Suzuki se vrací do MotoGP s Espargarem a Viňalesem

13 komentářů

asosbab
2. října • 22:43
viktor čistič
4. října • 23:41

Ještě ti tam chybí gorodky :-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
5. října • 17:57

:-D:-D:-D !!

NakasiBMW
2. října • 8:03

Pane Bureš tvrdit o technických (legálních) uprávách, že je to v podstatě jaká si forma dopingu je naprosto smešné!!! Nejspíš jste si nevšiml že nedílnou součástí MotoGp je i pohár konstruktérů!!! Byť se Vám to možna nezdá ale celý koncpet je založený na tom, že továrna potažmo vyrobce motorek vstupuje do mistrovsti v první řadě proto aby vyhral tento titul a rozšiřovali svůj brand jako výrobce mistrovských motorek!

viktor čistič
2. října • 12:43

Až budete číst pozorně, tak zjistíte že to přirovnání bylo o výkonnosti dané techniky spojené s možností jezdce , pokud někdo na top úrovni kvality a zkušenosti pojede na identickém stroji budou časové rozdíly nepatrné, pokud ale bude upgrade většího zásahu oproti týmovému jezdci je ten rozdíl nevymazatelný, tak nějaké řeči o směšnosti si strčte za klobouk i se svým brandem, ten v tomto případě lidi dvakrát nezajímá a kupují trochu jinak, aby měl brand nějaký progres měl by být založený na trochu poctivějších praktikách a s úměrnou cenou, lidi nejsou padlí na hlavu a většina vybírá především ekonomicky a neplatí , že za značku co stojí hromada peněz připlatím násobek ceny za paskvil.
O tom kdo si čeho v GP všímá rozhodně mě popisovat nemusíte, tu směšnost si nyní vezměte zpět.:-P:-OB-]

viktor čistič
30. září • 20:10

Dani neměl být paličák a od těch špinavců odejít k Suze i kdyby jezdil na chvostě, pro mě bude pořád top jezdec stejně jako byl Max i on nedal titul mistra světa a ty podmínky měl hodně podobné, no Max měl hodně horší a co si Dani nepokazil sám k tomu mu pomohli odstřelovači a Točimoto s bratrstvem kočičí pracky3-[3-[3-[ dělat tituly s mnoho upgrade navíc je tak trochu ééhhhmmm(zvracející smajlík)
A toho smajlíka chci i rozčíleného, věřím, že oba by byly ty nejpoužívanější a ne to retro co tu máme :-OB-]

Ladin46
1. října • 12:10

Dlouho jsem zde nepsal, ale zkusím reagovat.
"dělat tituly s mnoho upgrade navíc (je k zblití)" - Dani neměl top techniku?
Aha, on vlastně Stoner a Márquez měli vždy něco navíc :-) :-)) :-D
Plivat na tituly a neuznávat je, to je výsada jedinečných, jako jsi třeba Ty.
Danimu jsem už titul "x-kráte" přál, bohužel ne jednou mu stačilo porazit " jen " parťáka. To už asi nikdy nezvládne. Vypusť už tu zahořklost a smiř se s tím, že když neměl lepšího parťáka, tak zkrátka v jiném týmu měl někdo upgrady proti svým parťákům a Dani bohužel ostrouhal. No a když měl top techniku, měl zase v týmu, jak bych to napsal, abys moc neprskal, ŠŤASTNĚJŠÍHO jezdce. :-P

viktor čistič
1. října • 12:48

Píšu snad, že max na tom byl hůř, Dani si to párkrát podělal sám, ale co se týká Rossiho tak zapátrej sám, ty tituly získával právě díky těm upgrade nevíc tak neštěkej a to samé je u Marqueze, právě třeba on si může dovolit ohodně větší náklony atd.A proč asi? Nikde se nic nepíše? Ale noták pánové . Ty jsi vždy zaujatě sledoval svýho prodejnýho kašpárka a jak k titulům přišel, jak čistě oproti třeba právě Maxovi , to tě nikdy nezajímalo. Píšu taky že Dani si to několikrát podělal sám!!! A Stonera sem tahat nemusíš, většina lidí ví proč byl důvod odchodu a jestli si myslíš, že to bylo narození dítěte jsi na omylu.Dani šanci dostal a on byl několikrát jednička v týmu, to by ale nesměli přijít zranění a v neposlední řadě dvakrát sestřelení jednou Simonchelli a podruhé Marquez. Když už jsi sem zatáhl Stonera tak ti možná utekla strategie Hondy co se vždy zaměřovala na jednoho z týmu, ta sezona co se potýkal Pedrosa s velkými vibracemi na předním kole byly po vyřazení Stonera během jediného týdne rázem odstraněny, to už bylo ale pozdě o pár bodíků titul nezískal. To jak!!! ta tvoje legenda naflákala tituly, právě z toho se mi zvracet chce, je to stejný rozdíl, i když stejná stáj, jako Abrahám se svojí Hondou a třeba Štefan.To samé co se dělo s Rossiho technikou to samé je nyní u Marqueze.Každý chce slyšet jenom to svoje a když se náhodou někdo objeví s pravdou nikoliv konspirací je oheň na střeše. To že to tady bývalo jak v Modré Ústřici neznamená , že budu zapomínat a nebo snad opomíjet nečisté pozadí závodů to se prostě chroustá blbě jen si to vyžerte:-P:-P Tituli uznávám jenom ty, co byli férové srovnal bych to s dopingem v jiných sportech a jinak ještě si pořádně plivnu na kačera a ten jeho titul z Moto2 s cracklou jednotkou, vše vyšumělo podvod jak prase a vše je v pořádku. Takže co se týká výsad jsou oprávněné na lhaní nemám žaludek a rozhodně jsem tady nikdy nic nepodloženýho nenapsal o tom jsi se za ty roky snad přesvědčil.

s64
1. října • 21:06

Hééééj Viktore na Caseyho mi nesahej .:-/Daniho mám celkem rád a titul bych mu i moc přál,ale sám musíš uznat,že Casey byl o trochu větší střelec.;-)Dani byl díky své váze a raketovým startům téměř vždy v čele,ale velký bojovník zrovna nikdy nebyl.Zranění se nevyhýbala ani jednomu a techniku měli na začátku sezony stejnou. S těmi upgrade se mi to moc nezdá,to by byla Honda sama proti sobě.;-)Nevím jak to měli se sdílením dat,ale spíš bych věřil v schopnosti mága Cristiana Gabbariniho (bývalého šéfinženýra Caseyho) který ho provázel od počátku jeho působení v Moto GP a samo sebou v Caseyho.

viktor čistič
1. října • 22:50

No na Kasejna ti nešahám , ale na Hondu!! A proti sobě Honda byla!!!
Kasejn střelec byl o tom žádná a jeden z mála jezdců co si svůj postup bolestivě vydřeli . Nicméně jiný jízdní styl z něho nedělal nepřekonatelného a ne nechybujícího jezdce u Hondy, což se stalo. Dukna to byla kapitola sama pro sebe a jeden pán, výše jmenovaný, jehož ego utrpělo, si naivně myslel, že dokáže to samé, ale bohužel nebo bohu dík nejezdila po kolejnici . Nevím teď jestli to bylo 2012 a tam se právě ukázala to myšlení Hondy, tobě to uniklo mne ale ne, jsou to takové detaily co se moc nerozebírali, ale je to tak, prostě když se napíše , že Daniho výkony jsou nepřesvědčivé a motorka nejede jelikož vibrace nedovolují dosáhnout maxima a pak ráz naráz jede mašina jak z praku tak si to fanda Daniho zapamatuje, když se pak vše soustředí na jednoho, tam bohužel pomohl Barbera v půlce sezony a pak v neposlední řadě sám v Austrálii . Stoner je jeden z mála co tam chybí a jeho tituly jsou právem s velký T !! Ode mne to je především v první řadě zhnusení z přístupu Hondy a to už od dob éry Maxe a není to jen u nich, kde se děli křivárny a nějaké řeči od Točimota směrem k Danimu ať si shání angažmá v půlce sezony je vrchol hnusu, mě to normální nepřipadá, po tom jaký přínos pro ně byl a je, docela mě mrzí , že se tak trochu stal prodejným a neodešel právě třeba k Suze po takovém jednání co nebylo poprvé. Co se týká upgrade nyní, už jsem to tu rozebíral a dával odkaz na patřičná místa a že by jezdec nechtěl novou techniku , která dovoluje větší náklony a lepší výjezdy ze zatáček, je víc než divné, stačí prostě přikázat Dani táhni sáně máš před smlouvou tak prostě řekneš , že ti to nevyhovuje a pojedeme dál. Abych jen neházel špínu na vrata od stodoly, Rossi měl alespoň sílu odejít jinam, i když to provázelo hodně záděrů jiných jezdců, ale zkusil to a právě to je věc co Danimu chybí, včetně balíku peněz za sebou ten udělá svoje, no ten jeho balíček taky nebude malý jenom prostě sakramentsky menší:-D:-D:-D

Ladin46
1. října • 17:55

Klid, neboj, já Ti zase dlouho sem nepolezu. Držím Ti palce a ať se Ti vede. Hlavně zdraví. Jen poznámka, u Marka jen slepý nevidí, že se v boxech často děje něco nekalého. Že by to bylo u Valeho 9-krát? Měj se.

viktor čistič
1. října • 18:35

Zbaělče :-D:-D tobě taky zdravíčko, to především, já si jdu zítra po 10 letech zřejmě pro antibiotika něco na mě vlezlo nějaké lepra čí co od kolegy popeláře :-D:-D
Jinak u Valeho tomu bylo min 6krát a to je až až (zvracející smajlík):-P:-D:-D

vloPa19
1. října • 12:01

Jak můžeš s takovou jistotou říct, že Dani má o tolik horší techniku než Marc?? Pedrosa byl, alespoň v královský kubatuře, vždycky o něco slabší i než Lorenzo, a řikam to i navzdory tomu, že jsem Lorenza nikdy neměl rád. Fakt je ten, že Marc drtil všechny kolem už v nižších kategoriích. Má daleko lepší styl (v zatáčkách je skoro na zemi) a ten jeho "drift" mu už v moto 2 vydatně pomáhal k výhrám. Nemyslim si, že je to čistě jen o technice; každá éra má svojí legendu. Dřív to byl Doohan, potom Rossi a teď je to Marquez.

Doporučujeme

Články odjinud