Moto3: Vítězstvím v Malajsii získal Sandro Cortese mistrovský titul

9 komentářů

Dyzl F1
21. října • 12:32

Obrovská gratulace Sandrovi.
Letos na začátku sezóny jsem tipoval, že to bude spanilá jízda mého oblíbece Vińálese a nakonec dominoval Sandro, můj další oblíbenec, který mne velmi potěšil a byla to nakonec jeho spanilá jízda. Sandro je již od dob, kdy jezdil za Elit poctivý dělník okruhu, žádná rychlokvašená megahvězda, stoupal pomaleji, ale jistě. Letos měl tedy několik, dá se říci že marečkovsky riskantních akci, to ale už k závodění těch vyhrávačů jaksi patří. Konec sezóny jede ale trochu přibrzděněji, podřízen taktice. Jsem zvědav, jak pojede poslední dva závody, když to má již v kapse a všichni se budou chtít na konec sezóny naposled vytáhnout.
Docela se na Sandra těším v Moto2 a jsem zvědav, jak se s výkonnější motorkou popasuje.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
21. října • 8:13

FGR bohužel svůj stín nepřekročili.Nevím, nevím, jestli za všechno mohl jen Iwema. No, ale aspoň dojeli a získali data.

misel.fortebl12
21. října • 8:45

no klidně mě tu vypalcujte ale mě se tam teda Jasper líbil víc byl takovej odvážnější a víc s pral i když točasto končívalo kačerem :-(:-D

Dyzl F1
21. října • 12:37

Dnes jsem nad ním přemýšlel při Moto3, míval jsem dojem, že Iwemuv výkon rostl s mizernými podmínkami na trati, takže jsem si v duchu říkal, že by dnes snad rozšířil bodovou sbírku pro FGR. Jak to tak vypadá, od náhradníka je bodový zisk spíše jen zbožné přání a tým zůstane na bodech které jim přivezl Iwema.

74Jirka
21. října • 12:49

tenhle víkend byl dost nevypočitatelný, vydržím ještě týden a věřím, že v Austrálii budou podmínky daleko lepší a bude se moct ukázat, jestli mají Josep a tým tendenci se zlepšovat

Red Devil F1
21. října • 9:44

No ale výsledek žádný , data žádné a zničenej materiál taky něco stjí víš, kort když nejsou ťinťály ;-)

74Jirka
21. října • 9:48

na tom něco bude, jak mají něco vylepšovat, když mají málo dat a těch vypadnutí Jaspera bylo opravdu hodně

Šotek.
21. října • 8:03

Bravo Sandro.

misel.fortebl12
21. října • 8:06

asi tak, přidávám se ke gratulaci letos to bylo prostě jeho snad dojel všechny závody, a až na tu chybu v Japonsku dominoval, jinak Zulfahni je oběv letošní sezony dnes jel fantasticky grtulace!

Doporučujeme

Články odjinud