Nejrychlejší kolo a maximální rychlost Velké ceny USA

22 komentářů

hal F1
26. července • 21:36

Líbí se mi, jak našeho jezdce v cizině chválí jak je na Ducati rychlý. Jsem hrdý na Abáju!

odstraneno jannyk F1
26. července • 21:50

víc než u nás, jsou oprostění o emoce (kladné či záporné) a jsou objektivní :-) Objektivně je nutno říct, že je fakt nečekaně dobrý (bez jakéhokoliv rozboru myslím, že na konci sezóny může být dokonce lepší - míním body - než Aleix Espargaró, Mika Kallio a bez diskuze už pokořil mistra světa z malorážek Gábora...a to jen tak v rychlosti, co jsem si honem vzpomněla). Ano je to příjemné, že už ho neberou jako "někoho do počtu" :-) A myslím, že je super, že si vybral tu novou robustnější kapotáž pro rok 2011 a nebál se jít "proti proudu ostatních dukaťáků" :-) Prostě kluk roste a to je dobře ;-)

mamba54
26. července • 22:21

Nedalo mi to a zapátral jsem po osudu některých nováčků z posledních let pro srovnání s Abajou. Např. 2OO7- S.Guintoli po 10-ti GP- 18.b. 2O10 Bautista po 10.GP- 46b. Aleix Espargaro- 36b. I z toho je vidět, že se Kája nemá za co stydět.;-)

mamba54
26. července • 15:53

Pro honda-rs: Koukám, v malejch štokách celkově zatím Top Ten. Dobrá práce, vzhledem k podmínkám.:-OTo se počítá.;-)

honda-rs
26. července • 19:16

Dík. Vzhledem k faktu, že jsem první dva závody jel Supersporty a do Poznaně nejedu tak se to už nezlepší. Ale o body mi letos nešlo. Potřeboval jsem zjistit jestli jsem v tomhle věku ještě schopen zajet alespoň nějaký čas a nemotat se tam jak vítr v bedně:-D:-D. V Mostě jsem dokonce zajel nejlepší kvaldu (odstup od vítěze kvalifikace) a hlavně přežil start. Toho jsem se bál celou sezonu nejvíc. Teď už jen vylepšit zázemí pro pobyt na závodech a příští rok zkusit trochu zabrat. Letos bych se ještě rád podíval na nějaký světový okruh s nějakou agenturou, ale to uvidím až během srpna. Nejvíc mě láká Mugello.

odstraneno jannyk F1
26. července • 19:33

hmm...a kolik je to "v tomhle věku"? :-) já vím, jsem zvědavá ženská, no :-S ;-) (odhaduju tak 29 - 30?)

honda-rs
26. července • 19:55

Nemám to úplě potvrzené, ale byl jsem v Mostě zřejmě nejstarší ze všech 39 účastníků. Trochu ti zamotám hlavu a dám malou hádanku:-D:-D Na A1 ringu v Rakousku 2003 jsem byl třetí za Abájou (13) a Janákovou (15?) a už v té době jsem byl starší o 7 let než oni oba dohromady. Kolik je mi dneskáááá?:-D:-D Hodně;-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 20:24

kristovy roky a osm k tomu???? :-O Kecáš! :-D Tak to jsi trochu blázen, ne? Ale fandím, to musí být závislost :-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 20:26

a neumím počítat :-D kristovy roky plus dva..... :-S a těch několik do 2011...hmm, to už jsem se dopočítala do.... :-O Jo, jsi blááááázeeen!!! :-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 20:32

jels na Súze? Teď Yamaha...proč jsi honda-rs? ;-)
už mlčím :-D :-D :-D promiň ;-)

honda-rs
26. července • 21:02

Jsem tě nějak rozhodil:-D:-D Ano kristovy + 10. Na Suze jsem nikdy nejel a závody jsem začal na Yamaze TZR 250 r.v. 1979 :-S To bylo jen první rok a když mi dal Bohouš Staša ml. v Hranicích na M. 2 kola usoudil jsem, že na veteránu toho moc nenajezdím. No a pak přišla na řadu Honda125rs a od toho ten můj nick. Měl jsem jich několik a zajímavostí bylo, že jsem tu první měl po Járovi Hulešovi - tedy až jí odjezdil Bohouš Seifert. Na ní jsem strávil let nejvíc až do pádu za cílem v Brně kde jsem si zlomil zápěstí tak nešikovně, že mi trvalo 7 let než jsem se vrátil. Mohl bych i dřív ale vlezly mi do toho nějaké investice a já už chtěl jen kvalitní a rovnocený materiál a hlavně v silnější třídě ( na 125 - ku jsem moc přibral - 72 kg ) Yamahu jezdil Vale, je s ní nejmíň práce při úpravě na závody a jezdí skoro sama:-D:-D:-D A to že jsem blázen slyším dnes a denně:-D:-D Když to ale vše vyjde ( počasí, psychika, forma ) tak je to obrovský adrenalin, který v běžném životě nezažiješ. Kromě pořádného "píp";-);-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 21:24

dííík :-)
a tu Suzuki máš uvedenou na právě zmiňované výsledovce z A1 ringu :-S asi tedy historická chybka ;-) No tak koukám, dítě z nejlepšího ročníku, co se kdy urodil :-D ;-)
No tak ale smekám, jsi blázen, ale musí to být úžasné (nevím, jak chlap posuzuje "píp", ale já bych řekla, že možná i lepší :-P :-D). Tak ať Ti to dlouho jezdí, hondo ;-)

mamba54
26. července • 21:50

Ty tetka, poslóché, jaks to myslela s tem nélepším ročnékem?:-OMyslím že to máš trochu popletený. ten býl pokud vím, vo nejaké rok dřív.:-@;-):-D

odstraneno jannyk F1
26. července • 21:53

máte smolu, strécu :-P a nečilte sa, praskne vám cévka a budete tahat nohu :-P :-D :-D :-D

mamba54
26. července • 21:57

Tu už tahám, pionýrko!:-D

odstraneno jannyk F1
26. července • 22:01

:-D tetka - pionýrka :-D :-D :-D

mamba54
26. července • 21:53

Asi tak vo štrnáct.:-P:-D

mamba54
26. července • 21:56

No, ale nevadí, tak to bude ten druhé nélepší a fandím mu taky, i dyž nésu ta první fanynka. Myslím, že si to zaslóží, dyž u teho vydržel tak dlóho. To už néni láska k motorkám, to už je dijagnóza.:-D:-D:-D;-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 21:59

dyť říkám: BLÁÁÁZEN, co si umí užívat života :-) :-) :-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 21:54

jo asi tak ;-) přesto trvám na dříve uvedeném o nejlepším ročníku :-P

honda-rs
26. července • 21:46

S tou suzuki máš naprostou pravdu. Taky jsem na to tehdá čučel jak na UFO. Suzuki v této třídě už hodně dlouho nebyla. Kdybych někam vyrazil dám raport:-D:-D Jo a jinak jsem moc rád, že mám už první fanynku;-)

odstraneno jannyk F1
26. července • 21:52

:-D jasan, fandím Ti jak nejvíc to jde (ale Jorgeho neopustím :-P ;-) :-D )
A díky moc za zajímavé informace :-)

Doporučujeme

Články odjinud