ale všichni ho tady celou tu dobu pomlouvají ač s tím nemá nic společného a co z toho jako on má? .. a nějaký chytrák tu psal, že si najal právníky proti vlastnímu týmovému kolegovi? .. Samozřejmě že ano, aby očistili jeho jméno, které ten jeho týmový kolega úmyslně pošpinil!

Tomáš König (tomíček)
4. listopadu • 8:14

A tímhle způsobem si chce očistit jméno? Tak to určitě ne. Tady jde pouze a jen o zabránění tomu, aby Rossimu trest zrušili a aby Lorenzo nepřišel o výhodu, kterou po Sepangu získal.

navra22
4. listopadu • 10:02

A proč by mu měli rušit trest? taky bych se proti tomu bránila, každý normální člověk ví že uděl to co uděl a za to mu byl přidělen trest.. jen nějaký debílek do toho zatáhl i Lorenza a ten se teď v této kauze veze s nimi ..

zboza
4. listopadu • 13:39

Proc? Protoze dostal trest za pad Marqueze, ale kdyz se clovek podiva poradne tak Marquez nejdriv narazil do Rossiho, nez Rossi vubec pohl nohou. Za druhe, mam za to, ze kdo jede ve predu ma pravo volby jakou jede stopu, to Rossi udelal (i ve formulich, kdo jede prvni proste voli a vsude to tak je) a Marquez to nedomyslel, pridal a byl tam kontakt a jeho pad. A za treti nedivim se, ze rekl Lorenzovo jmeno, urcite vi mnohem vic v dobrem i spatnem, at uz to mluvi pro nej, nebo proti nemu co se deje v pozadi toho vseho. A pokud jste videli, ten zavod, tak Lorenzo je nastvany, odejde z predavani, nekomunikuje.. driv nez mel vubec cas se dozvedet o tom co se tam stalo atd. Proc Dani se po zavode s Rossim bavil, ale Lorenzo hned odesel a jen cumel.. nemyslim si ze je to uplne ciste od Lorenza... a kdo videl zavod, proste musi rict ze Marquez predvadel jednu prasarnu za druhou... ktera se vyplatila, zbrzdila Rossiho, a naparila trest.. nanestesti Marquez nema mozek, doplatil na svoje chovani a neustal to. Mozna to, ze Rossi jmenoval Lorenza je jen flustrace, ale podle me urcite pochopitelna. Rossi posunul MOTO GP uplne nekam jinam, doufam ze vytahne jeste trumfy a vyhraje, ale ikdyz ne Lorenzo mozna ziska titul v roce 2015, ale Rossi je nejlepsi za poslednich 15 -20 let...

slehic
4. listopadu • 15:49

Ámen. ;-)

Tomáš König (tomíček)
4. listopadu • 7:19

Ty jo, tak to už je na mě silný kafe- Lorenzo si proti Rossimu najímá právníky....Proti vlastnímu týmovému kolegovi!!! To je ten největší křivák, jaký kdy jezdil v motorkách. 3-[ Co to je za hloupost, že Lorenzo je dotčená strana? Proč se do toho vůbec plete? Nechápu, ale doufám, že mu to Rossi nandá!!!!!!!!!

mirek166
3. listopadu • 23:01

K petici za zrušení nebo přehodnocení trestu pro VR46 se přihlásilo přes 720 000 lidí. Možná už někdo z papalášů FIM začal přemýšlet co s tím. Tak uvidíme, každopádně nervozita stoupá, viz zrušení předzávodní tiskovky.

Alo4Fan
3. listopadu • 21:23

proč to ten člověk furt dělá proč je tak zaslepený titulem jo a ještě před minulí rok jsem mu fandil aby porazil Marqueze lituji toho že jsem mu kdy vůbec fandil jako upřímně co to je snažit se získat titul tim to stylem

Michal Šitner (Piskotek2007)
3. listopadu • 20:41

Ne, Lorenzo je trapák. To jestli Lorenzo trestem/netrestem Rossiho bude nebo nebude poškozen je zcela irelevantní a nemá do toho co mluvit. To že mu nejde o to aby byl trest pro Rossiho co nejvyšší si může nechat pro svoji babičku.

Doporučujeme

Články odjinud