5 věcí, které si Márquez vždy zabalí do kufru

5 věcí, které si Márquez vždy zabalí do kufru

Je známé, že jezdci MotoGP během roku hodně cestují. Co si však nikdy nezapomenou přibalit do kufru? Níže odhalíme pět věcí, které si nikdy nezapomene s sebou vzít dvojnásobný šampion MotoGP Marc Márquez.

Marc Márquez pro Box Repsol odhalil pět věcí, které si bere s sebou na každou cestu. Jsou to:

1) Spodní prádlo

Modré a červené trenýrky nikdy nesmí chybět v kufru Marca Márqueze. Je již dobře známé, že Marc Márquez na tréninky a kvalifikace nosí modré trenýrky a na závod červené. Je to takový zvyk, který mladého Španěla provází již mnoho let.

2) Boty na běhání

Na každém místě se může objevit vhodná příležitost na běhání, proto si Márquez nikdy nezapomene vzít dobrou obuv na běhání. Pro jezdce je běh dobrým způsobem, jak se udržet ve formě a navíc dává možnost i k duševní relaxaci.

3) Věci pro osobní hygienu

V Márquezově kufru jsou pochopitelně vždy k dispozici i kartáček a pasta na zuby, šampón, mýdlo, holicí strojek atd. Marquez nikdy nezanedbává osobní hygienu.

4) Počítač

Marc má pokaždé s sebou i notebook, který je pro něj prostředkem pro relaxaci i pro práci. Na notebooku si může procházet například záznamy předchozích závodů nebo naopak ve volných chvílích si může přečíst, co ho zajímá.

5) Týmové oblečení

Nezbytnou součásti vybavení jezdce je pochopitelně i týmové oblečení, které jezdec v paddocku nosí v době, kdy zrovna na sobě nemá závodní kombinézu. Ani světoví šampioni nemají v tomto ohledu žádnou výjimku, proto si s sebou bere týmové oblečení i Marc Márquez.

(Zdroj: repsol.com)

Doporučujeme

Články odjinud