Britové mají naději na návrat do MotoGP

14 komentářů

diblice
12. srpna • 18:47

http://www.herni.cz/?utm_source=dibla

libidex
11. srpna • 9:38

proc eliase nikdo nechce. S cim to souvisi?

stále dobrý Schumi
11. srpna • 18:42

Se sponzorskými penězy.

radek
9. srpna • 15:31

Nicméně, kdo viděl Calův výkon v Silverstounu tak musí uznat ze jezdil jak ďábel. Nebyla zatáčka aby ji neprojel kontrolovaným smykem, a přestože měl na rovinkách pomalejší stroj tak na brzdy to dohnal. Na mě udělal v pasledních závodech velký dojem, fakt nádhera.
Co se týká Toselanda tak ho mám taky moc rád, jeho styl je taky divácky atraktivní, nicméně letos jde stejně jako třeba Haga málo vidět, asi opravdu to bude rozdíl mezi MOTO GP a SBK. Druhý Troy Bayliess se ještě nenarodil!!!

freitag
9. srpna • 9:35

v brně jsou od středy

radek
9. srpna • 9:07

Cal bohužel jezdí hop nebo trop. Pro diváka je to fantazie, ten chlépek se opravdu nebojí až z toho jde mráz po zádech. Držím palce ať se daří ale na MOTO GP to asi není a nezapomeňte že Silverstone byla jeho domácí trať.

stále dobrý Schumi
9. srpna • 9:38

To máš pravdu,ale,..který z dalších jezdců,se tam bojí;-)?Vzpomenu-li na výkony Tosselanda,když si pro sebe vyjel titul,taky jsem myslel, jak bude v MotoGp čeřit vodu.A nestačilo to ani náhodou.Jestli ve WSBK jezdí mistři,pak v MotoGp,jsou to virtuózové;-)a Cchrutlow už není žádný mladíček.Spíše si myslím, jak už tu někdo napsal,že jeho cesta touto třídou,se bude podobat cestě J.Tosselanda.

stále dobrý Schumi
9. srpna • 9:40

Sorry,..Crutchlow,mělo být;-)

gouiii
6. srpna • 19:19

Bez zajímavosti ani není záležitost brněnského testu Valentina Rossiho, který jak známu jezdil na motocyklu Cala Crutchlowa. Reportéři gpone.com se zaměřili ve svých otázkách i na toto téma a možnou Rossiho pomoc při nastavení motocyklu, což se projevilo následně v Silverstone, kde cal Crutchlow dvakrát zvítězil. „Ano, nepopírám to. Určitě nám to pomohlo,“ říká Crutchlow. „Valentino má obrovské zkušenosti a hodně nám pomohl. Asi bychom na to později také přišli, ale on si popovídal s našimi techniky, poradil jim v oblasti změn na elektronickém nastavení. Proč to zapírat, rozhodně nám jeho práce pomohla.“

thrash F1
7. srpna • 7:47

Musí to mít v té palici neskutčně srovnaný, když si sedne na cizí bike, zajezdí si dvě hoďky, popovídá si z mechaniky, ti sem tam "něco přitáhnou" a v dalších závodech "nějaké jelito":-D na tom biku dá double. U mě má Cal plus, že to férově přiznal.
Nevíte někdo od kdy jsou jezdci v Brně? Potřeboval bych pro synátora poladit Simsona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
6. srpna • 22:44

Kdo ví,co by na tom zajel Jorge a hlavně, jestli by dokázal stejně poradit?;-)

.Zix..
6. srpna • 16:28

Taky bych byl blíž Jonathana Rea,ten je lepší a navíc mladší.
Jako 2.jezdce bych vzal Eliase.

thrash F1
6. srpna • 14:29

mno, v říjnu mu bude 25. Zářil v Britských superbicích a teď za to slušně tahá ve WSBK, nicméně z jednoho double na domácí trati není možno udělat závěr. Podle bodů je až 5 a ztrácí poměrně dost. To Johny Rea je o dva roky mladší a sezónu má vyrovnanější - ovšem kočíruje Hondu. Osobně si myslím že Crutchlow by v motogp dopadl stejně jako Toseland. Jak píše sdS na kvality jezdce Spiese mu fakt něco schází.

stále dobrý Schumi
6. srpna • 14:12

Crutchlow je rychlej pilot,ale myslím,že na Spiese mu trochu schází.A v Tech3 to procházka růžovým sadem nebude.Nevím kolik mu je,ale na mladíčka nevypadá.No co,..rád ho uvidím.

Doporučujeme

Články odjinud