Alex Márquez zůstává v Moto2 u týmu Marc VDS

Alex Márquez zůstává v Moto2 u týmu Marc VDS

Španělský jezdec Alex Márquez zůstane jezdcem třídy Moto2 u belgického týmu Estrella Galicia 0,0 Marc VDS i v příštím roce.

Tým Estrella Galicia 0,0 Marc VDS včera oficiálně potvrdil, že Alex Márquez zůstane jejich jezdcem v kategorii Moto2 i v příštím roce.

Alex Márquez je šampionem CEV z roku 2012 a světovým šampionem kategorie Moto3 z roku 2014. V Moto2 u týmu Estrella Galicia 0,0 Marc VDS jezdí od roku 2015.

Cílem mladšího z bratrů Márquezových je příští rok pokračovat v jezdeckém růstu a vybojovat mistrovský titul v prostřední kubatuře.

„Jsem velmi spokojený, že můžu oznámit prodloužení smlouvy s týmem Estrella Galicia 0,0 Marc VDS,“ prohlásil Alex Márquez k podpisu nové smlouvy. „Děkuji týmu za důvěru v projekt na příští rok, v němž dojde k velkým technickým změnám a novinkám, což je to, co si myslím, že by mi mohlo pomoci v jezdeckém růstu a v přípravě na to, co je mým cílem, tedy v přípravě na vstup do MotoGP. Mám velkou motivaci k tomu, abych byl nadále součástí tohoto projektu. Uděláme maximum pro zisk mistrovského titulu v kategorii Moto2,“ slibuje Alex Márquez.

Zdroj a foto: Marc VDS

Doporučujeme

Články odjinud