Ajo bude mít příští rok v Moto3 dva jezdce – Bindera a Bendsneydera

5 komentářů

Zix
4. října • 9:15

Bohužel se to dalo čekat, Hanika sice umí zajet dobře, ale né pravidelně.
Snad teda najde fleka jinde a dostane ještě šanci, i když to bude asi další Kornfeil - jezdec co umí zajet dobře jen když půlka pole odpadne.

vloPa19
2. října • 14:10

Jsem zvědavej, jak dlouho v moto3 ještě vydrží.... Jsem fakt moc zklamanej.. Jak bylo řečeno, Hanika porážel, jak se teď ukázalo, velice silné jezdce; Bastianiniho a Martina...tak proč sakra tolik zaostává!? Nejhorší na tom je, že prostě nějakej ten náznak giga-talentu se u něj od času objeví... V Mugellu se zdálo, že se Kája konečně našel... Bojoval o podium celej závod... V poslednim kole ho srazil idiot Vazquez (mimochodem- rovněž velké zklamání letošní sezony). V Německu chvíli vedl, po chybě spadl. V Silverstone se hned po startu ocitl ve vedení, když v první zatáčce předjel své soupeře po vnějsku.. Co se však nestalo? Zbytečný pád... Hanikův nesporný talent je vidět především v prvních kolech, pak se ale, velice často i dramaticky, propadá. Poslední GP jako by vyobrazovala jeho nekonečné trápení.. Chvíli slušná jízda, poté propad a nakonec pád. Letos jel daleko lépe než loni; byly závody, kde ukázal svou zarputilost, ale ta ztráta na týmové kolegy Aja rozhodně oprávňuje k tomu, aby sáhl po jiné variantě. I přes to, že píšu, co píšu, věřím, že se ještě zvedne, i když kontrakt, který podepsal, není pŕíliš slibný...

Davefrost69
2. října • 8:31

Bohužel... Nevím, v čem je problém, při pohledu na Bastianiniho, Martina, které Karel porážel v RBR Cupu s přehledem, nyní jsou však na jiné úrovni. Enea o parník, Martin je tam první rok, přesto již ukázal, že bude patřit ke špičce. Karel, se obávám, skončí se závoděním úplně nebo se usadí ve stock kategoriích. Škoda, mluvilo se o výjimečném talentu - chyba lávky.

janula11
30. září • 21:06

Davefrost69-tak na tvá nedělní slova už došlo: "Ajo trpělivost mít nebude". A je to tady:-(

Doporučujeme

Články odjinud