Aoyama se zítra představí fanouškům RCD Espanyolu

V sobotu Aoyama znovu zavítá na fotbalový stadion RCD Espanyolu, ale tentokrát nebude sám, protože si sebou přiveze týmový kamion, obě Hondy a spolu s ´grid girls´ Julií a Gabrielou vše představí divákům před zahájením zápasu s Osasunou.

Oficiální týmový kamion plus dva prototypy RC212V jsou spolu s jezdcem královské kubatury MotoGP Hiroshi Aoyamou dobrým lákadlem pro fanoušky potom, co jen před pár dny skončila na jihu Španělska Grand Prix v Jerezu. Hlavní sponzor týmu využil této příležitosti a v Barceloně připravil na stadionu RCD Espanyolu tuto zajímavou prezentaci.

Japonský mistr světa čtvrtlitrové kubatury z roku 2009 v Barceloně bydlí, takže své téměř domácí fanoušky přivítá před stadionem, kde bude autogramiáda, rozhovory a nakonec spolu s Julií a Gabrielou zapózuje před objektivy fotoaparátů. Po skončení programu před stadionem se Aoyama přesune přímo do centra dění a těsně před výkopem prvního poločasu představí všem divákům prototyp RC212V s nímž závodil na okruhu v Jerezu.

Určitě zajímavá akce ale bohužel jen pro španělské diváky, takže doufejme, že něco podobného také jednou uvidíme u nás v České republice, protože fanoušků motocyklového sportu tady není zrovna málo a něco podobného si určitě zaslouží.

Hiroshi Aoyama v dresu RCD Espanyol de Barcelona

Doporučujeme

Články odjinud