Cíle pro příští sezonu jsou v první desítce

14 komentářů

marlenna
14. listopadu • 20:57

Sice to sem nepatří, ale Vale má po operaci a daří se mu dobře. Je stejně sešroubovaný jako Terminator Pedrosa.:-D

marlenna
15. listopadu • 19:18

Ten palec dolů je za to, že příspěvek sem nepatří nebo se Vám nelíbí Terminator?:-D;-)

stále dobrý Schumi
16. listopadu • 0:31

;-)♪♫♫ :-D to se nikdo nedoví,ty můj kvítku medový ♫♪:-D ale ode mne nebyl,tomu věř.Prostě to tady tak chodí,..máš ho tam a nevíš za co;-)

marlenna
16. listopadu • 10:28

Takhle mi říkal jeden můj pedagog na gymnásiu. Jen ze srandy. "Slečno, jak Vám mám říkat? Pane profesore, mně je to jedno. Dobře slečno, takže od teď budete kvíteček medový nebo koblížek....":-D;-)

Ten co ví
14. listopadu • 19:32

Ve své první kompletní sezóně v Grand Prix 125 ccm - 2001 - získal Jakub Smrž celkem 50 bodů a to v daleko tvrdší konkurenci, než byla letos.

marlenna
14. listopadu • 21:18

Když jsi "ten co ví"... Co víš? :-D Hrozně drsná přezdívka. Mně se líbí. Kam se hrabe Frodo a jeho "Ten, který nese prsten" nebo Voldemort "Ten jehož jméno nesmíme vyslovit"....;-)

marlenna
14. listopadu • 21:20

Vypadla mi čárka... Sakra. Teď jsem "Ta, která neovládá pravopis"...:-D

TheSkeleton
14. listopadu • 21:36

:-D:-D:-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
14. listopadu • 20:31

Ale no tak Bosso:-O, Nesrovnávej nesrovnatelné. Je jiná doba;-):-D

mamba54
15. listopadu • 15:29

Troufnu si tvrdit, že v tomto má pravdu. Ona tehdy byla sice jiná doba, ale horší!!! Ta konkurence, ať už se ti to líbí, nebo ne, byla opravdu tvrdší a hlavně početnější a vyrovnanější. Schumi to jistě potvrdí. To není nic proti J. Kornfeilovi, ale jsou to fakta.;-)

stále dobrý Schumi
14. listopadu • 19:15

Do osmého místa,..to je hodně odvážný cíl,ale ne nesplnitelnej.To by chtělo angažmá v nějakém super týmu,který bude mít letošní tovární techniku.Ti menší jistě peníze do nové motorky nevrazí,protože by ji prostě po sezóně neprodali.Držím palce,ať dobře vybereš,Jakube.

:-)
15. listopadu • 19:40

Zdarec šumi
tak k tomuhle článku nebudu nic psát, napsal bych totiž to samý, co ty;-):-)

stále dobrý Schumi
16. listopadu • 0:28

Nojo,..zázraky se sice někdy dějí,ale v tomto případě,bych řekl,že nebudou.Buď továrnu a nebo jasné zapomění,na první desítku.Asi tak;-)

mamba54
15. listopadu • 15:21

Tak jsem si trochu rozebral letošní sezónu v této tř. kterou jsem poctivě sledoval. Ač bych osobně stokrát chtěl, bohužel nemohu sdílet Schumiho optimismus. V této sezóně totiž v této třídě jelo 14 továrních strojů. [ 4 Derbi a 10 Aprilií specifikace RSA ] Z tohoto počtu se jich 13 umístilo před Kubou,[vcelku pochopitelně ] jedinou výjimkou byl Simone Grotzkyj, který však úvodní 3 GP neabsolvoval. Navíc se před Kubu dostali tři jezdci na strojích stejné specifikace, tedy RSW, jako měl on.[Byli to jeho týmový kolega Koyama, Zarco a Iwema, který navíc také musel vynechat tuším 2 GP pro zranění. Z toho jednoznačně vyplývá, že pokud chce jezdec umístění v celkové Top Ten, je tovární specifikace naprostou nezbytností. V rozhovoru Kuba říká, že by příští rok rád pronikl do osmičky, protože někteří špičkoví jezdci odcházejí o tř. výš. Jenže oni se také někteří vracejí opačným směrem a ne jen tak ledajací.[Gadea, Faubel, Olivé...]Takže zde vzniká zcela zásadní otázka: kde a na čem Kuba pojede? Ač sezóna teprve nedávno skončila, přední týmy této tř. už mají svá místa obsazena a už 9 Aprilií RSA zná své pány. Rovněž tak u Derbi už je jasno. Podle některých zákulisních informací by měl Kuba jet znovu u Heidolfa v Germany racing teamu. Je otázkou, jestli tam pojede i Koyama, pže ten svůj souhlas podmiňuje továrním strojem, na který však tento tým s největší pravděpodobností nemá dost peněz.[ 1. sez./ cca 400 000 E] A naskýtá se otázka, pokud by měl, tak kdo dostane přednost, on, nebo Kuba? Odpověď je v tomto případě asi jasná. Tento tým, i přesto, že zrušil z nedostatku financí svoje účinkování v Moto 2 asi bude mít problémy. To vše, co jsem zde napsal neznamená, že bych chtěl jakkoliv snižovat Kornfeilovy letošní výkony! To rozhodně ne. Je to jen můj jakýsi laický pohled na tuto třídu a byl bych velice rád, kdyby se nakonec ukázalo, že Kuba bude mít dobré nářadí v dobrém týmu. Svůj talent, ten už letos prokázal.;-)

Doporučujeme

Články odjinud