Miller bude od příštího roku jezdit v týmu CWM LCR Honda

11 komentářů

viktor čistič
21. září • 15:29

IDM Supersport 600
Lukáš Pešek v Hockenheimringu první závod 3 místo.
Druhý závod nedokončil.
http://idm.raceresults.nu/resultsidm/2014/IDM/SUPER...

74Jirka
18. září • 19:04

Trochu off topic.Zastupitelé schválili Jihomoravský kraj jako garanta Grand Prix. "Chceme se s Dornou domluvit na získání licence minimálně na tři roky. Na čím delší dobu to je, tím nižší částka bude," uvedl Hašek.Skvělá zpráva pro příznivce motocyklů na té nejvyšší úrovni. ;-)

viktor čistič
18. září • 20:30

Žádná dotace zapotřebí není a jelo by se i bez ní , je to pouze mlžení a důkaz o tom , že přidáno dostávají v tomto zkorumpovaným státě pouze nepřizpůsobivý a mafiánská milionářská elita3-[3-[

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
18. září • 15:17

Já za tímto krokem cítím spíš politiku ( tlačenku ) Dorny, která do MotoGP nutně potřebuje dobrého jezdce s australským pasem. Je přece třeba zvýšit sledovanost na všech kontinentech. Tím se nakonec Ezpeleta nijak netají. Kdyby měl Miller např. britský pas, tak jsem přesvědčen, že se tam nedostane. Navíc si myslím, že Cechinellův tým provoz druhého stroje financovat ani nebude. O to se postará Dorna a peníze pošle přímo do HRC .Je pravda, že podobný případ přestupu se už stal a bylo to ještě později, než je v článku uveden případ Chiliho. Bylo to v r. 98 a jezdcem byl G. Mc COY a zvládal to dobře. Byly však i opačné případy, např. A. West. Ten šel z 250, avšak spíš se v nejsilnější třídě zahrabal. Uvidíme, jak se s tím Miller popere a bude mít aspoň podobné výsledky jako jeho předchůdce Bradl.

viktor čistič
18. září • 20:06

No mezi ním a Westem je také sakramentský rozdíl v přínosu peněz, Miller na rozdíl od Westa nemusel chrápat v karavanu.
Westa uznávám jako málo jezdců a jelikož je to hlavně o penězích a ty West neměl, ale talent ano a svoje posty si vyloženě vydřel.
Hlavně měl smůlu na techniku, takže bych s porovnáváním těchto jezdců nesouhlasil a počkal si na přiřazení adepta na porovnání až se předvede veřejnosti, ale dopředu si troufnu tvrdit, že s tím na čem pojede to žádná sláva nebude.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
19. září • 7:53

Souhlasím. Taky mám Tonyho rád. Ale to je právě ono, že ty "přístupové" podmínky nemají všichni stejné. Třeba Di Meglio, Parkes, Laverty, Petrucci nejsou v MGP proto, že by byli nějakými supertalenty, ale při dobré jezdecké úrovni jsou navíc schopni "donést" patřičný budget, aby mohli jezdit. Je pravda, že na nějaký výkonnostní postup k lepší technice nemají, ale i tyto jezdce je ve startovním poli třeba. Jen mám obavu, aby Miller nezapadl a nerozšířil tak jejich řady. Uvidíme. ;-)

Michaela Neumannová
18. září • 15:34

Děkuji za upozornění. Už je to upraveno.

stále dobrý Schumi
18. září • 14:13

Ten kluk se mi líbí,třeba to bude druhý Casey a třeba i lepší,..to uvidíme.Marquez s Rinsem ho letos od půlky nahání jak hajnej škodnou,ale pořád jim ještě kousek chybí.Líbí se mi jeho dravost a je to z celé třídy,patrně nejlepší brzdař.Tak ať se daří!

viktor čistič
18. září • 20:50

Tak mě se taky ten hoch líbí, hlavně spolupracuje jak málokdo.
Kája si lepšího kolegu přát nemohl, Miller ukáže Kájo pojeď za mnou a jdou na to, což se nemůže třeba Kuby říci, protože je to pěknej paličák co spíš hodí na kolegu hlášku jak jezdí na štěstí atd a to se všechno počítá a pamatuje do budoucna. Kornfík je taková skupina něco jako Rossi co prostě musí být jednička a dává to svým kolegům najevo:-D:-D:-D zrovna myslím třeba když měl chudák jeden výfuk jak si vůbec dovolují a tu příčku v boxech, abych ani raději nezmiňoval:-P:-P
A ty tituly s 12 upgrady navíc od kolegů na top stroji co dělali na kolo někdy i půl vteřiny to byla fuška a děje se to nanovo a vzduchem lítají samá superlativa, chce se mi z toho zvracet a Doohen asi dostal malárii, že zrovna on pronesl ten hnus, ale proč by ne, s velkým ekonomickým zázemím a především připraveným projektem na novou prodejnou obchodní ikonu se podaří globálním svazarmovcům prosadit, včetně ty největší žáby na prameni budoucích vyhlídek Dorny.
No není lepší se dívat na závody bez vědomí toho pozadí :-(

LukJirk
22. září • 10:37

Nechápu co u takovýhleho článku máš narážky na Rossiho a jiný jezdce...asi máš dobrej komplex z toho, že ten tvůj Pedrosa jezdí pěkný hovno...

viktor čistič
22. září • 15:37

Á pán je tu novej:-D:-D
Nepíšu to tobě tak si toho nevšímej, ten komu to patří to chápe dobře.
Jinak koukám komplex z toho máš ty a jestli někdo jezdí hovno si můžeme povídat B-]
A co se narážek týká jsou nic než pravda a pokud se ti nelíbí tak to asi bude tím , že to je pěkná špína že. To víš to je motorsport a nebul mi tady;-)

Doporučujeme

Články odjinud