2013 - MotoGP ano, WSBK ne!

17 komentářů

michalpneu
22. prosince • 17:32

Takový krásný okruh a pojede se tam pomalu jeden závod za rok...to je dost smutný. ten příštup AK ČR je teda strašný. Kruci i laik by pochopil, že čím víc se toho na tom okruhu pojede tím, je to lepší. Byly tam pokud si dobře pamatuju DTM (prosím kdyžtak mě opravte, kdyby ne), byly tam asi tři sezony WTCC a k tomu doprovodné závody, já na nich byl každý rok, ať si říká kdo chce co chce, nejezdí se tak rychle, ale ty závody jsou nádherný a lidí tam bylo hafo. Teď zruší superbiky, je otázka času kdy i moto GP. To je fakt strašný v téhle zemi. Já se nemůžu ubránit tomu, že bafuňáři na tom autoklubu budou taky pěkný vyčuránci..

libidex
17. prosince • 1:05

Autoklb ČR to bude taky pekna pakaz ne?? Mate nekdo nejaky drby, vlastni zkusenosti s tim co je to za ptacky???

libidex
17. prosince • 0:58

Nejsme od 1989 a postupnemu rozkrádani republiky v situaci, kdy muzeme neco takovyho dotovat. Chci si otevrit stanek s parkama v rohliku a chci dotaci. Neexistuje.Ze je nase zem videt je mi u prdele. Podivejte jak Spanelove maji obrovskou sportovni zakladnu a jejich stat je na poraji bankrotu, cela zem je v prdeli, stavka za stavkou. Lidi maji jiny starosti. Motosport pritom miluju, ale musi si poradit stat a ne zebrat penize od danovych poplatniku. Tohle je disciplina bohatych synku a jejich rodicu, sem se proste nesmi cpat penize. Neco jinyho je podpora krouzku, aby mladez mela vyziti a vychovu. Motosport je ale pro vyvolene a tak je mimo tenhle rank.

libidex
17. prosince • 1:04

A neverim, ze dotace od statu vyresi problem zamestnanosti, potazmo se to vybere zpet na danich. Protoze nekdo muze argumentovat, ze podobne zavody na sebe nabaluji ksefty- cili prodejci atd. Clovek si zaplati vstupenku a taky nedostane dotaci nebose tam nepromitne. Bud si to vydela nebo nevydela. Bohuzel miliardy utopene v korupci jsou nejvaznejsim problemem, a ne dotace na poradani zavodu. Pak bych tady nemusel psat nepopularni nazory.

freitag
5. prosince • 8:31

https://twitter.com/marcmarquez93/status/276049699851599873/photo/1

freitag
5. prosince • 8:31

:-D

freitag
5. prosince • 8:31

https://twitter.com/marcmarquez93/status/276049699851599873/photo/1

odstraneno jannyk F1
4. prosince • 16:50

ups, úvozovky v nadpisu, nikdo nemůže "RE" ;-)dík za nabídku, ale kdybych už neměla životní pojistku, tak sem nemůžu, protože tady je to občas o život :-Da lístky? no jo, konečně jeden vánoční dárek z krku ;-)

Miloš Machů (machy16)
4. prosince • 17:03

aha tak to jsem si nevzpomněl :-D Hlavně, že jsem je tam dal, až nakonec :-D

Miloš Machů (machy16)
4. prosince • 16:47

Je to sice trochu offtopic (spíš hodně), každopádně je tato zpráva pro všechny ženy, slečny či dívky. Nevím jestli to víte, ale Evropská unie prosadila, že všechny životní pojistky pro ženy budou zdraženy na úroveň mužských pojistek, kdy od 21.12.2012 přijde zdražení až o 70%. Proto nabízím možnost zprostředkování nových pojistek nebo zkontrolování starých (popřípadě ještě změnit a ušetřit) ještě za výhodných podmínek a to do 21.12.2012. Ušetřit nějakou tu tisícovku není špatné ne? ;-) Pokud budete mít zájem tak mi tu dejte na Vás kontakt, stačí například e-mail, poté bysme to nějak pořešili dál. ;-)A teď k tomu důležitému co už souvisí s tématem. Tak souhlasím s Red Devilem a jsem taky zvědavej jestli to nějak pohne s návštěvností. Osobně doufám, že i přes mírné zdražení ty číslo za ten závodní víkend půjdou nahoru. :-)

.Zix..
4. prosince • 16:24

Je to sice škoda,ale když na to nemaj,tak se nedá nic dělat.
Ale rozhodně sem proti příspěvkům od státu,když to má bejt soukromý,tak si maj na to umět vydělat - navíc SBK nejsou tak moc populární jako MotoGP.

Red Devil F1
4. prosince • 13:04

A teď jsem zvědavej, pokud se nikdo nenajde a Wsbk se nepojede a vyjde počasí na GP Brna, kolik fanoušků se tímto muselo rozhodnout mezi jedním nebo druhým závodem a budou mít vlastně jednu volbu

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
4. prosince • 5:43

Tak a teď se může Ječmínek se synem a celým AČR předvést, jak moc mu leží osud motocyklového sportu na srdci.:-(

Dyzl F1
5. prosince • 9:50

Hm, soudruha syna jsem jednou poznal osobně. Jsou to postsvazarmovští feudálové.

Red Devil F1
4. prosince • 8:31

Že by volnej a zajímavej termín pro automotoklub a nějakej okruhovej závod třeba DTM?

gorkzy F1
3. prosince • 21:53

Dozvěděl jsem se to dnes-nesmírná škoda.:-(

joey76
3. prosince • 18:58

:(

Doporučujeme

Články odjinud