MotoGP v Sepangu 2015: Ohlasy prvních pěti v cíli

23 komentářů

Honza Šír (krustowski)
30. října • 11:51

Opravdu nechápu jak můžou být takové masy lidí ovlivnění Valem. Stádo ovcí jde pořád dál, ať se děje co se děje. Podrážet nohy každýmu, kdo jen kouskem naznačí, že může být i nědko jiný kdo umí jezdit, tak jsou to najednou neotesaný hovada a bezpáteřní idioti, přitom RossiFans jsou přesně takový bezpáteřní neotesanci co si neviděj do huby. Ať fans Jorgeho nebo Marečka, je to fuk, se tady snaží koukat trochu obecně a né tou zaslepeností jako rossimánií zblblý masy lidí. Mě to už vážně nebaví tady pořád číst jak je Vale nejlepší a ejchuchu...neuznávat kvality jiných. Protože to je přece jasný že se Maq s Lor domluvili, napsal to bulvár tak to musí bejt pravda. Je mi s toho smutno, protože v tomhle mínění nejste sami jako fanoušci, ale i celá řada lidí veřejného mínění...Ale co tady ztrácím čas, dopadne to zas stejně: mouchy sežertě mě!!

navra22
29. října • 7:57

Vy jste všichni tak zfanatizované stádové ovce .. uvěříte každé kravině co Rossi řekne .. kdyby řekl že mu vběhlo do cesty prase a proto musel jednat tak jak jednal vsadím se že většina z vás na videu a ne-li ze záběrů z vrtulníku, to prase opravdu uvidí a začnou se psát další petice :D :D jste směšní .. nejsem přímím fanouškem Lorenza nic méně věřím že spravedlnost snad ještě existuje a Jorge ten titul vyhraje :)

jorge99
28. října • 21:01

Takže když já fandím Jorgemu tak jsem blbá jo a když ty fandíš Valemu tak je to perfektní? Jako promiň ale vůbec nic o mě nevíš tak do toho netahej mou inteligenci a charakter.. A když si myslíš že TV vypnu hned jak projedou cílem tak to opravdu ne. Tenhle sport miluju a zajímám se o něj už od malička. A co mě fakt štve že se tady fanoušci hádají.. Chápu že to co Jorge řekl nebylo úplně fér.

jorge99
28. října • 15:27

Doufám že titul získá Rossi.. Sice Jorge je pro mě na prvním místě, ale poslouchat pak ty vaše keci že vyhrál neprávem apod. To nemá cenu.. Jste tak zaslepení!

VRI46
28. října • 20:10

Už to, že fandíš Jorgemu dost vypovídá o tvojí inteligenci a charakteru, takže tenhle tvuj ,,hejt,, nikdo vážně brát nebude ;-) Zaslepený jsi ty pokud nevidíš jak se ten ubrečený sráč chová...možná si typ člověka který motogp a dění kolem sleduje tím způsobem, že zapne závod na start a okamžitě vypne po projetí cílem...to by se pak asi dalo roziúmět tomu proč mu fandíš, ale to pak stejně nejsi pravý fanoušek, takže tvoje jakékoliv vyjádření totálně ztrácí hodnotu :-)

navra22
29. října • 12:16

myslíte si že jediný opravdový fanoušek jste vy nebo co? .. Každý má právo fandit komu chce a mimochodem o inteligenci bych pomlčela, protože jediný kdo je ubrečený jako malé děcko je ten váš Rossi .. pokud dobře vím tak si před ním nikdo nestěžoval, ale všichni jsou rozmazlení a ubrečení .. jestli sledujete motorky tak jak říkáte, tak jste si mohl všimnout, že Jorge se s Marcem nikdy nijak zvlášť v lásce neměli a najednou by si jako měli pomáhat, aha .. A zajímavé je, že v Austrálii Marcovi Rossi div nezlíbal ruce, že byl první a polepšil mu tak a pak najednou na tiskovce oznámí, že vlastně pomáhal Jorgemu .. tak to je logika jak prase .. :D :D :D JAKO VÁŽNĚ?? jestli jste natolik inteligentní, když teda poukazujete na inteligenci ostatních, tak byste se měl asi zamyslet a neomílat názory jiných .. to je proste Rossiho fanclub .. co řekne jeden to opakují všechny ovečky .. :D :D :D

VRI46
29. října • 14:56

Nemáš pravdu :-) Rossi není ubrečený...myslím, že Rossi dokáže posoudit líp než vy co se opravdu děje při závodě na trati. Ano všiml jsem si, ale Marquez nepomáhá Lorenzovi, nýbrž sobě...když chceš prostě být lepší než Rossi, tak každý titul navíc je práce navíc. To gesto v Austrálii teda fakt zrovna nepoukazovalo na nějaké líbání rukou...kdo líbal ruce byl Lorenzo....Iannonemu, přesně tomu na kterého den předtím nadával, ale to už prostě k chování zmrda patří. Jako opravdu ti příjde správné to co třeba předváděl Lorenzo na stupních v Sepangu ? :-D záznam toho co se stalo viděl jednou hned po dojetí závodu...a přesto si neodpustil ukazovat palce dolů a odejít z podia...nemluvě o těch sračkách co říkal na konferenci...jakoby na podobnou situaci čekal, aby mohl Valentina co nejvíce ponížit...jinak tohle chování se fakt nelíbí ani vedení samotné Yamahy..asi taky jenom rossiho ovečky co ? :-D

navra22
29. října • 17:35

Zajímavé, Rossi dokáže posoudit lépe co se děje na trati než já, ale Marca za to div neukamenujete ..:D protiřečíte si .. nevíte už co byste řekli.. a za 2. proč by Marquez měl pomáhat sám sobě?? jako na co a proč? :D vždyť on už o titul dávno nejede :D tak v čem si jako podle vás pomáhá? to je otázka za zlatého bludišťáka :D .. a Lorenzo se zachoval správně, protože je to taky pan jezdec a i podle jediného záběru pozná, že Vale prostě Marca sundal ( pro ty méně chápavé, tak že ho skopnul) .. a pokud jste viděli dobře tak i mechanici z YAMAHY kroutili hlavou a nevěřícně koukali a už jim chudákům v hlavě šrotovalo jak to zakecají.. jediný kdo z toho měl radost byl ten Valeho nejlepší kámoš .. nevím proč máte zapotřebí někomu koho ani neznáte nadávat do zmrdů, nechápu jak v tom hraje roli Iannone? .. proč do toho taháte deset tisíc jiných jezdců, kterých se to ani netýká .. to že byl Iannone před Rossim, za to mu přece Lorenzo nemusí děkovat, každý si jede svůj závod za sebe, jestli chcete aby byl Rossi neustále první a nikdo mu nezavazel, vyhlašte samostatný závod pro Rossiho, snad už ho tam nikdo obtěžovat nebude ..

janula11
29. října • 18:33

Souhlasím, jen mám drobný dodatek, že i ten Uccio se nejdřív zarazil a až poté Mistrovi za výkon zatleskal.

navra22
29. října • 18:39

on se nezarazil to bylo spíš něco jako "no konečně" a začal tleskat :)

VRI46
29. října • 18:14

Ty bludišťáku...jasně sem to napsal, tak si to přečti ještě jednou...a ještě jednou se podívej na to co se stalo....nikdo do nikoho nekopal. Ne nemusí mu děkovat, ale on to moc rád uděla a halvně tak, ať to všichni vidí. A ne nezachoval se správně, takhle se nechová slušný člověk a už vubec ne týmový kolega... a ne nepozná, protože nepoznal, stejně jako ty to nepoznáš...ty si to ale mužeš několikrát z několika úhlů přehrát..on to viděl jenom jednou z jednoho záběru a rád si hned udělal názor jak to přesně bylo a nezapomněl ho řádně projevit...

navra22
29. října • 18:27

asi by ses na to měl podívat znovu ty a zkus mít tentokrát otevřené i oči .. jste vážně všichni takový pošuci? to fakt nevidíte jak ho skopl?! :D asi byste si měli zajít na oční a hlavně sám Rossi to přiznal, že do něho nohou strčil (čili ho skopl) .. takže já tuto debatu končím, protože vy evidentně nevíte vůbec nic a že jsou to týmový kolegové, to si oni sami nevybrali a po většinu času se konkrétně Rossi k Jorgemu nechoval zrovna kamarádsky a tím myslím delší časovou linii, pokud se v tom orientujete tak snad pochopíte co tím myslím, protože člověk co tím žije, by tuto historii (která není tak dávná) měl znát.. Ale takhle se prostě chová Vale po celou dobu své kariéry, začalo to Biaggim, pokračovalo to Jorgem a nyní je to Marc .. no je to podle vás náhoda? nemyslím si.. prostě kdo mu zrovna vadí toho psychicky začne deptat.. celou sezónu nic neříkal a najednou bude tvrdit, že si toho všiml už dávno .. kdyby tato celá situace byla přesně obráceně, Marca div neupálíte na hranici a Jorge by byl tam kde je protože by zlanařil podle vás Marca aby ho shodil .. je to bezvýchodná situace pro někoho, kdo jenom opakuje to co ostatní .. (mimochodem, se všemi 3mi zmiňovanými jezdci jsem měla možnost se setkat a můžu říct že jediný Vale si vzal dvě gorily aby ho chránili před cca 20 lidmi a z toho byli převážně děti.. to je úroveň) *tlesk*tlesk*tlesk*

janula11
28. října • 18:16

V mých očích si Jorge titul zaslouží, tak ať ho má. Pro mě je důležitý můj vnitřní pocit, nikoliv výlevy fanoušků stejně paranoidních jako je jejich idol.
A ty jim budeš ustupovat, budeš se jich bát? Vždyť to, co zkouší Rossi na jezdce, zkouší oni tady. Jejich příspěvky číst nebudu.

jorge99
28. října • 18:24

Vlastně máš sakra pravdu.. Proč jim ustupovat..

BMWforever
28. října • 12:12

Já pevně doufám, že Valentino pojede správě nasraný jako pánbůh. Ukáže jim, že takto s ním nemůžou vyje...t. Kéž by pršelo, protože to by mu pomohlo a ten přizdisr.č Lorenzo ufňukaný utře. Pokud získá titul, nebude pro mě mistrem on. Ne proto, že by nebyl dobrý. Ale proto, jak se choval po závodě. Letos není zatím první jen proto, že chybuje. Vale ne.

slehic
28. října • 8:03

Nezbývá než doufat v boží mlýny...A je zajímavé, že motocykl podle Valentina nejde zkopnout, že je moc těžký. Brali to v úvahu? Aby ho nepotrestali za něco, co vlastně nemohl udělat. Plus zákon akce-reakce... stejná síla by působila i na Rossiho ne? Ale že by to s ním hnulo, to si podle videa nemyslím.

Tomáš Nebojsa (klukfuk)
28. října • 9:04

Motocykl je naopak lehoučký,ale pneu mají velice dobrou přilnavost a drží na asfaltu jako pr...

legend74
28. října • 0:32

Jé,to jsem rád že můžu poslední závod nekoukat,když už s diskuze vím jak to dopadne.Škoda že nepojede Abája,třeba mohl vyhrát on,i když vlastně by nejel doma že.
Och šampionát ztracen
Trpká příchuť,pardon pachuť
Všichni se spolčili
Konec světa
Asi mě mrdn.

Tomáš Nebojsa (klukfuk)
28. října • 9:07

souhlasím a přeji si tu poslední větu B-]

Michal Šitner (Piskotek2007)
27. října • 22:49

Petice pro zrušení trestu Rossiho už má přes 400 000 podpisů :-)

Michal Šitner (Piskotek2007)
27. října • 22:49
Tomáš Nebojsa (klukfuk)
27. října • 20:48

Myslím že Lorenzo bude mistrem světa.Rossi se teoreticky může dostat až na 4 příčku-teoreticky, protože předjet Ducati ( i když se asi moc bránit nebudou...) bude těžké...Marquez si tentokrát už nebude všímat Rossiho a pojede na výhru před domácím publikem, takže toho bych si odškrtl..Černým Petrem a rozhodujícím závodníkem bude ovšem Pedrosa.....protože Dani jak známo je v jednom závodě neporazitelný a v tom druhém je schopen bojovat okolo 5 místa, nicméně tohle bude ve Španělsku a navíc má formu, tak asi bude v TOP 3.......takže pokud Lorenzo pojede druhý a Rossi se dokáže dostat až na 4 místo, ovšem trojice Marquez, Lorenzo, Pedrosa již bude daleko tak je po titulu....podle mého je tohle nejpravděpodobnější scénář....protože Lorenzo možná neporazí Marqueze,ale u Pedrosi je velká pravděpodobnost že ano-navíc je jasné že ani jeden jezdec Hondy mu nebude v závodě dělat problémy...., dokonce pokud by Lorenzo jezdil třetí a Valentino čtvrtý, ovšem už z velkou ztrátou na ty tři, tak ho jedna Repsolka pustí před sebe...1.Marquez
2.Lorenzo
3.Pedrosa
4.Rossimistrem Lorenzo-nejpravděpodobnější scénář1.Marquez
2.Lorenzo
3.Rossi ( který porazí Pedrosu který se nebude mít svůj den a pojede na úrovni jezdců Ducatimálo pravděpodobný scénář....mistem Rossi1.Marquez
2.Pedrosa
3.Lorenzo
4.Rossi50-50 může se to stát, že oba jezdci Repsol Hondy pojedou svůj závod a nebudou se snažit pomoci Lorenzovi-mistrem Rossi
nenapsal jsem možnost že třeba zvítězí Pedrosa nebo Lorenzo, ale to podle mého není moc pravděpodobné, Marquez toho letos zoral už dost, takže pojede na výhru, bude nejrychlejší, maximálně že by spadl,ale tentokrát si asi dá pozor

Alo4Fan
27. října • 20:11

Nechť vyhraje ten lepší to řekl pěkně ovšem teď ten lepší je Rossi hlavně ať to hodí za hlavu a myslí na to že má dobrý motocykl tak že toho by mohl využít věřím že Pedrosa je rozumný a jen tak nepustí Lorenza i když by se před něho dostal Marquez ale ten bude mít plnou hlavu toho vyhrát před domácím publikem tak že je teoretická šance že Lorenzu muže být 3 nebo ho někdo sestřelí což je taky možný :-D nebo z nervozity udělá velkou chybu a pro Rossiho by to bylo dobrý hlavně nesmí jet zbrkle

Doporučujeme

Články odjinud