MotoGP: Výhrou ve Valencii překonal Márquez Doohanův rekord

42 komentářů

stále dobrý Schumi
11. listopadu • 18:05

Ani mi to nepřijde tak dlouho,co jsem koukal na noční Katar a už abych se na něj těšil znovu:-/Doufám,že u ladiček vyladí a vykouzlí přes zimu nějakého koníka navíc do motoru a že to první z "Donaldů",nebude mít tak snadné jako letos od začátku.Třeba to sedne i Danimu a udělá z kačera dvojku u Repsolu:-DO tom se mi bude asi zdát celou zimu;-)
Ještě něco k tomu,co jsem tady četl.Je pravda,že ten mimoň freitag citoval Viktorův příspěvek,ale že by to měla být "nějaká mimořádná událost":-D vždyť tady všichni pamatujeme,co je to za "odborníka" a neumětela.Jen se podivuju,že to stálo za povšimnutí,..ta diskuze vedle není o žádný level výš,než tady u nás:-D jsou tam stejní odborníci, jako jsme tady,či kdekoliv jinde.Za mne palec nahoru pro jannyka i pro Viktora se ZipemB-]
Tak pa,páááá černému asfaltu a hurá za tři týdny,k zasněženým biatlonovým střelnicím.Tam z Kačerova nikoho nenominovali,takže sestřelovat se budou jen terčíky:-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
11. listopadu • 12:21

Dovolte, abych oznámil, že kvůli nedobré atmosféře, která na těchto stránkách panuje už delší dobu, končím svoje zdejší " účinkování". Nemohu a nechci se ztotožňovat s úrovní některých příspěvků, hlavně způsobu jejich prezentace. Nadávky, výhružky a vzájemné osočování opravdu není tím, co bych zde chtěl číst. Proto raději volím stejnou cestu, kterou zvolila řada bývalých diskutujících přede mnou a odejdu. Poslední důvodem mé přítomnosti zde byla tipovačka od Jannyk, za kterou chci poděkovat. Moje poděkování patří Michaele i jejím předchůdcům Petru Czyzovi a Jirkovi Hudákovi, za její práci pro tyto stránky. Bohužel, úroveň zdejších diskusí ovlivnit nemohli. Do budoucna přeji hodně úspěchů, pracovních i osobních, zrovna tak, jako všem zdejším slušným návštěvníkům. Zároveň se omlouvám, pokud jsem nechtěně někomu svými příspěvky ublížil. - Mějte se, mamba 1954.

Red.Devil
10. listopadu • 12:37

Na MotoGp už jede livetiming k testům a do nové sezóny tam figurují zajímavé přestupy mezi týmy ..např. Karel Abraham jako člen týmu Red Bull KTM Ajo :-D ,Lorenzo za Yamaha CIP ;-)

majkl9988
10. listopadu • 10:32

zdarec lidi nevíte kde bych na internetu našel záznam včerejších závodů?? díky :)

Jana Králová (jannyk)
10. listopadu • 11:02
Red.Devil
9. listopadu • 16:48

A je po sezóně, závody moto3 asi ozdobou sezóny MotoGp.
K chování nebo nechování jednotlivých jezdců se mi vyjadřovat nechce ,ale je to stejné jako ve fotbale, jezdci dovolí jen tvrdost do té míry, jaká jim je tolerována a tady nechali komisaři svými vyjádřeními i šetřeními volnost pro oba dva....
Karel letos slušná rychlost, dalo by se říct, že držel krok s ostaními Hondy Open.Příští rok nebude tak lehké sbírat body jako letos, přeci jenom přibudou další dva tovární týmy...
Nevím jak pro vás, ale pro mě začíná zimní přestávka, kterou mi snad zpestří Dakar 2015 ;-)

majkl9988
10. listopadu • 10:35

Mě se Karel letos dost líbil, stabilní výsledky solidní rychlost, škoda těch posledních závodů, ale nevadí i tak super sezona, no a vidět Valeho pravidelně na bedně to už jsem taky skoro zapoměl :))

Jana Králová (jannyk)
9. listopadu • 16:34

Tak gratuluju i mistrům tipovaček :-)Individuálně na závody to s přehledem dal ANAKRA (taky pěkná nuda :-P :-D přesto GRATULUJI! :-) ) https://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Mot... Celkově MS - to se do lógru v březnu nejlíp podíval viktor, takže také GRATULACE :-) https://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Mot... Mějte se fajnově B-]edit: A samozřejmě všem díky za účast (postarali jste se mi o zábavu) a všem přeju krásnou zimu :-)

ANAKRA
9. listopadu • 18:55

Děkuji, Jannyk, za gratulaci a děkuji za uspořádání a zpracování tipovačky během celé sezony, muselo to zabrat hodně času :-)

Miloš Machů (machy16)
9. listopadu • 16:38

Taky díky :) Tak zase na jaře :-P samozřejmě gratulka vědmám :-D

viktor čistič
9. listopadu • 16:47

Mildo tahle byla poslední B-]

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
9. listopadu • 15:50

Tak já mám radost z Marquezů, tituly si zaloužili hlavně Marc, kterej je prostě bezkonkureční. Mám i radost z Valeho 2. místa. Nechápu ten hejt na ně, přitom jsou to sympatáci, závodníci co jezdí zajímavým stylem. No ale co už, každýmu může třeba praskat žilka ale nic na tom nezmění. A taky závist je svině...

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
9. listopadu • 15:59

A nechápu, že tu někdo může mluvit o setřelení, to byl běžnej závodní incident a to se stává při závodech, Alex to naschval neudělal a nic zákeřnýho v tom nebylo a ted aspon 100 mínusů. Mínuskama tu nic nezměníte. :-)

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
9. listopadu • 16:07

A ještě když si vezmu to chování Millera na Alexe jak na trati tak mimo ní, tak nechápu jak se ho někdo může zastávat.

LukJirk
10. listopadu • 10:32

Byl to incident mezi jezdci o titul a rozhodl o titulu a mohl za to Marquez, i když ne třeba naschval ;) hlavně že když Marquezovci něco udělaj tak je to v pohodě, ale jakmile udělá někdo něco proti nim tak se hned vztekaj...viz. Malajsie ;-) mě nevadí že vyhrali oni dva, ja fandim Rossimu a užívám si, že ještě závodí ;)

martin746
9. listopadu • 14:40

Lorenzo pěkně prokaučoval závod výměnou motorky:-D
Tady je vidět že ten lepší v Yamaze je Rossi a Lorenzo ztráci pudu pod nohama a už asi žádny titul nikdy nezíska:-P

opletalpa
9. listopadu • 14:24

Márquez kvůli němu stojijou motorky za úplný hovno cela rodina marquezu jsou podvodníci a slabosi

martin746
9. listopadu • 14:00

Ve kterém kole si myslíte že Karel o zem bouchne??:-))

hal F1
9. listopadu • 13:14

Taky me potesilo ze je videt, ze Zarco je lepsi nez Terol a kdy vyhral titul, tak jsem mu to nepral.

janula11
9. listopadu • 12:10

Radost, spokojenost, díky Alex! A titul ze srdce přeji:-)

LukJirk
9. listopadu • 12:25

Zamysli se nad sebou :)

janula11
9. listopadu • 12:36

introspekce by neměla být součástí těchto diskuzí, takže...:-))Jen by mě zajímalo, jaký je rozdíl v tom, zda mu někdo titul přeje anebo ne. Kdyby vyhrál Miller, taky bych sem, až bych se dala dohromady,napsala, že mu titul nepřeju. Takže všem, co tady vyjadřují nesouhlas s Alexovým titulem, zcela rozumím. :-)Ale opojnou radost mám jaksi jen já:-D;-)

LukJirk
9. listopadu • 15:21

Nemyslel jsem to tak, že mu to nemůžeš přát ;-) to je samozřejmě každého věc :-) jen nevím, jak mutot můžeš přát, když ten titul vyhrál jen díky tomu, že v Aragónsku sundal Millera...;-)

viktor čistič
9. listopadu • 12:01

Kdyby vše fungovalo jak má, tak ty prominenti dostali bodové penalizace a titul by neměli, jeden hajzlík v Aragonu a druhej loni prasečinou urve Danimu kontrolu trakce taky v Aragonu .Nehledě na to jak Marc přišel k titulu v Moto2 s cracklou jednotkou, za to měl být úplně diskvalifikován, samozřejmě vše vyšumělo.Špína která nezná hranic.3-[3-[3-[
Předem upozorňuji,že na nemístné omluvné řeči budu reagovat hodně zostra!!!

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
10. listopadu • 10:24

Viktore, tak tímhle komentem jsi mě poprvé za celou sezónu opravdu dostal. Gratuluji!:-D:-D:-D A nejen mě. Upoutal jsi natolik, že tento Tvůj koment i Tebe dokonce zhodnotili na M.cz:-D A myslím, že naprosto výstižně! Měj se.;-)

stále dobrý Schumi
11. listopadu • 18:13

Co má jako znamenat to,..dokonce??? To je diskuze na motorkářích jako něco extra:-O??? Jsou tam větší hulváti,než někteří tady.A odborníci na slovo vzatí:-D,...stačí se tam jenom začíst do diskuze:-DNechápu,co jako Viktor napsal tak naprosto mimo mísuB-]

Jana Králová (jannyk)
10. listopadu • 10:53

to zhodnocení myslíš jako to, co tam napsal freitag alias sto dalších aliasů? To nemůžeš myslet vážně, že ne?

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
10. listopadu • 15:49

Tak především jsem napsal, že tím komentářem dostal mě. ;-) To je v prvním plánu. Koment nějakého freitaga aliase aliase už byl jen tou pověstnou, ačkoliv přesnou třešničkou na dortu. Viktor by měl přestat hledat výmluvy pro svého koníka, který se už několik let pohybuje v nejlepším týmu ,( nebo abych neurazil jemnocit ) v jednom z dvou nejlepších, ale bohužel nikdy toho nevyužil a ten kýžený titul nevydoloval. Bohužel pro něj i jeho fandy. Vždy se našel někdo lepší. Letos si ten titul prokaučoval sám a nějaké Viktorovy výmluvy na tom nic nezmění.;-)

Jana Králová (jannyk)
10. listopadu • 17:42

Teď jsi mě rozesmál, dííík :-D :-D :-D
Je mi jedno, kdo koho dostal, to jsem neřešila B-] ...jen Ty jsi teď dostal mě, že Ti jako třešnička už stačí, co píše právě všem známý freitag :-D :-D :-Dedit: smajlík

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
11. listopadu • 9:52

Jsem opravdu rád, že jsem Tě rozesmál. K té třešničce - neřeš kdo, ale co. Nějaký relevantní protiargument by nebyl? Nebo taky věříš Viktorovým nářkům, kdyby to kyselo nebylo tak kyselý, bramborák moc bramborovej, tak by Danny...:-D

Jana Králová (jannyk)
11. listopadu • 10:18

ne, relevantní protiargument by nebyl, bo to bylo vše, co jsem chtěla říct....musíš totiž číst o čem píšu a ne o čem bys chtěl "diskutovat" Ty B-]

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
11. listopadu • 11:52

No, moc nechápu ( možná to bude už tím mým věkem ).;-) cos tedy chtěla vlastně říct. Že jsem tě dostal tím, že ta mnou jmenovaná "třešnička" je blíž k míse, než ten Viktorův povzdech ? Ano, to si myslím. a to bylo všechno, co jsem k tomu zase chtěl říct já. To tys reagovala na mně. A co se týká toho, o čem bych chtěl já diskutovat, tak to je úplně jedno,ty diskuse zde už dávno neprobíhají, tos už možná poznala. ;-)

Jiří Svatohorský (Ferrarist F458)
9. listopadu • 16:04

Špínu tu akorát hážeš ty a reaguj si jak chceš, akorát potvrzuješ co jsi za blbečka... holt závist je svině, Marquezové jsou prostě nejlepší. :-)

viktor čistič
9. listopadu • 16:46

Jsi nemocný ? Pokud ne, tak zapřemýšlej co píšeš pane inkognito, tvoje řeči o závisti s těma jsi mne rozesmál, pokud je pro vás fanoušky Kačerů pravda zaměňována za špínu, tak jste obyčejný pokrytci a nemá se cenu s vámi bavit, protože nikdy nepochopíte co je poctivost a ztrátu soudnosti nikdo nevrátí. Jinak toho blbečka by jsi mi mohl říci do očí pokud by jsi si dříve neukákl cucáku.B-]samozřejmě po tom co by jsi se probral z kómatu :-D:-D

Nell2006
9. listopadu • 12:05

Oba jsou namyšlení, už od pohledu jsou arogantní. Když oni narazí do někoho je vše v pořádku, ale jakmile někdo třeba jen drkne do nich tak se hned rozčilují

LukJirk
9. listopadu • 12:04

To to pak jde lehce no...;) Ani jsem se nedivil Millerovu výrazu na stupních vítězů...nedivil bych se kdyby ho dneska Miller sestřeili...bylo by to spravedlivý ;)

hal F1
9. listopadu • 11:50

Fakt Marquezovi nemusim a titul mu nepreju.

LukJirk
9. listopadu • 11:57

Taky nemusim ani jednoho Marqueze....takový namyšlený trošku...;)

LukJirk
9. listopadu • 11:47

Gratulace Marquezovi k titulu....vyjel si ho jen díky tomu, že sestřelil Millera v Aragónsku...

opletalpa
9. listopadu • 11:44

Doprdele zasranej hajzl ten si ten titul nezasloužíl Miller ho měl dostat

Jana Králová (jannyk)
9. listopadu • 10:39

v návaznosti na KZ: https://www.youtube.com/watch...

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
9. listopadu • 10:28

Tak tedy hezký den a napínavé poslední závody sez.2014.:-) A ať to našim jede!:-)

Doporučujeme

Články odjinud