Američan Hayden letos poprvé přijede na ostrov Man

7 komentářů

mamba54
20. dubna • 5:30

že jste to nepochopili tak, že tam pojede závodit!;-)Max. propagační jízda jako loni Capirex.:-)

rumovniknarumu
19. dubna • 20:28

myslím že se dobře pobaví,není to sice dětská piškota(ten př. okruh),ale Hayden je pan jezdec a bude to určitě výzva,kterou by si zkusil snad každej-samo ,že v rámci jezdeckých možností ;-)jen se chci zeptat,nikde jsem zatím nevyčetl na čem to pojede?? Vlastně pojedou....

Anamori
19. dubna • 22:29

tak řekl bych, že na nějake dukně určitě...:-)

stále dobrý Schumi
19. dubna • 16:38

To,co tam předváděl ne tak dávno Joey Dunlop,bralo dech.Je to přece jen přírodní okruh,kolem příkopy,les,..průjezdy obydlenými osadami,..to si asi cvrkne;-)

mamba54
20. dubna • 7:35

Jj, Joey Dunlop byl snad největší legendou tohoto největšího, nejstaršího a nejslavnějšího motocyklového závodu světa. I po lidské stránce to byl opravdový velikán. Škoda jeho tragické smrti při závodě 125 v Estonském Kalevi 2. června 2000. Na poslední cestu tuto legendu světového Road racingu přišlo tohoto Ira vyprovodit více jak 5000 jeho krajanů.Jinak na TT slavili v 60. letech nemalé úspěchy i naši jezdci Havel, Boček, Malina ale zejména F.Šťastný. Na ně se pokusil navázat v r.91 i Petr Hlavatka (22.3.1948 - + 29.5.1991). Jeho pokus však skončil tragicky a " Petec " se tak stal další z více než 150 obětí tohoto závodu závodů. V posledních dvou letech nás výborně na Manu reprezentuje náš bezpochby nejlepší současný jezdec Road racingu, Michal "INDI" Dokoupil, který si už svými výkona stačil získat nejen na TT, ale i v Irsku celou řadu fanoušků.:-)

stále dobrý Schumi
19. dubna • 16:40

A to jsem ještě zapoměl skalní úsek,kde tehdy skončil svou závodní pouť Tom Phillips,dej mu pánbůh věčnou slávu:-( Líčí to ve své knize i Franta Šťastný,který s ním tehdy startoval ve dvojici:-(

Bello F1
19. dubna • 10:51

Bude z toho chlapec vykulenej :-D a taky bohužel z těch pomníčků :-(
Dobře dělá že jede, taky se tam chystám už roky a furt mi to nevychází:-@
Jsou to borci, na 60km dlouhým okruhu ( to už bych si dneska ani nezapamatoval ty zatáčky :-D )dávaj průměr ca 210km/h :-O to je kláda a neskutečnej adrenalin, nabo jak se ta potvora jmenuje ;-)

Doporučujeme

Články odjinud