Darryn Binder se připojí k týmu Ajo

Darryn Binder se připojí k týmu Ajo

Tým Red Bull KTM Ajo oznámil, že příští rok s nimi v kategorii Moto3 pojede Darryn Binder.

Tým Red Bull KTM Ajo bude mít i v příštím roce svůj tým v prostřední i nejnižší kategorii MS silničních motocyklů.

Co se týče Moto2, tam zůstává jezdecké složení stejné jako v letošním roce. U týmu tedy zůstanou Miguel Oliveira i Brad Binder, kteří v posledních dvou závodech skončili pokaždé na prvních dvou místech.

V kategorii Moto3 ovšem ke změně dojde. Již nějakou dobu se ví, že tým opouští Niccolo Antonelli. Nyní je jisté, že místo něj pojede Darryn Binder.

Jihoafričan Darryn Binder je mladším bratrem Brada Bindera, který u týmu Ajo loni vyhrál mistrovský titul v kategorii Moto3 a letos s tímto týmem přestoupil o třídu výše.

Kromě složení týmů v Moto3 a Moto2 oznámil tým Ajo i jména jezdců v juniorském mistrovství FIM CEV Repsol Moto3. Tam pro ně pojedou dvojčata Can a Denis Öncü z Turecka.

„Jsem nadšený, že budu jezdit pro tým Red Bull KTM Moto3. Cítím, že společně dosáhneme skvělých výsledků. Když vidím, co se v týmu podařilo mému bratrovi, jsem si jistý, že s tímto týmem to půjde. Rád bych poděkoval všem, kteří mi umožnili učinit tento krok v mé kariéře,“ prohlásil k podpisu nové smlouvy Darryn Binder.

Zdroj: Ajo

Doporučujeme

Články odjinud