Testy slabších tříd v Jerezu ovlivnilo počasí

Testy slabších tříd v Jerezu ovlivnilo počasí

Po testech ve Valencii se týmy Moto2 a Moto3 přesunuly do Jerezu k dalším soukromým testům. Tyto testy byly plánovány na 14. a 15. února.

Závodníci slabších kubatur mají za sebou testy ve Valencii, které se konaly minulý týden. Včera se některé týmy vypravily do Jerezu za dalším soukromým testem, ale počasí aktivitu na trati neumožnilo. Vítr dosahoval rychlosti až kolem 70 km/hod.

Dnes se počasí naštěstí umoudřilo, takže jezdci mohli vyjet na trať a získat nějaká cenná data ještě před tím, než se v březnu do Jerezu vydají znovu k oficiálním předsezónním testům.

Na trati v Jerezu se v kategorii Moto2 objevili Johann Zarco z týmu Ajo Motorosport, dále německá dvojice týmu Dynavolt Intact GP – Sandro Cortese a Jonas Fogler. Své závodníky měl na jihošpanělské dráze i Leopard Racing – do Jerezu přijeli Danny Kent a Miguel Oliveira.

I v nejnižší kategorii měl Leopard Racing své zastoupení. Testovali zde Fabio Quartararo, Andrea Locatelli a Joan Mir. K vidění byl i tým Red Bull KTM Ajo (Brad Binder a Bo Bendsneyder), dále tým Schedl GP Racing s Philippem Oettlem a také Drive M7 SIC Racing s Jakubem Kornfeilem a Adamem Norrodinem.

Žádný ze zúčastněných týmů nezveřejnil časy svých jezdců.

Doporučujeme

Články odjinud