Viñales se omluvil týmu a v Austrálii pojede

17 komentářů

václav003
24. října • 23:38

Jak můžete očekávat nějakou vyzrálost od kluka, kterým ještě cloumá puberta. Snad ne proto, že jezdí dobře na motorce. Laskavě se rozpomeňte na svou frackovitost. Je dobře, že ho někdo ještě včas usměrnil, ať už to byl kdokoliv. Ten kluk je přece talent a byla by škoda, aby z toho někdo dělal dál aféru, když už musel zkousnout to " pokoření" z omluvy. Jistě, nebude mu to zapomenuto, už tím je dost potrestán. ;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
25. října • 16:28

Ono od klávesnice se nám to mnohdy lehce soudí, když nemáme bližší info. Většinou to však nebývá jen černé, nebo naopak bílé. U konkurence je zajímavý článek o pohledu z druhé ( Viňalesovy ) strany, pod názvem "Velká Viňalesova chyba (2.) On ten jeho manažer bude mít taky asi máslo na hlavě.;-)

Red Devil F1
25. října • 21:10

Jsem to přečetl a musím říct, že tahle nepřehledná situace okolo smluv Mawericka napomohly Kubíkovi ke smlouvě v RW racing a tak pro nás vlastně jedině dobře ;-):-D:-D

Red Devil F1
25. října • 21:01

Dávej sem klíďo odkaz přeci , když redakce nefunguje, tak tu nebudou Jirka s Janinou přepisovat každej článek co kde je ;-)

stále dobrý Schumi
25. října • 14:21

Právě proto,že je tak mladej,by měl vystupovat s určitou pokorou a to hlavně vůči těm,kteří mu umožnili jezdit tam,kde jezdí.A mezi ty,především jeho manažer a tým,bezesporu patří.Chápu jeho určitou frustraci ze zjištění,že se našel někdo lepší než on,ale to bude muset skousnout ještě třeba několikrát za svojí kariéru.Tak jako to třeba teď "kouše" Dani Pedrosa,který také patrně nedosáhne na titul,ale neremcá a maká.Taky jsem si nevšiml,že by Dani vzteky kopal do bajku,když musel z prvního místa na roštu najet na poslední místo.To ještě kluk Maverick,umí ukázkově;-)

vloPa19
24. října • 21:50

Tohle není zrovna nejlepší způsob, jak se prezentovat.Takhle se zkrátka předvedl jako rozmazlený fracek bez soudnosti.Když prostě už jednu věc udělám, tak jí přece neberu zpět.To, že se omluví a hodlá jezdit jakoby se nic nestalo nikoho nezajímá.Před Sepangem bojoval o titul a mohl týmu hodně pomoct.Vykašlal se na něj a ještě brblal...Do Malajsie se mi hodně zamlouval, teď z něj nemám dobrej pocit.

unavix F1
24. října • 15:24

A je to. Asi právníci klukovi vysvětlili že jeho další angažmá by mohlo bejt leda tak v alpeadria pokud se neumoudří:-D Bejt šéf týmu tak už ho sezonu dojet nenechám, zdůvodním to třeba potřebou posoudit kvalitu moto jiným jezdcem a ono by mu zmehlo ještě víc. Aby taky poznal že každý je nahraditelný.
Tohle bude ještě zajímavý. Tým v něj ztratil důvěru a vztahy už budou na prd. Ani bych se nedivil kdyby na příští sezonu byl odejit a nahrazen.

Brandejskyj
24. října • 12:18

Snad Vinales ještě dostane rozum a nestane se z něho další Biaggi!

vloPa19
24. října • 21:57

Nejsem zrovna odborník na dřívější léta MotoGp, ale co si na crazy-Maxe pamatuji, vím, že nedělal takové problémy.Pravda...Byl to bouřlivák.O tom žádná.Ale tohle i na něj bylo moc.

Red Devil F1
24. října • 13:28

Biaggi je mě "pan jezdec" , každej nemá ten dar vyrovnané povahy ;-)

odstraneno jannyk F1
24. října • 13:53

někdo musí být i rapl, no ne? To by pak všude bylo jako v dívčí církevní internátní škole ;-)

Red Devil F1
24. října • 14:29

no ono to není jen o povaze on taky adrenalin dela sve ;-)

odstraneno jannyk F1
24. října • 14:45

šak joooo, já jsem např. povaha mírná, ale jak mi někdo zvedne adrenalin.... :-D

juwannaman
24. října • 10:38

1.stoner
2.pedrosa
3.lorenzo

stále dobrý Schumi
23. října • 21:15

Právník mu vysvětlil a Maverick si sype popel na hlavu.Měli by mu v tom pořádně vymáchat hubu.

DEKO
24. října • 6:34

Mozno ano mozno nie.nikto nevie preco to urobil ale urcite im to vyrazilo dych.dnes ked vsetko funguje len cez peniaze sa da s niecim pohnut len takto.on riskol nie len titul ale celu svoju karieru a uvidime ci to zabralo.jasne ze by ho to stalo aj neaku pokutu ale ..... .
A asi tam nebolo vsetko ok kef uz tetaz moze zasa ist.keby som mal jazdca, ktoreho to uz v týme nebaví a motorka je super tak nebudem ho predsa drzat.aj ked mam s nim zmluvu.zaplati pokutu a dovi dopo.
Ale hlavne ze je spat a bude to zasa zaujimavejsie.

Red Devil F1
24. října • 13:30

Tvá odpověď mi připomíná otázku Nejde tady i týmu o peníze?

Doporučujeme

Články odjinud