Barcelona je pro Crutchlowa další neznámá

Barcelona je pro Crutchlowa další neznámá

Dvojici jezdců Monster Tech 3 Colinu Edwardsovi a Calu Crutchlowovi patří po čtyřech úvodních kolech motocyklového šampionátu v pořadí deváté a jedenácté místo v průběžném hodnocení.

Před dvěma týdny se oběma v Le Mans moc nedařilo, protože Crutchlow závod vůbec nedokončil a Edwards po návratu z boxů dojel se ztrátou dvou kol třináctý, takže alespoň takovým způsobem získal tři body do hodnocení šampionátu.

V posledních týdnech pracoval Američan se svým týmem na zlepšení nastavení podvozku a výsledkem je, že se do Barcelony těší, protože věří, že se jim podaří zaznamenat podstatně lepší výkon než tomu bylo naposledy. Nicméně, zda bude nové nastavení fungovat správně zjistí až přímo na místě.

„Do Barcelony se těším a také se těším na to, že tam bude tepleji, protože v posledním závodu v Le Mans bylo celkem dost chladno,“ řekl před cestou do Španělska Colin Edwards. „Nikdy jsem tam nezaznamenal nic, o čem bych mohl říct, že to byl skvělý výsledek, mimo pátého nebo šestého místa z testů Dorny.“

Pro Brita Crutchlowa představoval závod ve Francii velké zklamání, protože domácí Velkou cenu týmu Tech 3 nedokončil. Katalánský závodní okruh je dalším z řady těch, kde nikdy předtím nezávodil, takže jeho výkon bude opět záležet na tom, jak rychle se dokáže trati přizpůsobit.

„Katalánsko pro mě znamená další nový závod. Těším se tam, protože dráha vypadá moc dobře,“ řekl Cal Crutchlow. „V Le Mans jsem zajel výrazné výsledky v kvalifikaci a byla smůla, že jsem pak v závodu havaroval, ale pokud se nám podaří navázat na předchozí závod a bez chyb, pak budu spokojený.“

Doporučujeme

Články odjinud