Abraham kvůli zranění nedokončí sezonu MotoGP

27 komentářů

odstraneno jannyk F1
21. září • 17:56

v Aragónsku pojede v týmu Cardion AB čerstvý třicátník, italský závodník Luca Scassa, dosavadní jezdec českého týmu Kawasaki Intermoto Ponyexpress z WSS.
Pokud vše poběží ok, dojede pravděpodobně i zbytek závodů.
Hodně štěstí!

Akznoh_
21. září • 18:19

Skvělá volba, jen aby se to nezvrtlo a náhodou Káju Kotrmelce nepřebodoval. No hlaně nebrat Frmjůlena, ten by v těch zbývajících pár závodech asi udělal víc jak 5 bodů. :-):-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
21. září • 21:36

No a co? I kdyby přebodoval? Tak navrhujěš Karla zastřelit?:-D

Red Devil F1
21. září • 18:17

No zrovna tomu to letos nejede, ale čert ví to už bych radši nějakou hvězdu třeba toho Hopra

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
21. září • 21:34

Vermeulen jel svůj poslední závod WSBK v r. 2012 v Brně, Hopper, jestli se nepletu, tentýž rok tamtéž v kvalifikaci. Od té doby nic. Oba dva jsou nejdelší rekonvalescenti.:-(

Akznoh_
21. září • 18:20

No zrovna tomu to letos nejede, ... No to je účel !:-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
21. září • 21:27

A koho bys chtěl, snílku? Stonera?:-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
20. září • 22:48

K té Karlově nehodě si zde dovolím ocitovat diskusní příspěvek jednoho kolegy z "M", který to dle mého názoru vystihl naprosto přesně.Cit."Krásný příklad toho, jak fungují média, jak se obyčejná nehoda v lesním úseku dá prodat veřejnosti do hlavního "prájm tájm". 1./ By mě zajímalo, kde se tam ti reportéři vzali, uprostřed lesa, kdo je zavolal!? 2./Proč museli za každou cenu v té reportáži říkat, kolik to auto stojí? Aby namíchli lidi? Aby rozdali karty, kdo je bohatý a zlý a kdo chudý a hodný ve starém Passatu se dřevem? 3./ Abrahamovo Porsche se v PLNÉ rychlosti se srazilo s Volkswagenem. To tam ten Karel jel 320 km/h ???!":-O Konec cit. Pokud se týká výměny jezdce, tak za sebe mám tento názor: Myslím, že na jeho stroj musí v současné situaci naskočit jezdec, který má opravdu zkušenosti jak s těmito stroji, tak pneumatikami. Z hlediska týmu nelze teď experimentovat, seřizovat, hledat. Bohužel u nás v současnosti žádný takový jezdec není. Pešek je vázán smlouvou, o J.Smržovi ani neuvažuji. On sám přece nejednou řekl, že do MotoGP by nešel, že by to byl krok směrem vzad, že by ho nebavilo jezdit na chvostě a hlavně, že se chce ježděním živit a ne, aby za to ještě platil.;-) A to pominu vzájemné vztahy mezi ním a AB Cardion.:-P Takže suma sumárum, u nás nikdo jiný nepřichází v úvahu, bude to tedy muset být zahraniční jezdec. Mluví se o Vermeulenoví, Hopkinsovi a dalších, tak si počkejme. Ale ať už to bude kdokoliv, jednoduché to mít nebude a žádnou velkou díru do světa asi taky nemůžeme čekat.;-)Aspoň si tedy myslím.

Dyzl F1
21. září • 13:24

Noviny jsou stoka a je to jejich způsob byznysu. Tomu se nikdy nesmí divit. A vždy si raději pochutnávají na celebritách než chudých Passátistech. Abája celebritou je, takže musí být o to opatrnější.
Po té cestě jsem jel snad tisíckrát se vším možným, od Avie po Ninju 12. Samozřejně když jsem měl volno a žádné křižovatky nebo výjezdy z lesa, tak jsem přismáhl, jinak je ta cesta tak na šedesátku a klidnou jízdu kouřovku. A s autem jako má Abaja na zastavení na pár metrech. Takže smažil on i vozejčkář a srazili se dva amatéři.
A co se týká závisti, mně je to úplně jedno, ať má doma třeba zlatou vanu. Být ale v jeho letech, prachy bych do posledního haléře věnoval do závodění a klidně jezdil v 5 let staré dodávce. K tomu je ale nutné mít priority dokonale srovnané v hlavě a závodění podřídit absolutně vše jako to mají ti nejúspěšnější. Příkladem Stoner, Vettel, Alonso a dlouhá řada dalších.
A co se týká naších dalších talentů, ti by se mohli přehazovat lopatami, mít abájovské finanční možnosti. Je tedy otázkou, zda při jejich megalomanství časem nevyschnou.

odstraneno jannyk F1
21. září • 17:46

není co dodat!

Red Devil F1
21. září • 10:37

Není Hopper v rekonvalescenci?

Destroyer.
20. září • 17:20

Tak snad tam posadi uz konecne poradnyho jezdce..

ondrasch86
20. září • 16:03

Kájo běž a už se nevracej. A vy z jeho týmu tam dejte někoho kdo umí jezdit a ne jenom padat a fňukat.

Red Devil F1
20. září • 17:29

..náhradník za Karla, co na simulátoru má určitě natrénováno, doporučuji se pozeptat,jestli Dorna nemyslela i MotoGp na konzolích a stolních počítačích ;-)

Akznoh_
19. září • 19:51

Teď jsem to viděl na h@vnech, škoda že jsem tam nejel já. Ten chlapík rozhodně nebude škodnej ... Ten měl myslím zaplaceno ještě než se dostavila "zcela náhodně" vybraná výjezdovka. :-)

Dyzl F1
19. září • 23:08

Dovedu si představit, jak se ten asi kluboukatej strejda s vozejkem lekl, když do něj napařil Poršák. Tedy vlastně on napařil do něj. Dříví asi litalo až do depa :-O

Dyzl F1
20. září • 21:57

Ty jó, nějak zde dochází smysl pro srandu. Včera jsem to tedy zahlídl v telce, nebyl to tedy strejda jak jsem předpokládal, ale mladší borec a docela si sypal popel na hlavu.
Každopádně na těch silničkách kolem autodromu se nedá jezdit žádná palba a pokud má někdo brko, ať auto nebo motorku, musí s tím počítat, že mu to nějaký jouda odněkud strčí do cesty. Já osobně jezdím, hlavně na motorce a někdy i s autem s filozofii, že jsem pro ostatní neviditelný. Párkrát mi to za ten milion a více kilometrů zachránilo možná i život.
Abaja je sice dobrý pilot motorky na autodromu, ukázal ovšem, že v provozu na profíka nedorostl.
Mlaďasové na silnici jsou jako koťata na vsi, pokud přežije 2-3 roky a nikdo je nepřejede, má šanci na kočičí dlouhověkost, páč je již protřelé.

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
20. září • 22:57

U té nehody jsem nebyl, ale tu cestu znám velice dobře a tudíž vím, že moc se tam "lítat" nedá. Nakonec o tom, že to nebylo v nějaké extra rychlosti, svědčí i postavení vozidel po nehodě. Jsou do sebe pouze zaklesnuta. Kdyby se to odehrálo v nějaké vyšší rychlosti, tak buď se od sebe odrazí, nebo přeletí. či minimálně ten vozík převrátí a nezůstanou mu klacky na přední kapotě.;-)

drift88
19. září • 18:46

Karlovi přeji brzké uzdravení. Na náhradníka by to chtělo někoho kdo by byl na stejné úrovni jako Karel...................., a každý ať si to přebere jak chce :-D

Dyzl F1
20. září • 22:00

Byl bych velmi zvědav, jak by to zvládl třeba takový Jakub Smrž.

Akznoh_
19. září • 18:00

Famílii Abrahámů vovinuly mračna ... :-D:-D:-D:-D

Akznoh_
19. září • 17:57

Chuuudinka... :-D:-D:-D:-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
19. září • 17:44

Kája měl dnes nezaviněnou autonehodu. Když jel na autodrom, vjel mu do cesty řidič os. auta s přívěsným vozíkem plným dřeva. Kája stačil v poslední chvíli strhnout řízení, aby nedošlo k čelnímu nárazu a trefil svým Porche do zadního boku auta a do vozíku. Naštěstí nikdo nebyl zraněn, ale na jeho autě škoda značná... Večer to mají dávat ve zprávách na Nově.;-)

Akznoh_
19. září • 18:15

Vidím, že vyšetřování je ukončené, policie to uzavřela a magistrát už doufám i potrestal viníka. :-D Safra to je rychlovka.:-D:-D:-D

Miloš Machů (machy16)
19. září • 16:34

Prej povolají Caseyho do zbraně :-D

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
19. září • 15:57

Nezbývá, než Karlovi popřát ať operace dopadne dobře a hodně trpělivosti při rehabilitaci.;-) Týmu pak šťastnou ruku při výběru náhradníka do zbytku sezóny.;-)

Vladimír Jirůšek (mamba1954)
19. září • 18:08

Ten palec by sis měl dát sám sobě.:-)

Doporučujeme

Články odjinud