Zraněný Rins odletěl do Argentiny s berlemi

Zraněný Rins odletěl do Argentiny s berlemi

Mezi závody v Kataru a Argentině utrpěl Alex Rins zranění kotníku. Do Argentiny tedy odletěl s berlemi. V Argentině podstoupí další vyšetření a uvidí se, zda pojede závod.

Alex Rins se po GP Kataru zranil během tréninku na motokrosovém motocyklu. Zlomil si kotník. Zlomenina nakonec nebyla vyhodnocena jako natolik závažná a ani operace nebyla nutná. Naordinována mu byla magnetoterapie a fyzioterapie.

Před odletem do Argentiny ještě podstoupil jezdec kontrolní vyšetření a lékaři mu odlet do Argentiny povolili. Do Argentiny odletěl s berlemi. Před závodním víkendem ještě bude muset podstoupit další vyšetření.

„Můj první závod v Kataru byl velmi vzrušující zkušeností, a abych pravdu řekl, zůstal ve mně pocit, že to všechno bylo velmi rychlé a také dost krátké. Už se velmi těším na to, až všechny ty emoce z MotoGP prožiji znovu. Argentinský okruh je jeden z mých oblíbených. Opravdu si velmi užívám akceleraci GSX-RR a předpokládám, že rovinky budou pro mě kratší než loni v Moto2,“ prohlásil před argentinským závodním víkendem Rins.

„Zranění kotníku z minulého týdne není až tak vážné, ale chce to nějaký čas. Pevně však věřím, že mi zranění nebude při jízdě činit potíže, protože se velmi těším na to, jak budu získávat další cenné zkušenosti s motocyklem Suzuki,“ dodává mladý Španěl.

Zdroj: Suzuki

Doporučujeme

Články odjinud