Tarran Mackenzie nahradí Kenta u týmu Kiefer Racing

Tarran Mackenzie nahradí Kenta u týmu Kiefer Racing

Danny Kent po závodě v Austinu oznámil, že končí u týmu Kiefer Racing. Místo něj v týmu pojede Tarran Mackenzie.

Po závodě v Austinu vydal Danny Kent prohlášení, že s okamžitou platností končí u týmu Kiefer Racing ve třídě Moto2. Nedlouho poté bylo oznámeno, že Kent bude testovat motocykl KTM třídy Moto3 a v Le Mans pojede závod nejslabší kubatury u týmu Red Bull KTM Ajo jako jezdec na divokou kartu.

Nyní je již známo i jméno Kentova náhradníka u týmu Kiefer Racing. Bude jím skotský závodník Tarran Mackenzie. Tento jezdec byl účastníkem závodů Red Bull Rookies Cup v letech 2012 a 2013. Loni se stal šampionem britských supersportů. Nyní bude až do konce sezóny jezdit v kategorii Moto2 světového šampionátu silničních motocyklů.

„Jsem velmi vděčný týmu Kiefer Racing za tuto příležitost, za to, že mi nabídli účast ve světovém šampionátu Moto2,“ řekl Mackenzie. „Je to pro mě velkou výzvou, přestože to v tomto šampionátu nebude lehké. Vždy udělám maximum pro to, abych se odvděčil za důvěru, kterou do mě Stefan a jeho tým vložil. Chtěl bych poděkovat i týmu McCams Yamaha a Yamaha UK za to, že mi umožnili splnit si svůj sen. Vždy budu vzpomínat na období, kdy jsme závodili společně,“ dodává skotský jezdec.

Zdroj: Kiefer Racing

Doporučujeme

Články odjinud