Abraham překvapil mechaniky Ducati

24 komentářů

freitag
27. listopadu • 10:37

http://www.youtube.com/watch?v=glEak4ZSTKQ

Jaroslav Petřík (jarpet)
25. listopadu • 19:15

Ten kluk prostě nemá co ztratit a jde do toho naplno a to se mi líbí. Ví, že titul od něj nikdo nečeká, ale chce rozptýlit tu skepsi, která vesměs panuje. Jen tak dál Kájo;-):-)

stále dobrý Schumi
26. listopadu • 12:40

Víš kolik lidí čeká na jeho pád,či neúspěch? Strašně moc,takže nemyslím,že nemá co ztratit.Tedy pokud jde o mínění mnoha fandů,ale na druhou stranu,..proč by tyto pochybovače a "gaučové" závodníky,neměl mít na háku,ne? Ti mu sezónu neplatí;-)A ti co mu věří a ví,že první rok těžko dosáhne někam dopředu,včetně jeho sponzorů,ti ho rozhodně nezatratí.

Jaroslav Petřík (jarpet)
26. listopadu • 19:13

Co jsou závodníci bez fandů (byť i gaučových ), co jsou herci bez diváků a fandů a novinářů? Nic. Proto mi celkem hnul žlučí jeden Kájův rozhovor a zde je výňatek z něj,......:Co internetové diskuze o Tobě, dokáží tě rozhodit? "Když jsem byl 15-ti letý, tak rozhodně ano. Nyní je nečtu a když už se k ním dostanu, že jsem na ně upozorněn, tak to neřeším, neboť to stejně nemůžu ovlivnit!",......:
Tak si tu připadám tak nějak zbytečný a je jedno, jestli chválím, nebo pomlouvám. :-O:-(

stále dobrý Schumi
26. listopadu • 22:23

To není pravda,není jedno jestli fandíš.Ale pilot je ten,který jede,ten který dělá výsledky,který se sponzorům zpovídá, jak výkonem vrátil,či promrhal vložené peníze a své věrné fans,si vždycky uchová.Nemyslím,že by si měl dělat těžkou hlavu z mudrlantů,kteří o tom ví asi tolik,co já o nukleární fyzice.

odstraneno jannyk F1
26. listopadu • 20:10

buď shovívavý ;-) Dle mého prostého názoru spíš prezentoval své psychické vyzrávání, jen použil asi špatnou formulaci na ne zrovna nejšťastnější otázku. Modelová situace: převážná většina uživatelů - domovská stránka: Seznam, Centrum a pod. Sportovní zprávy - podané v co nejbulvárnějším duchu. Diskuze pod takovými články - přehlídka nadávek exhibujících hlupáků. To je první, kam možná koukne, pak už jej přejde chuť koukat jinam. Třeba k nám ;-) Tady i nefanoušci mají v drtivé většině zcela jinou úroveň a lze s nimi diskutovat.....já bych ho neodsuzovala a věřím, že třeba u nás by se mu líbilo (a ne jen teď v "době posvícení" ;-)) :-D

Milda Vale (milda.vale)
25. listopadu • 18:59

ten Abája se mi začíná líbit čím dál víc,snad by mohl příští rok dojíždět aspoň do desítky..bylo by to SUPER...nechme se překvapit..

stále dobrý Schumi
26. listopadu • 12:35

Párkrát by se mu to snad podařit mohlo,ale dojíždět tam? Jako pravidelně? Počítej,přidávej jména a dojdeš k tomu,že to nebude zdaleka tak jednoduchý;-)

Milda Vale (milda.vale)
26. listopadu • 15:12

No pravidelně nejspíš nee,ale sem tam by se to mohlo snad podařit ne???:-O:-O ale jinak jasně bude to mít velmi velmi těžké,ale i přes to vše se mu to snad podaří ;-);-)

stále dobrý Schumi
26. listopadu • 22:25

Takhle souhlas;-)

mamba54
25. listopadu • 17:47

Sice to pod tento článek nepatří, ale míszo Kuby Kornfeila u Germany Racing je vážně ohroženo !:-@Modleme se, ať mu zo vyjde.:-S

odstraneno jannyk F1
25. listopadu • 17:06

Pro mě bezva zpráva (prdlajs rozumím o čem se technicky hovoří, ale oceňuju to Kájovo nasazení, žádná zmoklá primadona! :-) ) Díky ;-)

gorkzy F1
25. listopadu • 16:30

To je borec,když už ,tak na doraz.Nevěřím jeho,at už sebemenšímu úspěchu,ale o to víc mu to přejí.Tlač Karle,tlač až na doraz.:-D

stále dobrý Schumi
25. listopadu • 17:14

Já myslím,že on už velký úspěch zaznamenal jen tím,že mu Ducati takovou nabídku dala a on bude v příštím roce,v tom nejvyšším patře motocyklového závodění.A nevěřím,že by se tam docela ztratil.

odstraneno jannyk F1
25. listopadu • 17:18

taky jsem chtěla tak nějak reagovat, ale popravdě jsem moc neporozuměla té formulaci o "sebemenším úspěchu" ;-) Já jeho úspěchům věřím a v jeho úspěchy doufám :-)

gorkzy F1
25. listopadu • 20:40

Za sebemenší úspěch považují jeho 1 místo.Pro mně je to absolutně skvěle,ale mezi jezdci,v posledním závodě,kterým o nic nejde?!?!?!Stejně tak z toho 3 místa,hned po oznámení přechodu,myslím si,že od té doby začal dostávat lepší techniku. Jinak ale samozřejmě mám za něj strašnou radost a v každém jeho závodě mu budu držet všech deset,jen si myslím,že jsou(neboli předvedli v této sezoně lepší výsledky)než on a měli by se dostát do králov. kubatury místo něj.

mamba54
26. listopadu • 13:41

Ještě snad k tomu, kdo si "zaslouží" místo v královské kubatůře. Ony motocyklové závody nikdy nebyly a nebudou o zásluhách. V tomto sportu si nikdo nebere servítky. Byls loni mistrem světa? Hezké. A co letos? Doneseš sponzorské peníze? Ne? Hmm... máme tu jiného, který je přinese. Je nám líto... Tento sport je totiž postaven na zcela jiných základech, než například fotbal, nebo hokej a podob. sporty, které mají vybudovánu postupovou strukturu. Zde na to buď "máš" [ a to v obou významech, jak finančně, tak výkonově ], nebo ti prostě jedno z těch obou "máš" chybí a pak máš pouze smůlu...:-P A pro účast v královské třídě opravdu nejsou stanovena nějaká výkonová kritéria, typu: titul mistra v nižší kubatůře, nebo tolik a tolik vítězných GP, jak si to u nás řada lidí představuje. Rozhodujíci je schopnost tyto stroje zvládnout, mít zkušenosti a hlavně prostředky. Navíc, účast podléhá poměrně složitému a přísnému schvalovacímu procesu, do kterého mají co mluvit i ostatní jezdci.[Mimo jiné, i V.Rossi, jako představitel komise jezdců. nebo F. Uncini, coby vedoucí bezpečnostní komise] Hlavní slovo má nakonec Dorna, bez jejíhož požehnání jezdec souhlas nedostane, byť by si ho "zasloužil" sebevíc. O to raději bychom měli být, že tam Abaja je. To už nyní je úspěch, jehož dopad si možná mnozí z nás nejsme sshopni ani uvědomit, natož ho docenit.;-)

kolja F1
26. listopadu • 14:19

mambo54 myslim,ze se mylis.Jakasi postupova struktura je u motorek dodnes.Vetsina dnesnich kluku zacinala na minibajcich,nebo pitbajcich ci malejch motocrosech.I postup do kralovske tridy je podminen vykonosti.Bez ni se tam nedostanes a muzes mit jakikoliv granat penez.V neposledni rade jsou pro kvalifikaci do jaskehokoliv zavodu stanoveny kvalifikacni limity(vetsinou 107%) a to uz samo o sobe zarucuje jakousi vykonnost.

mamba54
26. listopadu • 21:42

Tak samozřejmě, v tom máš pravdu. Já to nemyslel tak, že přijde někdo úplně neznámý s pytlem peněz a řekne: já tam chci! To ne. Taky musí být držitelem mez. licence. Mně šlo hlavně o to, že opravdu neexistuje podmínka mít za sebou nějaký titul, nebo vítězství, jak si někteří myslí. A to platí i pro přestupy v těch nižších třídách.

stále dobrý Schumi
26. listopadu • 12:33

Gorkzy promiň,ale on nejel mezi jezdci,kterým o nic nešlo.On jel mezi Iannonem a Simonem,kteří se rvali o post vicemistra a bojoval s Eliasem,který chtěl doma vyhrát a chtěl moc !Takže,tady nemohu souhlasit.

Mansell
26. listopadu • 8:35

Přesně tak, nechápu co myslíš tím, že borcům o nic nešlo, ty jsi ten závod asi neviděl ... ;-)

odstraneno jannyk F1
25. listopadu • 21:43

těm klukům v Moto2 ve Valencii o nic nešlo? :-O Pokud vím, jasný byl jen Elias a ani ten mi nepřišel, že by si jel na vyjížďku kolem Buchlova....a když pominu celkový druhý a třetí stupínek a prestiž dát poslední bednu v sezóně, tak si osobně myslím, že mnohým šlo i o poslední šanci ukázat se v co nejlepším světle a získat fleka na další sezónu. Tak nějak pořád nerozumím tomu slovnímu obratu "sebemenší úspěch". Když je 1. místo sebemenší úspěch, co je např. 3. místo? Nic ve zlém, jen mě zajímá ta Tvoje "stupnice". Nějak se v tom neorientuju...

gorkzy F1
25. listopadu • 20:44

jo a k té nabídce od Ducati,všichni přece víme ,jak je na tom Ducati finančně na příští rok.Hold se za Valeho a jeho tým musí zaplatit a Karel(sponzoři) bude víc dávat,než bát.

Red Devil F1
25. listopadu • 21:14

Čeho se maj bát? ;-)

Doporučujeme

Články odjinud