Nabitý program Montáže Brož Racing Team a další překvapení…

Nabitý program Montáže Brož Racing Team a další překvapení…

Jak jsme již informovali, o uplynulém víkendu se Montáže Brož Racing Team, jako každý rok, zúčastnil závodu „300 zatáček Gustava Havla“.

Tentokráte se „staronovým“ jezdcem Jirkou Brožem za řídítky motocyklu SUTER MMX2, s kterým se bude zúčastňovat #95 Míra Popov španělského mistrovství CEV Repsol. Tradičně jsme pojali tento závod jako akci na podporu dětské nadace Parent Projekt. Letos se nám podařilo vybrat částku 32.500,- Kč, kterou věnujeme této dětské nadaci.

Po závodě v Hořicích se týmový kamion vydal na cestu do Španělska, kde o nadcházejícím víkendu (23.-25.5.) absolvuje #40 Filip Salač na okruhu v Jerezu další závod španělského mistrovství Pre-moto3. Po tomto závodě se kamion a tým přesune do Aragonu, kde v úterý a ve středu absolvuje test #95 Míra Popov v sedle Suter MMX2. Po jednodenní pauze bude pokračovat testování na okruhu v Barceloně (30.5. – 1.6. a 4.6.). Následně bude opět přesun do Aragonu, kde 6.-8.6.2014 absolvujeme náš první závod CEV (dvojzávod).

Avizované překvapení se týká opět #66 Jirky Brože, který se o nadcházejícím víkendu (23.-25.5.) zúčastní závodu Alpe Adria Championship, tentokrát ve třídě SuperSport 600 za řídítky motocyklu Kawasaki ZX6R.

Děkujeme všem našim partnerům a fanouškům za podporu. Našim jezdcům držíme palce! Podrobné info z jednotlivých závodů a testování budeme průběžně přinášet.

Doporučujeme

Články odjinud