Pramac Racing tým se letos ukáže v italských barvách

Zelená, bílá a červená budou barvami letošního motocyklu týmu Pramac Ducati. Prezentace týmu se konal v italském Chianti.

Rok 2015 bude pro Pramac Racing tým čtrnáctým rokem v královské kubatuře. Od roku 2006 má tento tým podporu italské Ducati a stejně tak tomu bude i letos. V italském Chianti byli představeni závodníci týmu: Yonny Hernandez a Danilo Petrucci. Kolumbijec Yonny Hernandez už je v Pramacu známou tváří, pojede za ně už druhým rokem. Ital Danilo Petrucci je v týmu nováčkem.

Letošní sezóna nezačala pro kolumbijského závodníka zrovna ideálně. Kvůli zranění ramene musel vynechat první testy v Sepangu, kde jej nahradil Michele Pirro. Do druhých testů už se Hernandez zapojil, ale ani tehdy nebyl ve stoprocentní kondici. Jeho zdravotní stav se však stále zlepšuje a jezdec je odhodlán bojovat hned od začátku sezóny naplno. „Věřím, že letošní rok bude lepší než rok 2014 a že budu bojovat o pozice v elitní desítce,“ klade si za cíl Kolumbijec.

Hernandezův nový kolega Danilo Petrucci se do Pramac Racing Teamu stěhuje z týmu Octo IodaRacing. Čeká jej čtvrtá sezóna v královské kubatuře. V celkovém pořadí šampionátu byl zatím nejlépe sedmnáctý v roce 2013. Jeho cílem pro nadcházející rok je hodně se naučit a rád by dosáhl standardů nastavených předchozími jezdci Pramacu.

Pramac2.jpg

Doporučujeme

Články odjinud