Druhý den testu MotoGP v Sepangu

Druhý den testu MotoGP v Sepangu

Jezdci Hondy zahájili druhý den testu v Sepangu znovu velmi výrazným výkonem. V poledne byl nejrychlejší Dani Pedrosa, druhý Casey Stoner a třetí Andrea Dovizioso, všichni z tovární stáje Repsol Honda.

Španěl Pedrosa zastavil časomíru na hodnotě 2´00,229 sekundy, což je pro začátek skutečně velmi zajímavý čas! Včera nejrychlejší Casey Stoner na Pedrosu zatím ztrácí desetinu a třetí Andrea Dovizioso desetiny tři.

Čtvrtý čas si na konto připsal jezdec tovární Yamahy Ben Spies, těsně za ním je jeho týmový kolega Jorge Lorenzo a pak zase pokračují jezdci na motocyklech Honda. Tentokrát je to dvojice z Gresiniho týmu šestý Marco Simoncelli a sedmý Hiroši Aojama.

Colin Edwards z Monster Tech 3 byl v polovině druhého dne testu v Sepangu osmý, testovací jezdec Yamahy devátý a první desítku uzavíral zástupce Rizla Suzuki Álvaro Bautista. Za Španělem momentálně figuruje Nicky Hayden, Héctor Barberá, Randy De Puniet, Loris Capirossi a Karel Abraham. Toni Elías je předposlední a Cal Crutchlow má zatím nejpomalejší čas.

Valentino Rossi ve středu zatím netestoval. Ráno nějakou dobu strávil v Mobilní klinice a nyní leží s horečkou v hotelovém pokoji. Pokud se situace zlepší, nastoupí k testování odpoledne. V Malajsii už minule podobné problémy řešil Álvaro Bautista nebo Toni Elías, těsně před druhým testem pak Cal Crutchlow, který není ve stoprocentní kondici ani dnes.

Doporučujeme

Články odjinud