Casey Stoner vítězí v Austrálii a je novým Mistrem světa MotoGP 2011

54 komentářů

VTRONLYMAN
17. října • 20:12

Teď jsem skouknul závod ze záznamu. Obrovská gratulace k pátému domácímu vítězství v řadě, k narozkám a hlavně k titulu. Roky čekání se vyplatily. Měl výbornou sezónu na novém motocyklu.

DEKO
17. října • 19:31

A co je s jorgem?dala uz yamaha neake vyjadrenie?maju aj niekoho kto za neho pojde.mohli by si pozicat valeho (nech si aspon raz v sezone pobre zajazdi) :-)
Ale nie,vazne.mohli by zobrat Colina ten si to zasluzi za tu robotu co odviedol.

odstraneno jannyk F1
17. října • 19:52

Operace poškození prstu Jorge Lorenza v Melbourne dnes večer (včera) byla úspěšná.Chirurgům se podařilo zachránit nervy a šlachy poškozeného čtvrtého prstu, takže ve výsledku nedojde ke ztrátě funkčnosti prstu ani ruky. Bohužel zotavení bude vyžadovat delší dobu, to znamená, že Jorge v Sepangu v malajské Grand Prix nebude závodit. Rozhodnutí o Grand Prix ve Valencii bude záviset na Jorgeho stavu po jeho návratu do Barcelony. Oficiální lékařské bulletin vyjde zítra ráno (dneska). - nevyšlo zatím nic :-( A co se týká náhradníka na Sepang, myslím, že do toho nepůjdou. Pravidla by je donutila hledat náhradu až po dvou nerealizovaných závodech (tuším), o nic už nemůžou přijít (PK byl mimo hru už dávno) a nevím, jestli by stálo za tu makačku přenastavit bike pro jiného jezdce (zvlášť pokud bude Valencie fakt reálná). Je pravda, že Colin by mi v žádném případě na "Jorgeho" motorce nevadil a souhlasím, že by si to ten kluk americký fakt zasloužil. Pravdou je, že o žádném náhradníkovi zřejmě vůbec neuvažují.

odstraneno jannyk F1
17. října • 20:01

dle všeho je Jorge momentálně v letadle na trase Austrálie - Barcelona, takže zprávu bych spíš čekala až zítra

radek
17. října • 15:32

Prosim o odkaz na zaznam celeho race MOTO GP, diky. Pripadne poslat na mail: zatloukal@centrum.cz Diiiiiiikyyyyyy

odstraneno jannyk F1
17. října • 15:40

http://www.uloz.to/10644130/2011-motogp-round16-phillip-island-race-avi

radek
19. října • 9:55

Díky moc....

honda-rs
17. října • 8:21

Tady je jasně vidět, že ta bestie se prostě složí k zemi v místě kde by to neměl být problém.
http://static.youku.com/v1.0.0188/v/swf/loader.swf?VideoIDS=XMzEzMjI2Mjc2&embedid=ODQuMjEuMTIyLjIxNgI3ODMwNjU2OQJyb3NzaS1kdWNhdGkuY3oCLw%3D%3D

DanR F1
17. října • 16:37

Já teda nikdy nezávodil (i když na motorce jsem jezdil), ale nedokážu si představit skládat takhle tvrdou motorku do zatáčky. Kloubouk dolů před Stonerem, že to dokázal udržet.

DanR F1
17. října • 0:56

Dnes to byl opravdu bláznivej závod, vepředu (dle očekávání) trošku nuda, ale ve středu pole a vzadu se bojovalo srdnatě. Tovární yamahy chyběly a to tak, že hodně.
1. Caseymu gratuluju k titulu, letos si ho zasloužil plným právem. Prakticky nedělal chyby, vyšlo mu všechno, na co sáhl a jel si prostě svoji ligu. Věřím tomu, že má na to překonat nějakej ten rekord. Otázka ale je, co s jeho psychikou udělá narození dítěte. Přece jen už nebude sám a riziko zranění nebo ještě něčeho horšího je pořád velký.
2. Simoncelli zraje jako víno, jestli mu příští rok sedne litr, troufám si tipovat, že bude ve hře o titul.
3. Dovi taky parádně, Honda bude litovat, že u nich končí. (i když ti nikdy nelitují, jezdci jsou u nich pouze položky)
4. Pedrosa opět nepřesvědčil a upřímně se divím tomu, co ještě dělá u továrního týmu. Tolik promarněných příležitostí, jako měl on, se jen tak nevidí. U něj si tipnu, že příští rok je jeho poslední u tovární Hondy (protože opět nevyhraje titul) a Repsol si prosadí Marqueze.
5. Colin jel naprosto nenápadně, ale spolehlivě a bezpečně a body za 5. místo si bezpochyby zaslouží
6. Randyho jsem po celej závod prakticky neviděl
7. Nicky zbytečně přesedl na mokrou motorku, ale říkal, že měl totálně zničený pneumatiky a když viděl Bautistu, jak lehl, tak se lekl a raději zvolil bezpečný dojetí, byť "až" na sedmým místě.
8. Bautista opět po skvělých výkonech padá, ani se nedivím, že to Suzuki chce zabalit, když se bodově potácejí někde vzadu. Co z toho, že je rychlej, když to skoro v každým závodě zahodí.
9. Rossi tragédie a ostuda, ostatně těmito slovy to popsal on sám. Doufám, že litr mu sedne líp a bude zase jezdit tam, kde jsme byli zvyklí ho vídat. Je potřeba, aby o první místo bojovalo co nejvíce jezdců.
10. Karel může hodně litovat toho pádu, mohl nasbírat pěknou porci bodů a byl by v hodnocení před Cruchlowem. Ale na kdyby se nehraje, lehnul a nezbývá než doufat, že další závody dojede bez pádu a ještě se trošku v hodnocení posune.

honda-rs
17. října • 8:07

Vše je jak píšeš, akorát tu ostudu u Valeho bych vypustil. Tak by to napsal Max, ale problém je že ta motorka se prostě nedá cítit. Když se podíváš na jízdu Hond a hlavně pak Stonera tak vidíš obrovskou pružnost v zatáčkách. Včera vpodstatě spadli všichni kromě Hond a Hayden jezdí hodně opatrně protože ví na čem sedí a nemíní dopadnout jako Lorenzo. I hoby motorkář musí vidět ten rozdíl v jízdě Ducatek a zbytku pole. Napsal jsem to již jednou, ale můj názor je, že kdyby Stoner nebyl takový střelec tak možná už Ducati není v poli MGP. Na závěr jen připomínka včerejšího přetahování Valeho s traťáky o motorku. Tři tlačili a Vale visel na krovce:-D:-D

DanR F1
17. října • 10:50

Já možná taky, ale on to Vale řekl sám v tiskovce po závodě, takže jsem jen přebral jeho slova ;-)

odstraneno jannyk F1
16. října • 21:41

To nejvýznamnější v tipovačce na dnešní "divoký" závod byl "double impact" DEKA, acidphaseho, pastreeta a P.o.pa - gratuluji...svorně si připisujete body za správný tip na 1. a 3. místo.
Bod za správný tip na vítězství nového šampiona si připisuje velká spousta tipérů - seznam zde: http://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Motogp2011#5659323180567402866
Za správný tip na "dvojku" závodu dostává osamocený bod Ladin46 a sorry, musím to říct: dokonce i jáááá jsem trefila - "trojku" Doviho :-OK TIPÁKOVI ROKU 2011:
máme také rozhodnuto, neboť Caseyho proměněný "mečbol" (začínám být na to slovo alergická :-D) byl rovnou i "zlatou trefou" pro s64ku, kterého již nelze překonat - gratuluji! :-)
Jako TIPÁK ROKU 2011 budeš v nejbližší době přeměřen pracovníky sklenářství a přímo na tělo Ti bude v hodonínské zoo zhotoveno akvárium, ve kterém budeš poskytovat fundované tipy v duchu téměř před rokem zesnulého Paula z Oberhausenu :-)Bitva o další místa však pokračuje ;-)

s64
16. října • 23:04

Dík za gratulaci.:-D;-)Jooo když člověk fandí Caseymu,tak je to jednoduché :-D:-D;-) Akvárko radši néééé ;-);-)Nejsem exhibionista.:-D;-)Navíc příští sezona je daleko a kdo ví jak se bude všechno vyvíjet.:-D;-)

pikosi
16. října • 17:45

Ten Marco ma ale haro:-D

Nattaly_27
16. října • 13:59

prečo Cudlin nejel?? a ve 125ccm zasa Jonas??? diky :-)
inak este raz GRATULACE Casey-mu ....stále tomu nemozem uverit :-)

DEKO
16. října • 13:56

Zacinam chapat preco casey vyhraval na ducati ked isiel cely zavod sam.vale bol dost rychli ale ked xmenil stopu tak hned to islo k zemi a presne na toto si stazoval aj casey.ta motorka je nepodarok.
Casey gratulacia a pekna jazda na vode.skoda bautistu.kaja siel dobre a kto ho ohovara za ten pad tal nema sajnu vo co go.

Ka-t-ka
16. října • 13:47

chudák Jorge, je mi líto co se mu stalo, hlavně, že je v pořádku, škoda, že nemohl bojovat se Stonerem, určitě na to tady měl a jezdil po celý víkend parádně, gratuluju Stonerovi, na Hondy letos Jorge prostě neměl, ale příští rok doufám, že titul bude mít on :-)

Já si asi lehnu.
16. října • 13:53

:-D

MadMax F1
16. října • 13:43

Pedrosa mě přesvědčil, že i kdyby se nezranil, tak patrně titul neudělal.Simoncelli ke konci sezony uzrál, zatímco...Rossi nám nějak ke konci přezrál a padá jak hrušky u nás na zahradě

odstraneno jannyk F1
16. října • 13:41

tak bohužel v Sepangu nebudu mít svého koně....už letí do Barcelony :-( Operace dopadla dobře, rekonvalescence však nedovolí jet v Malajsii :-( :-( :-( tak čau, Jorge http://twitpic.com/710gia :-S

Miloš Machů (machy16)
16. října • 16:36

No jo jannyk :-( doufám že se dá brzy do kopy... teď budu muset přehodnotit típeček :-D a nevíš jak to vypadá s Benem ohledně startu v Malaysii? :-S

Já si asi lehnu.
16. října • 13:45

Bay bay Jorge.

Já si asi lehnu.
16. října • 10:36

Cheche,tak přece Vozembuch v o zem bouch!

Miloš Machů (machy16)
16. října • 13:12

Měl by jsi dostát svého nicku, lehnout si a radši už nevstávat a neobtěžovat nás tvými blbými komenty ;-)

Já si asi lehnu.
16. října • 13:39

Přeřaď na Mach 2je a neoxiduj!

Miloš Machů (machy16)
16. října • 16:34

Na víc nemáš? :-)

misel.fortebl12
16. října • 10:33

nemáte někdo prosím odkaz na superbike? díky nic nemůžu najít :-(:-)

odstraneno jannyk F1
16. října • 10:47

http://www.vipbox.tv/sports/motorsports.html (až od 12ti)
http://www.firstrowsports.tv/sport/motosport.html
http://www.lshunter.tv/motor-sports-live-streaming-video.html
http://www.sportv.cz/ostatni-sporty
třeba tam něco najdeš za chvíli, až začnou přenosy

misel.fortebl12
16. října • 10:52

díky, a já myslel že už se SBK jedou od 10.30

odstraneno jannyk F1
16. října • 10:59

tak http://mypremium.tv/ - British Eurosport 2

74Jirka
16. října • 10:54

to je jen warm up;-)

Dr.RomanFreiheit
16. října • 10:13

tak se mi povedlo závod zaspat ... jaké bylo pořadí jezdců kolem Káji před těmi pády ? ... Zajímá mě jestli jen nekroužil atd, ale jak tak koukám tak asi ne a chlapec nám zabojoval :-)

odstraneno jannyk F1
16. října • 10:39

Karel byl v té v podstatě nejvíc bojující skupině, hezké manévry tam měli, často ji vedl, bohužel přišel déšť, myslím, že by na tu osmičku před deštěm celkem s přehledem měl....za mě teda "kroužič" určitě ne!

Ka-t-ka
16. října • 13:43

souhlasím, Kája jel moc dobře :-)

maxigabriel
16. října • 11:43

tiez to tak vidim...

odstraneno jannyk F1
16. října • 8:52

půl dne tu polemizujeme, kdo všechno by měl být vypsán ve statistice u čísla 400, Austrálie nás této polemiky nezbavila, 400ka nepadla, hmmm, přemýšlím, kde jsem neslyšela žádnou španělskou hymnu? (Brno)..... nezvyklé :-S

s64
16. října • 8:30

Kdo je nejlepší????? No přecééé CASEY :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kdo má titul......Casey:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Heja heja heja heja hej

s64
16. října • 20:10

Právě jsem se vrátil z restaurantu kde jsem s kamarády oslavoval Caseyho titul a jak vidím bratrstvo kočičí pracky nezahálelo.:-D:-D:-D:-D Jen tak dál a jsem zvědav na kolik červených to dotáhnete.:-):-D:-D:-D:-D;-)Jooooo abych nezapoměněl CASEY MÁ TITUL.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-)
Heja heja heja heja hej

odstraneno jannyk F1
16. října • 11:53

užij si to, upřímně Ti to přeju....a příští sezónu to snad zase rozehrajem :-) fakt blahopřeju :-)

kolja F1
16. října • 8:17

pěknej závod.Gratulace Caseymu.Škoda pádu Abáji,je dobře že to posbíral.Celej závod ale jel supr.Valentina byla taky škoda.

s64
16. října • 8:13

Blahopřání Caseymu k titulu i k narozeninám.Hezký dárek nám,ale hlavně sobě nadělil.:-D:-D:-D:-D.Měl to dost ulehčené díky Jorgeho absenci,ale je hold nejlepí a tak titul je jeho.:-):-D;-)Dnes to bylo zajímavé až do konce a Casey Island byl pro některé jezdce nad jejich síly.Jdu slavit:-D:-D:-D:-D:-D Casey Casey Kejsíííííííííííí

P.o.p
16. října • 8:07

Gratulace Caseymu od začátku nic nepodcenil a jel si pro titul.Opravdu si ho zasloužil prostě byl tuto sezonu nepolapitelný jen to chování k ostatním jezdcum musí trošku dolatit :-D.Já nwm ti Italové musí být páclí Vale si pořád stěžuje na nestabilní předek a dneska opět pád já nwm jestli si myslí že Rossi umí čarovat.Vynikající jezdec potřebuje k sobě odpovídající stroj a jestli to nejde tak jezdec muže být kdokoliv a stejnak by si vedl stejně jako Rossi dobře teda až na Stonera :-D ten to s Ducati uměl.Nejvíc mě asi mrzí BAutista jde vidět že Suza udělala za ten rok hodně práce je schopná jezdit kolem 5 místa jenže Bautista má prostě smulu :-(.A závěr bych nazval Kdo nespadne není závodník :-D škoda že začalo poprchat a taky toho že Abaja nedojel snad příště.Opravdu dnešek patří Hondam takže jěště jednou Gratulace :-)

odstraneno jannyk F1
16. října • 8:17

Abája je je oficiálně klasifikován na 10. místě, takže dojel a bodoval :-)

P.o.p
16. října • 8:35

Houby tak to je skvělé :-).takže ti co spadli za děště jsou všichni klasifikováni ju ?

odstraneno jannyk F1
16. října • 8:48

ju :-) když nasedli, tož ju ;-)

kolja F1
16. října • 8:37

ne,Abája to zvedl a dojel do cíle.Ti co popadali a nedojeli nejsou kkasifikováni.

P.o.p
16. října • 8:40

Jo aha jsem nějak nepostřehl že se vrátil na trat dík za info

mamba54
16. října • 8:02

Bláznivý závod.:-O:-D

mamba54
16. října • 8:05

Jinak samozřejmě gratulace Stonerovi. Dnes dokázal, že letos je skutečně nejlepší a titul si zaslouží. Karel si za tu bojovnost dnes tu Top TEN taky zasloužil. :-) Dobrou noc všem !:-)

misel.fortebl12
16. října • 8:00

motorsport je taky trochu o štěstí dnes ho měl Marco i Stoner ale nic to nemění na tom že Marco je super talent a že si dneska tu trofej zasloužil :-)

*TONY-VOCKO*
16. října • 7:57

Gratuluju Klokanákovi k titulu jezdil dobře tak moc až mě štval a tudíž si titul plně zaslouží!
Jinak kratuluju MARCOVI ke skvělímu závodu a 2. místu jel dneska dost dobře a ukazuje všem že na úplnou špičku má! (vim že kdyby tam byly yamahy tak to ještě zamíchaj ale kdyby výsledky nedělá)
A Kája jel taky skvěle. Jen škoda toho pádu ale naštěstí pak padal každej takže jemu ten pád moc neublížil

Jan Chuchma (acidphase)
16. října • 7:52

honda začíná byt mistr posledních mistrů v končících kubaturách, .-)), poslední mistr 500, poslední mistr 990, poslední mistr 250, poslední mistr 800 ...měly by sa ty kubatury měnit častějc, pro další rok by to mohl byt poslední mistr moto gp, než ju přejmenujú na moto 1, ovšem to si pak už pojede pro první titul moto 1 conquistador mareček po tvrdém souboji s týmovým kolegou lorim, a dál?a dál nevím, protože mám obavu, že mňa do téj doby nekdo "zabije"..., .-)).

odstraneno jannyk F1
16. října • 7:54

ano, jsi neobyčejně vnímavý :-)

Doporučujeme

Články odjinud