Sandro Cortese oslavován ve svém rodném městě

Sandro Cortese oslavován ve svém rodném městě

V sobotu 17. listopadu se v Berkheimu sešli Corteseho fanoušci, aby přivítali svého šampiona a ocenili jeho letošní sportovní úspěchy.

Zhruba 7000 fanoušků se 17. listopadu vydalo do Bádenska - Württemberska, konkrétně do města Berkheim, ve kterém žije Sandro Cortese. Ve městě se konala oslava Corteseho titulu.

Sandro Cortese objel čestné kolo na svém letošním mistrovském motocyklu a rozdal stovky autogramů. S Cortesem slavili například i Stefan Bradl, Aki Ajo, švédský jezdec DTM – Mattias Ekström a akrobatický pilot Matthias Dolderer.

Součástí Corteseho oslavy bylo i vystoupení (výše jmenovaného) akrobatického pilota Dolderera, který se proletěl nad Berkheimem. Později následovala nejen oslavná Corteseho jízda, ale i představení vozu DTM, řízeného Mattiasem Ekströmem.

Sandro Cortese je z oslavy nadšený: „Je to nejlepší akce, která kdy v Berkheimu byla. Užil jsem si každou chvíli a jsem rád, že jsem se mohl svým fanouškům nějak odvděčit.“ Dále mladý Němec s italskými kořeny dodává a neskrývá své nadšení: „Toto bych neočekával ani ve svých nejodvážnějších snech. Není mnoho sportovců na světě, kteří mohli zažít takový den. Je prostě úžasné, co pro mě obec Berkheim a Red Bull udělali.“

(Zdroj: www.redbull.de)

Doporučujeme

Články odjinud