Tým Honda Repsol dnes na Bali představil nový stroj

Tým Honda Repsol dnes na Bali představil nový stroj

Tým Repsol Honda s Márquezem a Pedrosou dnes na indonéském ostrově Bali představil svůj letošní motocykl.

Tým Repsol Honda si pro prezentaci svého nového motocyklu zvolil tropický ostrov Bali. Kromě jezdců (Marca Márqueze a Daniho Pedrosy) byli na Bali přítomní i výkonný viceprezident HRC (Shuhei Nakamoto) a šéf týmu (Livio Suppo).

V loňské sezóně oslavila Honda dvacet let partnerství s firmou Repsol. Repsol zůstává jejím partnerem i v nadcházející sezóně. Jedná se o nejdelší partnerství svého druhu mezi týmem a sponzorem v historii světového motocyklového šampionátu.

Oba jezdci jsou nadšení z prezentace na Bali. „Je skvělé mít možnost představit náš nový motocykl v Indonézii společně s naším partnerem Astra Honda, je to úžasná kulisa! Jsem na Bali poprvé a je moc hezké vidět zdejší fanoušky a cítit jejich nadšení pro MotoGP,“ nadšeně hovořil Márquez.

Márquezův týmový kolega, Dani Pedrosa dodává: „Bylo to opravdu velmi pěkné a bylo to něco jiného – mít prezentaci zrovna na Bali. Děkuji společnosti Astra Honda. Neustále mě udivuje, jak nadšení jsou fanoušci z této části světa pro náš sport.“

Shuhei Nakamoto (viceprezident HRC) a Livio Suppo (šéf týmu) jsou také spokojení s průběhem dnešní prezentace a těší se na letošní sezónu. Oba cítí velkou motivaci a věří, že i v letošní sezóně se jim bude dařit.

(Zdroj: tisková zpráva týmu Repsol Honda)

Doporučujeme

Články odjinud