MotoGP: V Austrálii z pole position vystartuje Márquez

3 komentáře

viktor čistič
22. října • 9:28

Kdo proboha na tento web udělal šablonu.
Zaprvé už s přechodem na nový vzhled to byla tragedie a nyní už je z toho nepřehledný blog 10-ti letého teenagera, něco s tím proboha udělejte. Proč není úvodní stránka a v levém poli dokované rubriky (kategorie) a napravo klidně nějaký rychlý přístup malé ikonky s danou kategorií , nějaké rolování a nepřehlednost kde jsou naplácané hrušky s jablky je hrůza hrůz. Adminka se v tom už zorientuje že Míšo, ale zbytek už je na první pohled trága. Návštěvnost na bodu mrazu a myslím , že jedna z věcí co většinu odradí je právě tahle věc. Žádné inovace, je to bez nápadu tak trochu zabrat a pustit třeba chat u nějakého streamu!!! Ať mi nikdo neříká, že by se nedal spustit tady , vlastník není žádná socka že! Sledovanost by stoupla do závratných výšin. Takže apeluji na totální změnu webu a kloudný přístup k fanouškům !!!!!!!!!!!!!!!

Winnie.WinJet
22. října • 13:37

Problémem je, že tento web je prakticky mrtvý. Pamatuji na doby, kdy tu jannyk dělala tipovací soutěže a parádní články od Etiena. Jenže to už jsou minimálně tři roky a od té doby zde jde vše od nuly do mínusu. Míša se tak může snažit, jak chce (za její práci moc děkuji), ale sama nemá šanci něco takového utáhnout. Jsem rád, že web funguje aspoň tímto způsobem, taky jsme tu mohli mít kulové. Navíc sesterský F1sport už tuto stránku odpáral ze své horní lišty (kdežto opačně cesta stále funguje) a tak už sem nezavítají ani náhodní čtenáři populárnějších formulí.Bohužel takto to je a pochybuji, že pod autorevue se něco někdy změní.

viktor čistič
22. října • 19:38

Tímto co jsem napsal není nic na práci Michaely, ale na vlastníkovi stránek. Víme co a jak funguje tak proč se někdo z Autorevue nechytne za nos, stránek mají dost, tak proč nepodpoří něco co fungovalo,jak píšeš z F1 se štítek odpáral a to je právě ta první věc, která by měla být na každých jejich stránkách a nestojí ani korunu.
Copak je v dnešní době nějaký problém třeba toho streamu spuštěného po dobu závodů? Copak se to z reklam nezaplatí? Pak by měla diskuze během závodů význam i ve formě chatu a myslím, že bychom si užili legraci .
Chápu, že osazenstvo co tu bývalo je pryč, Jana ta má svých problémů a starostí dost, tohle není věc ani adminky , ale právě vlastníků, kteří asi nemají ani ponětí co se s jejich webem děje a myslím, že někde je žába na prameni!!!

Doporučujeme

Články odjinud