MotoGP: Dovi za sebou udržel Márqueze a vítězí v Kataru

8 komentářů

Bauman
11. března • 19:01

Byl to dobry závod a samozřejmě mám velkou radost z Valeho . Gratulace Dovimu,je vidět že to opravdu umí a hlavně udrží nervy na uzdě. Jinak by MM prostě vyhrál. Úžasné jak to jde nováčkům,bude to dobrá sezóna.

Šimon  Kotyč (Adik46)
11. března • 15:54

Myslím že se můžeme těšit na super sezonu, celý závod s jel ve skupine a ne že jeden odjel jako tomu bylo v dřívějších letech ( závěrečný souboj byl opravdu nádherný)….zklamání je pro mě zatím Lorenzo ,ale myslím si že ještě ukaze co v něm je a také Vinales ,který vždy po trénincích a kvalifikaci říká ,že přišel na to jak yamahu vylepšit ,ale v závodě to tedy vidět není. Příjemným překvapením byl pro mě včera Vale ze 14 na 5 jsem popravdě nečekal .

ZIP3
17. března • 9:14

Hlavně, že Valerián vždy přišel na to jak vše vylepšit . At´ táhne do duchodu a nezabírá místo mladším ! :-P

Milda Vale (milda.vale)
11. března • 18:51

On ten Katar je specifický, už jsem to psal dříve. To, že se jelo ve skupině neznamené, že se tak bude jezdit celou sezónu, i když by to bylo asi velmi zajímavé vidět takové závody jako v Moto 3. Závod se mi velmi líbil a boje byly opravdu čisté a napínavé. Jako fanda Valeho jsem byl hodně překvapený, jak jel, musím říct, že Yamaha mu jela proti kvaldě hodně dobře a startovat z lepšího místa, možná by z toho byla i bedna, ale na kdyby se nehraje. Vítězství Doviziosa mi nevadilo a plně si ho zasloužil. Marquez tvrdil muziku a moc nechybělo a závod vyhrál on. Sezóna bude pravděpodobně v podobném duchu jako loňská. Ducati vs Honda, ale třeba to bude zamotané ještě více a promluví do boje i tovární Yamahy. Překvapením pro mě byly obě Suzuki, opravdu jely perfetní závod a postaraly se o napínavé boje taky. Lorenzo si vyžral závod asi pěkně až do konce a i když ho nemám moc rád, tak takové výsledky mu nepřeji a nezaslouží si je.Jeho výsledek přisuzuji jeho zranění, které utrpěl před začátkem sezóny. Očekávám lepší výsledky během sezony, tak jak se mu to podařilo u Ducati. ;-):-D

viktor čistič
11. března • 20:48

Sakra Mildo ty jsi jediný držák, tobě z toho tady ještě neštrjchlo? :-D:-D Yamaha mu jela proti kvaldě hodně dobře :-D:-D:-D Yamaho jo chichi.

ZIP3
17. března • 9:10

Jak neštrjchlo ? Ten je jeblej od samého začátku! :-D:-D:-D

olsson
10. března • 14:50

informace tady chybi. u ostatnich trid je tady vse

olsson
10. března • 14:49

Ahoj. Nevite jak dopadli kluci z Moto3 ve WarmUpu?

Doporučujeme

Články odjinud