V Mugellu má Bautista šanci na dobrý výsledek

V Mugellu má Bautista šanci na dobrý výsledek

Tovární tým Suzuki míří z deštivého Assenu na jih Evropy, kde v nádherném prostředí Toskánska pokračuje další díl motocyklového šampionátu na dráze Mugellu, jenž má pro tento ročník zcela nový povrch.

Álvaro Bautista si v Holandsku na konto připsal pět bodů a v průběžném hodnocení šampionátu mu nyní patří patnáctá příčka. Samozřejmě s takovým umístěním není spokojený a v Mugellu má další příležitost, aby nepříznivou situaci změnil k lepšímu. Zranění, které si způsobil v Kataru stálo Bautistu cenné body, které teď musí získat zpět.

„Okruh v Mugellu mám rád, je rychlý a jezdit je tam zážitek,“ uvedl k víkendovému osmému podniku sezony Álvaro Bautista. „Mám na tento okruh velmi hezké vzpomínky, protože jsem tam v roce 2007 vyhrál svůj první závod čtvrtlitrové kubatury a také získal dvoje umístění na stupních vítězů. Loni jsem tam ještě bojoval se zraněním ramene, ale letos tam odjíždím ve stoprocentní kondici a s odhodláním podat dobrý výkon.“

„Dráha okruhu v Mugellu má kompletně nový povrch a doufejme, že nám to spolu s teplejším počasím umožní připravit konkurenceschopnější motocykl. Všichni se velmi snaží a celý tým si skutečně zaslouží změnu k lepšímu, abychom se dokázali posunout dopředu,“ řekl závěrem Bautista.

Doporučujeme

Články odjinud