Mistři, domácí davy a minulá sláva

8 komentářů

odstraneno jannyk F1
1. listopadu • 9:38

nemůžu si pomoct, ale to gesto je zcela jistě: "už jenom dvakráááát" :-D

dvaapadesát
1. listopadu • 9:32

Ač nejsem Stonerův, fanda musím uznat, že ho budu v příštím roce velice postrádat. Je velká škoda že končí. No třeba to nevydrží a dočkáme se v budoucnu velkého návratu. Skoro by mne zajímalo zda jsou s lidma od Hondy domluveni pro případný návrat. (pokud by se mu zastesklo)

kolja F1
2. listopadu • 11:31

no při jeho případném návratu by o něj zřejmě měly zájem všechny továrny,není pod smlouvou,takže lidi od Hondy by byli ve frontě.CRT-éčka podle jeho vyjádření u něj nemají šanci,ale kdo ví kam se motoGP dostane v dalších sezonách.Caramelka vládne už i WSBK,takže jsem zvědavej jak se změní pravidla v obouch sériích.

stále dobrý Schumi
30. října • 22:03

Taloši holt odedávna přes léto nepracují a v zimě tančí:-P A tohoto rčení se u Ducati drželi, jak veš košile.I když se to nestalo,moc nechybělo,aby je pobili Asparovci.Čeká je zima a jsem zvědavej,s čím přijdou z jara,v sedle s Dovim a Haydenem.Jen se bojím,aby Spies s Ianonnem,neodjezdili sezónu zase na nějakém ZERO II.

freitag
30. října • 20:32

http://www.youtube.com/watch?v=xe4Wxgw89ZA

gorkzy F1
30. října • 18:48

Jooooooo,já jsem taky pro návrat k oheň dštícím dvoutaktům.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
1. listopadu • 10:21

Tak já bych je bral taky, všema deseti. Už jen kvůli té "vůni".:-) Bohužel, výrobci a ta ekologická "squadra" byli jiného názoru.:-@ Ale taky si ještě pamatuju to všeobecné nadšení: "Jé, budou litry ! Čtyřtakty, to bude hukot!":-O No jo, no. Asi se to už nevrátí. Můj vzácný přítel, jeden z nejlepších cz. publicistů p. Jiří Franek, jehož si nesmírně vážím, má na tuto problematiku zajímavý názor: " Výrobci by měli ponechat výrobu dvoutaktních závodní motocykl jakožto sportovního nářadí. Jejich argumenty o zastaralosti této koncepce jsou liché. Luk taky už dnes nikdo nepoužívá k lovu, přesto se vyrábí dál a sportuje se s ním dokonce na olympiádě!";-) Většina znalců vám stejně řekne, že skutečně echt závodní motorka je jedině dvoutakt.

kolja F1
2. listopadu • 11:20

já mám rád čtyři takty.Už když jsem jezdil kraj motocrosu a uslyšel jsem Esso v rámu samovýroby v rukách pilota Ivana Macourka,tak to byl koncert,který jsem si zamiloval.Proto asi mám nejradši Ducati,je to čtyřtakt a desmorozvod jí dává jedinečnej zvuk.Uznávám,že když jsem na B.H. uslyšel Benelli,tak mě stáli chlupy na rukách.Ale čtyři jsou čtyři.

Doporučujeme

Články odjinud