Američan Spies je na dráze IMS velmi rychlý

5 komentářů

The Fido 46
27. srpna • 11:34

tady bude Ben první nejhůř druhej ;-) na týhle dráze mu to vždycky šlo ;-) Jorgemu to teď nějak nejede a ani na bednu ho nevidím ;-) uvidíme jak to dopadne ;-)

MadMax F1
27. srpna • 9:12

Teď se ukáže co v Benovi je. Trať zná a pokud zde skončí před Lorenzem má na to aby se jednou stal mistrem světa. Pokud se ale Jorge v závodě vvmáčne před něj, tak Bena tipuju že bude talentem tak někde na úrovni Doviziosa.

odstraneno jannyk F1
27. srpna • 13:45

Maxi a příští rok máš v oblíbených Bena, co? Promiň, ale občas mi přijdeš jako nejhlavnější analytik celé OSN....když to dopadne jak píšeš, tak to tady budeš všem mlátit půl příští sezóny o hlavu a když ne, tak prostě mlčení... Nevím, nějak ty své názory prezentuješ jak prodejce Zepteru...promiň

MadMax F1
27. srpna • 19:39

Tak ono je vždy těžké prosadit se pokud přijde do jiného šampionátu. Třeba Lorenzo a jiní mají výhodu v tom, že tratě znají, kdežto třeba Nicky, Ben, Colin na začátku jezdily na neznámých tratích.Janyk nevím, nějak tě nechápu proč bych měl příští rok Benovi fandit a proč bych někomu měl něco omlátit o ústa. Jak jsi to myslela?Já jsem vždy rád když jezdec kterej jezdil Superbiky se může ostatním postavit na traťi, kterou má ze Superbiků najetou protože se vždy ukáže co v něm skutečně je. Jinak mají tito jezdci ze SBK nevýhodu v tom, že ty tratě najedou jen několikrát, kdežto jiní na nich jedou třeba po 10 od 125 od začátků. To samozřejmě se smazává na nových tratích, jako třeba byl Katar.Od Bena se očekává hodně a tak si myslím, že právě toto napoví co v něm je. Nic jiného v tom není.

mamba54
27. srpna • 18:07

Takovejch tady je!:-D

Doporučujeme

Články odjinud