MotoGP: Dani Pedrosa ovládl poslední volný trénink

13 komentářů

Šotek.
13. října • 4:50

Super Dani.

Pérák.
13. října • 4:49

Díky Míšo za článek, takhle poránu to tu cca před půl rokem nehrozilo ;-) Jsem rád, že tenhle server funguje. A před Tebou, Schumi, klobouk dolů, já tedy nevím, co by mě přinutilo nespát kvůli FP3, seš fanda par excellence!

Michaela Neumannová
13. října • 9:46

Vidím, že někteří tady mají tu noční se mnou. Takže díky i Vám všem.:-)

odstraneno jannyk F1
13. října • 6:58

promin,ale co to placas? Clanky od redaktoru serveru tu byli vzdycky neprodlene a etien byl nedostizny! Proste normalni nocni jako v kazde praci

Pérák.
13. října • 10:26

Pardon, já se nechtěl nikoho dotknout! Jen jsem si vzpomněl na ono bezvládí po Etienově odchodu, kdy jsem byl rád za jeden článek týdně a o nějaké aktualitě v řádu hodin jsem si jen nechával zdát ;-)
Jinak Tvoji i Jirkovu práci oceňuju, ale chtěl jsem pochválit i Míšu, která (jestli to správně chápu) není řadový fanoušek, ale zaměstnanec MF. Nebo ne?

odstraneno jannyk F1
13. října • 10:45

ne neeee, ale to se neomlouvej, mě šlo jen o to, že závodní víkendy než přišla Michaela fakt byly vždycky pokryté...aspoň tohle tehdy MF (nebo spíš kluci z redakce od vedle od zelených pokryli). Doopravdy. Takže jsme si možná jen neporozuměli, já se zaměřila jen na fakt o "takhle poránu" - navíc před půlrokem "takhle poránu" ani žádná GP nebyla :-) Je fakt, že tentokrát jsem se prostě taky zůstat vzhůru nepřinutila, takže taky vím všechno jen ze článků - ještě, že jsou tady ;-)

Red Devil F1
13. října • 10:56

No ale zítra to budík jistí nebo ne?

odstraneno jannyk F1
13. října • 11:04

to už je v poho...jenže nějak jsem neukaučovala jít spát v půl jedné a ve čtvrt na tři vstát....to jsem flákla v bezvědomí mobil po čuni a spala až do kvalifikaček...zítra je to jasnačka! ;-) Navíc, kdyby mi třeba mohl vyjít i tip ;-) (ale asik ne, ale to neva hlavně dojet, ikdyž bude mít Jorge "špatný den v práci" :-D Pět bodů ještě věnovat můžem ;-) Škoda, že Caseyho ten kotník bolí, není to asi vůbec žádná sranda :-( Takže větr tam asi udělá, jak jsi psal jinde, dvojka od Monsterek ;-))

Red Devil F1
13. října • 11:07

jojo dvojka od Poncherala to zase oživí ;-)

Michaela Neumannová
13. října • 10:41

Ano, dělám pro MF. A Pérákovi děkuji za pochvalu:-):-)Míša N

stále dobrý Schumi
13. října • 5:21

To máš jako s Kofolou,..když jí miluješ:-D,... i když já ten tlamolep nemusím:-D Ale koukám,taky sis moc nepospal;-)

stále dobrý Schumi
13. října • 4:21

Hmmm,..tak Dani to myslí fakt doopravdy,že nedaruje Jorgemu ani chlup.Uvidíme v kvaldě;-)Espargaró si sice vyšlápl na obě Ducatky v provedení "Zéro - není žádné éro",ale byl snad čtyřikrát v kačeru,takže v závodě tímhle tempem to asi nezvládne.Málem mi zaskočilo kafe,při velkém náznaku highsideru,co tam předvedl vale na výjezdu na nejdelší rovinu,ale zvládl to,i když myslím,že se bude převlíkat do jiné kombinézy:-D Ale dostal mne záber ze začátku,na tři kluky šikmooký,kteří drželi cedule s nápisy,..Dani GO!GO!GO! druhej měl,..Casey tank you! a třetí,..Vale number one!! U nás by to bylo s ukázkou Kung-fu,ale tihle si si navzájem notovali:-D

stále dobrý Schumi
13. října • 4:24

Nějak se mi po ránu pletou písmenka:-D ne vale,ale Vale a ne tihle si si,ale tihle tři si:-D

Doporučujeme

Články odjinud