Asparova Ducati je letos celá ve žlutém

Tento týden skupina Aspar Španěla Jorge Martineze potvrdila svého hlavního sponzora pro letošní ročník mistrovství světa a v sezoně 2010 pojede s Ducati GP10 v barvách týmu Páginas Amarillas Aspar.

Desmosedici Hectora Barbery bude zcela určitě nepřehlédnutelná. Tým Aspar letos absolvuje v MotoGP svou premiéru stejně jako jejich španělský jezdec a to vše s motocyklem italského výrobce Ducati GP10, který teď bude v jasně žlutém zbarvení.

Skupina Aspar má v mistrovství světa silničních motocyklů zastoupení ve všech třech kubaturách šampionátu, ale MotoGP je pro nich srdeční záležitostí, protože velmi dlouho usilovali o vstup do této prestižní skupiny závodních prototypů.

Po podpisu smlouvy s hlavním sponzorem, Jorge Martinez v Madridu uvedl: „Je to ohromná satisfakce, že s námi bude Páginas Amarillas i v tomto roce nadále pokračovat. Tentokrát bude jejich zapojení u týmů všech tří kubatur větší, zejména pak v MotoGP jako náš hlavní sponzor.“

„Kéž bych jim dokázal vrátit vše, co dělají pro motocyklový sport a zejména pak pro nás. Doufám, že budeme mít trošku štěstí, takže vše půjde dobře a my tak můžeme mít hodně sportovních úspěchů,“ řekl závěrem Jorge Martinez.

Doporučujeme

Články odjinud