Bautista obdivoval motocykly v Birminghamu

Bautista obdivoval motocykly v Birminghamu

Dalším ze závodníků světového šampionátu silničních motocyklů, který navštívil motocyklovou show ve střední Anglii, byl zástupce týmu Rizla Suzuki MotoGP Álvaro Bautista.

Španěl zavítal do komplexu National Exhibition Centre v úterý a okamžitě byl středem pozornosti všech fanoušků, protože tým Rizla Suzuki je tvořen z velké části britským personálem, jejich základna je v Británii, takže pro všechny je to spolu s Rizlou tak trochu domácí tým.

Po setkání s fanoušky u stánku Suzuki se Bautista přesunul do prostor určených Riders for Health, kde byl čestným hostem. Španěl při této příležitosti oznámil, že v listopadu 2011 uskuteční v Zambii  cestu motocyklem, aby v rámci oficiální MotoGP charity získal peníze na záchranu lidských životů v Africe. Na této jedinečné cestě Bautista nebude sám, cestu uskuteční spolu se spoluzakladatelem charitativní organizace a bývalým špičkovým jezdcem Suzuki Randy Mamolou.

Nakonec si Álvaro Bautista zahrál motocyklový vědomostní kvíz spolu s Tommy Hillem a Samem Lowesem proti Sylvainovi Guintolimu, Michaelu Lavertymu a herci Danny John Julesovi. Pro Španěla jinak velmi zajímavý a příjemně strávený den. Rád by se jednou přišel podívat znovu, ale zároveň nezapomněl dodat, že kdyby bylo tepleji vůbec by se nezlobil, není totiž velkým fanouškem zimy, sněhu a ledu.

Doporučujeme

Články odjinud