Abraham: S testem jsem spokojený, ale mrzí mě pád

6 komentářů

mamba54
6. května • 8:30

V rozhovoru pro ČMN Abraham st. na otázku: Jak si Kája zvyká na MGP? odpověděl:" Myslím si, že si Karel na motocykl zvyká hodně rychle, všichni jsou nadšeni, dokonce i Ducati. Jezdí stále rychleji, ale neumí dát to jedno brutální kolo. Tohle má odjakživa, vědí to všichni, kdo ho sledují, že neumí dát jedno kolo superrychle.Vždycky říkám, všichni jedou minutu, on jede 59 sekund. A všichni zrychlí v jednom kole na 58 sekund a on jede pořád těch 59. To není výhodné na startu, ale zase ví, že soupeře ve druhém, třetím kole začne předjíždět a půjde dopředu. Myslím si ale, že si na motocykl už zvykl a že to bude čím dál lepší." Tolik názor Abrahama st. Myslím že velmi výstižný a je zbytečné, cokoliv dodávat.;-)

freitag
5. května • 18:04

rozhodně jezdí líp jak melanri na ducati v roce 2007, kdy jezdíl na posledním místě

RadeCzech
5. května • 8:51

Stoner musel být strašně rozmazlený dítě. Oprava, on stále je :-D Přál bych si aby Stoner prohrál v souboji s Kájou a skončil za ním, to by byla panečku pecka !!!

kolja F1
4. května • 21:57

Abaja zatim jezdi super.Skoda,ze zde neni zminka na jakych gumach jezdil.Vsichni tovarni(s tovarni podporou) jezdily modifikaci 2012,jestli jel na 2011 a dokazal se tak razantne zlepsit,potom ma samozrejme muj nejvetsi obdiv.
motogpmania:celkem souhlas ohledne Stonera,ale urcite nesouhlasim s nafouklou bublinou.

motogpmania F1
4. května • 18:48

Schumi to je pravda taky jsem nečekal tak dobrý vstup do sezóny. Je nesrovnatelně lepší než do Moto 2 . Měl jsem obavy aby nejezdil jak Gábor, te tam byl fakt jen odpočtu. Chtělo by se co nejčastěji přibližovat výsledkům z Jerezu a potom i nafouknutá bublina jménem Stoner by musela změnit názor a začít ho brát vážně

stále dobrý Schumi
4. května • 15:06

Neboj Karle,..hlavně makej,protože zvolit druhou možnost,..nepadat a jezdit na konci jako Talmáczi,ta by vedla jen někam zpátky do Moto2 a do zapomění.Každá modřina teď,se ti rokama v dobrém vrátí.Lorenzo taky padal a padal a kde je dneska.Líbí se mi, jak si jdeš za svým,buď šťastnej, jakýho máš tátu a lidi kolem sebe.Držím ti palce a musím říct,žes mne letos překvapil moc!To bych spíš v dubnu věřil,že se prožene tsunami po Labi,než že budeš takhle dobrej;-)!!

Doporučujeme

Články odjinud