MotoGP: Ze zisku pole position v Sepangu se raduje Pedrosa

12 komentářů

9Grace3
24. října • 22:02

Fandím Dannimu, letos to hold na lepší pozici než 5. místo v konečným pořadí nebude, díky těm zdravotním lapáliím.Titul přeju Doctorovi VR46!

kaskader45
24. října • 22:48

Bez zdravotních lapalijich by byl max 4.

ondrik.cz
24. října • 19:40

Vale mistr světa

janula11
24. října • 13:45

Výsledky kvaldy až tak o mnohém nesvědčí. Rossi ani Mareček při startu příliš nevynikají. Uvidíme, co Pedrosa, ale řekla bych, že stejně první odstartuje Lorenzo.
A na závod se taky moc těším.

Michal Šitner (Piskotek2007)
24. října • 9:21

Jede se o hodně a Rossi to zatím zvládá :-) Jestli Rossi tady dokáže porazit Lorenza, bude mít k titulu velmi velmi blízko.

Dýzl
24. října • 11:13

Nu, první lajna toť dobrý základ. Nemohu dočkat rána. Mám v tom ale schizu. Fandím Danimu, Valemu i Chorchoji. Vždy vyhraje ten pravý. Nakonec Marečka jsem také skousnul, když vidím ty jeho koutky věčně nahoru.
Nu a Thomas na čele a Jakub v druhé lajně také super. :-)Tak kluci hlavně ať jsou pořádné závody.

VRI46
24. října • 13:27

Musíš ty závody sledovat asi s hodně velkým nadhledem a velmi objektivním názorem pokud fandíš Valemu i Jorgemu a zároveň k těm dvou si ještě schopen skousnout Marqueze :-D ...neber to zle, ale pro mě fakt složitá představa :D...obzvlášť teda chování uplakánka Jorgeho je víkend od víkendu horší...opravdu nechápu čím si získvá sympatie svých fanoušků.

Dýzl
24. října • 14:32

Ber to z pohledu kdysi velmi aktivního závodníka. Že je Chorchoj uplakánek mi tedy uniká. Samozřejmě nemohu být u všeho. Kdysi nebyl až tak můj oblíbenec, ovšem když po blbých zraněních prakticky okamžitě v dalším závodě, rozbitý a se sebezapřením zase válčil, získal moji úctu. A pokud si pamatuji, tak spíše kdysi plakal Vale a nechal budovat barieru mezi boxy. Dnes je jiný, od Dukny se vrátil s pokorou a fandím mu. V dobách Biaggiho býval ale můj kůň právě on, s Barossem. No a Pedroza kapitola sama pro sebe. Věčně nedoléčeny smutný dělník okruhu.
Obecně mám rád až na výjimky asi všechny závodníky v MS.

VRI46
24. října • 14:45

Narážím hlavně na Jorgeho kdyby...kdyby nepršelo vyhrál bych...kdyby se nezměnilo počasí během závodu vyhrál bych...kdyby Marquez nestartoval vyhral bych :-D ...pořád brečí nad takovýma věcma a stěžuje si, že má smůlu přitom měl letos už párkrát na mále a někdo ho mohl sejmout nebo mohl sám spadnout...málem to položil v Motegi..tuším, že v Silverstonu ho máelm sejmul Pol a v Katalánsku Marquez...takže má naopak celkem štěstí...jako já jsem po těch letech v Ducati rád, že můžu každý víkend ještě přád po těch letech fandit Valemu v boji o podium...ale je pro mě fakt hrozná představa, aby Lorenzo za své chování získal titul...za chavání se titul neuděluje jo já vím :-D

Dýzl
24. října • 15:18

Nu a co, kdyby tam nestartovalo 30 ostatních, taky bych to vyhrál, že ano?
Já ty rozhovory moc nečtu, a i když ano, tak z nich nic nededukuji. Každé slovo, každá věda může být interpretována jinak než autor zamýšlel a často hodně překroucená, než se k nám dostane. Často je to jen obecné konstatování. Vždy ti poražení mají nějaký důvod, proč se to stane, proč by to nemohli i zdůvodnít, třeba jen ze svého pocitu, aby přitom nebyli považováni za plačku?

Milda Vale (milda.vale)
24. října • 10:39

Rossi musí v Sepangu dojet před Chorkem, aby měl velkou šanci na titul. Pokud by dojel za ním, tak ve Valencii to bude mít Vale hodně těžké, protože tam mu to moc nejde a vlastně taky tam přišel díky pádu o "10. tý" titul. Jsem na zítřek taky zvědavý a je jen dobře, že v kvalifikaci zajel lépe než Chorke. ;-)

moonty46
24. října • 9:14

Držím palce Valentilo.Letos titul urveš.VR!46

Doporučujeme

Články odjinud