Abraham opět skončil jednu pozici za body

Abraham opět skončil jednu pozici za body

Karel Abraham v Austinu a také nyní v Jerezu dojel šestnáctý, což je první nebodovaná pozice. Jezdec s výsledkem spokojený není.

Před třemi týdny dojel Karel Abraham v Austinu na šestnácté pozici. Na svého týmového kolegu, který tehdy uzmul poslední bod, tehdy brněnský závodník ztratil jen 0,117 s. Nyní v Jerezu dojel Abraham opět na šestnácté pozici a opět jedno místo za týmovým kolegou Rabatem. Tentokrát byla ztráta větší. V Jerezu Abraham na patnácté místo ztratil přes osm vteřin.

„Jsem velmi rozzlobený, protože už ve dvou závodech za sebou jsem dojel na šestnácté pozici. Je to vážně škoda. Na začátku jsem chyboval a vůbec se mi nelíbí, že už druhý rok začínám takhle, je to špatné a už to není možné vrátit. První kolo se povedlo, první polovina závodu byla dobrá. Tito (Rabat) mě sice předjel, ale stále to bylo dobré. Jenže pak mi začala odcházet přední pneumatika, takže jsem udělal dvě chyby v zatáčce číslo 6. Tito mi tedy dost odjel, když jsem udělal chybu, ale pak jsem se zase přitáhnul, takže jsem byl na stejném rozdílu, ale už jsem ho nedokázal dojet, byl hodně silný,“ prozradil Abraham po Jerezu.

Zdroj a foto: Avintia Racing

Doporučujeme

Články odjinud