Čtrnáctý podnik sezony vyhrál Casey Stoner

45 komentářů

ADIHASH F1
19. září • 13:43

Tie vagíny si Repsol mohol kľudne na tých kombinézach odpustiť :-P

odstraneno jannyk F1
19. září • 10:39

koukám na krátké zprávy...tak mi tak nějak vychází, že tu Yamahu Tech3 asi dostane Júdžín...je to na rok, je to superbajker, pojedou se nově litry, zřejmě neoslní, ale zpětná vazba od něj může být cenná a Tech trojka je na tyhle kroky (kluci z WSBK) zvyklá a nikdy výrazně neprodělala...
no a nebo se pletu :-D

MadMax F1
19. září • 0:41

Tak jsem to skouknul až teď. Bautista to dnes udělal. Mám z něj radost a Suzuce to strašně přeju. Jinak teda docela nuda jako za dob co vítězi Rossi.Původně jsem si myslel, že Ben Jorgeho pouští, ale s tím jak potom ztrácel nechápu proč tak odešel.Labil roku alias Simoncelli. Jak může někdo na tovémto motocyklu být celkově 8 nechápu.Pedrosa, mohl to být mistr a šampion, ale to by nesměl jezdit Stoner, takle bude pořád druhej.A to nejlepší nakonec. Rossi. Po pádech Karla (kterej by určo dojel před ním) a Doviho dojel se štěstím 10. Plácá se mezi satelitama a je rád za Aoyamovu minelu. Tenhle člověk má vyvíjet vítěznej stroj roku 2012??? Jak vůbec někdo ho může tipovat na bednu. Nedokážu si představit nic, co by ho příští rok mělo zařadit do pozice aby bojoval o bednu. Druhej rám na kterém pracuje je opět horší než ty předešlé a Hayden s Barberou to jen a jen potvrzujou. Ducati rozhodně příští rok ztrátu nestáhne. Nechali si utéci jediného člověka kterej na to měl a raději přeplatili člověka, kterej vůbec neví. Zajímalo by mne jak se vůbec může podívat do očí svým chlebodárcům a že mu není trapně při představě za kolik peněz tuto "práci" odvádí. Né že on musí odejít od Ducati, ale Ducati se musí zbavit jeho, než jim udělá v peněžence takovej vítr s nikam nevedoucím vývojem, že to už nerozchodí.Ducati zbav se jej a spokoj se s tím, že hraješ třetí housle (dokud se nenadechne Suzuki), výsledky budou stejné a vyjde tě to podstatně levněji. Věřit ve rčení, že špatná reklama je taky reklama je blbost. Tohle není špatná reklama, tohle už je noční můra.

Milda Vale (milda.vale)
19. září • 12:50

ty jsi ale fakt TOTÁLNÍ KRETÉN.....:-S:-S:-S:-S:-S:-S

SpectOr F1
19. září • 13:00

Někdo být musí...

marlenna
18. září • 23:23

Nerada to říkám, ale letos jezdí Casey jako bůh. To je fakt, který i když chci sebevíc, nemůžu popřít. Takže předběžné gratulace s64, pokud nedojde k nějakým nepředvídatelným událostem, titul bude doma. Možná by stálo za úvahu přiměřeně Stonera zatížit nebo před startem obrousit pneumatiky.:-D Jorge dobře, ale nestačilo to. A k Rossimu... Ty jeho, s dovolením, keci o tom jak se vše zlepšuje, pozitivní výsledky atd. Ať už se s tím jde vycpat. Někdo už by měl naplno říct, že letos je Ducati totálně v háji. Jestli je tahle sezóna testovací, tak příští rok by měl být titul v Itálii, protože tohle je děs-běs. Sůza má právo mluvit o zlepšení. A Jannykovi se omlouvám, když jsem na začátku naznačila, že z Yamahy bude skládací kolo. To jsem ještě nevěděla jak bude zajíždět Ducna.:-(

stále dobrý Schumi
18. září • 23:28

Ale oni to říkají a naplno,..viz Burgess.Jen to chce číst a ne jen koukat na závody.A kde máš ikonku Rossiho:-O ? Měl jsem pocit,že jsi ji mívala nebo se pletu?Je to možný.

The_DoctoR
18. září • 19:37

Abraham pech, v závodě by určitě do top 10 dojel. Repsolky? Ty jsou v jiný kategorii a ostatní továrny by se měli zamyslet. Ducati a Rossi? Podle mě nejhorší stroj po Pramacu Randyho. Myslím si, že Rossi za chvíli ztratí trpělivost a neslavně dá bohužel Ducati Vale i když je pro něj samozřejmě titul na italský mašině velkej sen, ale holt s tímhle matrošem to nikdy nepůjde...

Jan Chuchma (acidphase)
18. září • 19:09

tak to mně sa celkem po shlédnutí 40 minut závodu ten oranžový repsol aj zalíbil, navíc bylo to ve španělsku a repsol čekal na sté vítězství, takže pánové "ducati" nevím, co hodnotíte, taky nikde nepíšu, že rossi zprasil rudárnu, .-)), vůbec mi to s odstupem času přišlo vtipné, připadalo mi to jako nejaké dřevní doby, kdy sa čísla a reklamy psaly narychlo na kapoty ručně štětcem , .-)), ale malinko nedomysleli kombinézy, protože ta p*ča na pupku na stupňoch vítězú ta opravdu svítila "do davu", .-)), a škoda, že sebú hvízdnul dovi, mohlo to pódium byt opravdu oranžové, což by nejvíc ocenila jannyk, .), ;-)

Jan Chuchma (acidphase)
18. září • 19:14

http://photos.motogp.com/2011/09/18/01jorgelorenzo,26danipedrosa,27caseystoner,motogp_original.jpg

Patrik Porač (patstreet)
18. září • 20:21

:-D:-D:-D:-D:-Djj pěkně im to tam svítí;-)

Milda Vale (milda.vale)
18. září • 19:28

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

stále dobrý Schumi
18. září • 19:14

Přečetl jsem si všechno,pod logy Ducati,..co to meleš?Nauč se číst :-@ !! Kdo tady někoho pomlouvá?? Jedinej,kdo mele z cesty, jsi tady zatím ty sám !!

stále dobrý Schumi
18. září • 18:54

a myslím,že ve všech třídách.Casey vrátil Lorenzovi parádně úder z Missana a devět bodů,si zase připsal na konto zpět.Jen s tím rozdílem,že už zbývají pouze čtyři závody a i kdyby je Lorenzo vyhrál,tak Casey hůř jak třetí ani být nemůže a 4 x 9 je pořád 36,takže,..není o čem a to má ještě trumf v rukávě,v podobě GP Austrálie,kde se naprosto nemýlí.Nemám ho rád,ale přeju mu titul,byl letos jasně,ale jasně nejlepší,či spíše bezkonkurenční a titul získá proti pilotům,ve stopro zdravotním stavu,takže,..žádné co by,kdyby.
Marquez svým vítězstvím smazal vše,co Bradl měl naspořeno a nevěřím,že ho ještě za sebou udrží.Mistr světa Moto2.Nevěřil jsem,..omlouvám se za názor před sezónou.Je to vzkaz i pro Daniho,..v r.2013 jsem místo tebe u Repsolu.Tím myslím končí jakákoliv další šance Daniho,na případný zisk titulu v budoucnu.A Terrol vykročil také jasně,takže,..Aragon to rozhodl.Vale po té stíhačce přijel bez gum a do konce sezóny už bude jen testovat a testovat.Kéž by to k něčemu bylo.Abája mne moc mrzí,start se povedl,..prostě bylo jich tam na pětníku moc a došlo ke kontaktu.Stane se,ale,..dvakrát škoda :-(

kolja F1
18. září • 18:59

celkem souhlasím,jen u moto2 bych ještě vytrýmal.Bradl teď už ví,že do GP-ček nepujde,takže se uklidní a bude se víc soustředit na tuto sezonu ve dvojkách.

stále dobrý Schumi
18. září • 19:08

Nemá na to proti Marquezovi fyzický dispozice,..u té šestky je váha hodně znát,..výkon motoru,..odstředivá síla působící na jezdce,..na gumy,..taky jsem věřil Bradlovi,ale dnes měl technickej problém a pět bodů,už není vlastně nic.

freitag
18. září • 18:13

http://www.youtube.com/watch?v=1rsDKS_rqCs

kolja F1
18. září • 17:48

teď se přidávám k "P.o.p" design u Hondy hroznej a oranžová barva taky.Když už "retro" tak všechny reklamy a ne půl na půl.To se mlátí hrozným způsobem.
Po krásným úvodu Bena jsem jeho pozicí na konci zklamanej.
Škoda Abáji,ale je fajn,že držel pozici ze startovního roštu.Je dobře,že už se těch vlčáků dokáže po startu držet.Holt je ta tlačenice ostrá.

P.o.p
18. září • 18:03

Hlavně vypadají jak nějací jezdci z japonské hry nejrychlejší vyhrává :-D.A nevíš zda to mají už napořád?

odstraneno jannyk F1
18. září • 19:15

bylo to jen pro Aragón...naštěstí

dessa73
18. září • 18:02

presne :-) kdyz uz tak uz.
Ben najednou odpadl z kola na kolo, skoda. Casey fenomenalni, u Ducati se naucil jednu zasadni vec...zkrotit ji a snazit se nespadnout, to se mu ted strasne vyplaci a muze jet klidnejsi Hondu za hranou a proste drzi. To co predvadi v neketrych pasazich je proste uzasne. Spanelsti komentatori jen zasli. Bautista opet skvele.
Rossi ztraci i to co ho vzdy zdobilo a to bojovnost. Zpusobem jakym ho udelal Crutchlow je uz na povazenou. Bohuzel Rosiho jizdni styl neni na Ducatku vhodny a kdovi zda si nekdy Ti dva porozumi.Asi ne...

giaco
18. září • 17:58

Ty loga repsol malovaly děti z 1. třídy. To s Benem to bylo divný, nějak rychle se propadl, jako kdyby čekal na Lorenza.

stále dobrý Schumi
18. září • 19:10

Nevěřím,..pokud by šlo o týmovou režii,pověsil by se za něho a přijel skoro v jedný lajně.Možná gumy,ale ztrácel a ztrácel.

P.o.p
18. září • 17:05

Tak dnešní závodní den vynikající velice hezká bitva v Moto 2.No a pak přišel start Moto GP a na startu mezi motorkama 3 pomeranče :-D .Nevím kdo ten styl navrhoval ale vubec se jim nepovedl.Karle Karle zase všechno v pytli:-(.Jsem toho nazoru že o někoho zavadil a hold spadl třeba příště.Ted už nastává to na co se vubec netěším 3 brzké ranní vstávání :-D

mamba54
18. září • 15:54

Kdybych měl jedním slovem zhodnotit dnešní závod: divočina.;-);-):-)

The Fido 46
18. září • 15:20

mám na vás takovej dotaz mimo téma ;-) nevíte někdo jestli se pojede Motegi a Phillip Island na Nově nebo na Nova sport ?? ;-)

odstraneno jannyk F1
18. září • 19:13

http://picasaweb.google.com/117668636080899160893/Motogp2011#5557319156021917474 - takhle to bylo ohlášeno na začátku sezóny, domnívám se, že spíš by byla změna z Novy na Novu Sport než opačně, takže oba na Nova Sport

Rozruch
18. září • 15:16

Jééé Vozembuch to zase zmastil!

Norek666
18. září • 17:46

shut up

mamba54
18. září • 15:57

Původně jsem si myslel, že Kája upadl sám, ale když opakovali pohled po startu shora, bylo vidět, že se to stalo po kontaktu s jiným jezdcem ve světlém.( De Puniet?):-(

Norek666
18. září • 17:45

Jo byl to asi Randy

goldstar7
18. září • 15:16

Hlavně, že Loris tomu dal taky pěkně na prdel ;-)

s64
18. září • 15:04

Blahopřání Caseymu a všem tipařům se 1oo% tipem.;-)Dnes závod celkem nuda,ale hlavně že jsou body doma.;-)

Milda Vale (milda.vale)
18. září • 15:03

No tak to vypadá,že v MOTOGP je pro letošek mistr světa takřka jasný...

The Fido 46
18. září • 15:04

bohužel asi ano :-S a doufat že to všechno vyhraje Jorge a Stoner bude padat tomu už nemůže věřit asi nikdo ;-) jen aby se Jorge nevzdal a ještě se snažil vyhrávat :-)

odstraneno jannyk F1
18. září • 14:54

gratulace :-)bodama se tentokrát napakoval se 100% tipem stále dobrý Schumi, thrash a ANAKRA...taky gratuluju :-) zbytek zpracuju večer, jdu na pivo: jedno na nervy, jedno na žal a jedno na oslavu ;-) :-D

Patrik Porač (patstreet)
18. září • 14:57

s těma bodama je to sranda celkem ne?jednou ty mne a jednou já zas tobě:-D:-D:-D;-)

odstraneno jannyk F1
19. září • 10:07

srandu si představuju jinak :-P Sranda by to byla, kdyby si přehazovali právě a jen ty body ale ne přes cca 30ti bodovou propast....to už může být sranda jen pro Tebe :-P Já mám žal :-( ;-) :-D

Patrik Porač (patstreet)
19. září • 12:42

buď v pohodě jannyku;-)minulej rok si kalila ty na titul letos já a s64;-)a na příště si počkáme:-);-):-P

odstraneno jannyk F1
19. září • 13:02

no já jsem v pohodě, akorát je mi strašně líto, jak vám oběma bude pak ráno blbě :-S :-P :-D :-D :-D

Patrik Porač (patstreet)
19. září • 13:07

hele já už pomalinku trenuju-v sobotu sem zabral:-D:-D:-Da v neděli umíral:-D:-D:-D;-)

odstraneno jannyk F1
19. září • 13:10

co blbneš :-O ještě jsou 4 velké ceny a 3 z toho brzo ráno! Dyť to se při téhle tréninkové zátěži nemusíš ani té Valencie dožít :-O :-D :-P

Patrik Porač (patstreet)
19. září • 13:45

:-D:-D:-Dné já nepiju jen občas mi to uletí...........:-D:-D:-D

Patrik Porač (patstreet)
18. září • 14:53

"one man show" a to celý víkend:-P

Kuba.jz 99
18. září • 14:51

Už je to trapný. :-D:-D:-D
Jorge ale vyhraje zbývající závody, tak to bude dobrý. ;-):-)

Doporučujeme

Články odjinud