Quartararo se stane jezdcem týmu Leopard Racing

Quartararo se stane jezdcem týmu Leopard Racing

Letos jsme Quartarara vídali v barvách týmu Estrella Galicia 0.0. Od příštího roku se to změní. Fabio Quartararo bude závodit v týmu Leopard Racing.

Před dvěma týdny oznámil Leopard Racing, že bude jezdit v Moto3 i Moto2 a nyní vydal i prohlášení, že se dohodl na dvouleté smlouvě s Fabiem Quartararem. Šestnáctiletý Francouz bude nadále jezdit v kategorii Moto3.

V průběžném pořadí je Quartararo na osmém místě s dvaadevadesáti body. Závod v Aragonii musí vynechat kvůli zlomenině pravého kotníku, kterou si způsobil před dvěma týdny v Misanu. Přestože nejede, je Quartararo v Aragonii přítomen. Právě během závodního víkendu v Aragonii došlo k podpisu nové smlouvy. O možném přestupu Quartarara do Leopardu se již několik týdnů spekulovalo.

„Jsem velmi pyšný, že se od roku 2016 připojím k týmu Leopard Racing,“ řekl Fabio při oznámení své nové smlouvy. „Znovu budu pracovat s Christianem Lundbergem, inženýrem, s nímž jsem vyhrál svůj první titul v CEV v roce 2013. V dalších dvou letech budu součástí tohoto týmu, který má skvělý projekt do budoucnosti a také perfektně odpovídá mým cílům. Chtěl bych poděkovat všem, kteří mě dosud podporovali. Děkuji i týmu Leopard Racing za důvěru do mě vloženou. Udělám maximum v každé zatáčce, v každém závodě, abych jejich naděje naplnil. Užijeme si to,“ slibuje mladý Francouz.

Doporučujeme

Články odjinud