Do Sepangu s novou verzí GSV-R

8 komentářů

stále dobrý Schumi
20. ledna • 22:20

To není nesmysl,..to je názor.Já mám třeba Lorrise rád,..na Alvára si musím zvykat a přiznám,že ani ve dvěpade,mě nijak neoslovil.Možná to je tím,že Španěly nemusím,..to začalo v F1 s Alonzem.Ale nikdo nemůže říct,že se pleteš,..

Ladin46
20. ledna • 21:55

Taky trochu vody na mlýn,já osobně Lorise vidím rád,ale myslím si,že Alvaro vytáhne Suzu nahoru.Bohužel napíšu asi opět nesmysl pro mnohé,jak Honda,tak Suza není špatná,chce to ty správné jezdce.Věřím,že Alvaro udělal lépe pro volbu Suzy,taky si myslím,že v ní věří on sám.Držím mu palce.:-)

stále dobrý Schumi
20. ledna • 21:51

Nikdy se nemá říkat NIKDY,..to je stará pravda,ale souhlasím s Hubasem,..avízují návrat každý rok a zatím jim zbývá jen ten kratší konec provazu.Jo,..může to být jinak,ale zázraky se tak často nedějí,..i když jim to vážně přeju,..

hubas111
20. ledna • 20:29

No já se taky těším až to budou moc vyzkouet, ale obávám se, že zase budou tahat za kratší konec. Né, že bych jim to nepřál, ale u Suzi mi poslední roky chybí jakejsi drive-tah na bránu. Spousty snažení a výroků a pozitivní náladě, ale výsledky kde nic, tu nic.

Patrik Porač (patstreet)
20. ledna • 19:06

Nechci být špatným prorokem,.......
ale třeba se jim ten bajk povede-vzpomeň si na to jak všichni odepisovali last sezone "kawasaki" a co nakonec podceňovaný stroj z marcem vyváděli bez veškeré podpory......co ty víš ééésli se klukúm taky náhodou nepoštestilo

stále dobrý Schumi
20. ledna • 15:40

Nechci vám brát iluze,..Alváro se má rozhodně od koho učit,bude-li chtít,ale Suzuki myslím,opět skončí na chvostu pole.Jasně,že každý jde do nové sezóny s ambicema,ale tak to bývá každý rok.Nechci být špatným prorokem,...

Patrik Porač (patstreet)
20. ledna • 15:24

jj s64ko konečně by se im mohl podařit konkurenční stroj aby nebyla nuda o závodech.alvaro by se mohl chytnout a přiučit něco od taťky lorise.snad ta správna cesta jak píšou nevíde nazmar

s64
20. ledna • 12:00

Přál bych jim,aby nový stroj výborně šlapal a dosahovali vynikajících výsledků.Bylo by hezké,kdyby navázali na staré slavné časy.Jak se jim bude dařit ukáže až nadcházející sezona na kterou se už všichni netrpělivě těšíme :-)

Doporučujeme

Články odjinud