Ducati má před sebou těžký víkend

85 komentářů

MadMax F1
21. července • 18:29

Další zaslepenec kterej to neustál. Pod argumentama se skládá. Nedokáže ani jednou věcně oponovat a jediné na co se zmůže je urážky mne. Já napíšu co a jak se děje a reakce jen osobní urážka. Když nemáš argumenty raději mlč. Já osobně nikoho neurážím, tak se také chovej slušně!

MadMax F1
21. července • 18:36

Víš, že každé takové vystříknutí mne utvrzuje v tom, že mám pravdu, jelikož kde dochází argumenty a boří se domečky z karet, tak tam nastupuje agrese. I zvíře zahnané do kouta kolem sebe kope.

Jaroslav Petřík (jarpet)
21. července • 18:59

Nejsem Milda, ale....s vnoučky recitujeme...meleme meleme kávu, pro dědka i bábu. Ty jsi ten samý kafemlejnek, jen do toho vždy vložíš slovíčko, nebo myšlenku, která někoho nas..e:-P. Neboj, já nejsem typ na hádání do půlnoci....ono ani není o čem;-):-P:-D

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 18:58

Jakou pravdu???To máš z těch steroidů viď???Ty jsi fakt mimo :-S:-S:-S:-S:-S

honda-rs
21. července • 10:32

http://www.youtube.com/watch?v=HPUeWaROotg

odstraneno jannyk F1
21. července • 10:56

POŠUŠŇÁNÍČKO!!!!!! Díky :-) ;-)

SpectOr F1
21. července • 10:21

Dneska to cejtím v kostech, tohle vyjde :-D
1. ten tvůj, 2. Pedro, 3. Casey

odstraneno jannyk F1
21. července • 10:27

1. místo je skvělý tip :-D ten můj nejede, páč i harlejka by měla problém :-D :-D :-D :-S ;-)
ale pochopila jsem, hezky jsi to napsal, eviduju ;-)

rumajzlnarumu
21. července • 9:34

můj názor je ,že oproti jiným dal právě Rossi směr vývoje motorky v týmech kde jezdil. Pravidlo je že pokud na motorce nejezdíš na takové úrovni ,to platí pro všechny týmy kde jezdil, nemůžeš nikdy vyvinout bez toho špičkového jezdce funkční motocykl.Takže není to o tom že chce motorku podle sebe ,ale podle toho aby byla funkční,to podle mě nepopíratelně dokázal ,jak u Hondy ,tak u Yamahy a doufám ,že se to povede i u Ducati. To ,že má každý jezdec svého "špičkového mechanika" je asi samozřejmost a potřeba, protože ne každý je dobrej mechoš a v téhle špici motocyklového sportu by asi měli být ti nejlepší.... Honda se stvěla jen a jen pro Rossiho mi připadne už hodně přitažené za vlasy ,ale budiž nechci potírat ničí názor,kdo opravdu nechce připustit ,že právě to je práce jezdce říct těm ,kteří staví moto co je potřeba. Poslední věc, myslím si že Rossi je obyčejnej a skromnej člověk ,který žije prostě pro motorky,to že z něho sami lidé a jeho fanoušci udělali skoro boha a primadonu je věc druhá a více méně nesmysl ale prostě to k tomu patří,ale dejte ruce na srdce primadon jsem viděl letos víc než dost ,ale Rossi mezi nima nebyl.

martasbunkr
21. července • 19:08

super napsany :-D

kolja F1
21. července • 17:01

hodně dobře napsané.Jen když už se tu píše o motorce šité na míru,tak podle mě to byla jen Honda pro Danyho(nevím rok).Nicky a nikdo další se na ni zkrátka nevešel.Podle mně krok do pryč.

rumajzlnarumu
21. července • 19:52

jj taky si to myslím však se Nickymu někdo smál že se na to prostě nevejde :-). No já se směju a zároveň smekám před Simoncellim ,protože mi připadne ,že z honďáků je největší ,ale i přes to je rychlej jak blázen,no skládá se na to podle mě těžce:-D:-D možná se pletu ale přijde mi to tak

odstraneno jannyk F1
21. července • 7:18

hezká diskuze, díky

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 19:58

už není hezká ;-):-P:-D

odstraneno jannyk F1
21. července • 20:10

no nevím, nečtu, bo už jsem se nudila ;-)

MadMax F1
21. července • 20:17

Díky jednomu zaslepenýmu chudákovi...

odstraneno jannyk F1
21. července • 20:26

ani ne, ale od totalitních Závodů Míru do cyklistiky nedělám, tudíž už jsem byla mimo téma, které by mě zajímalo

MadMax F1
21. července • 20:37

Ne, já myslel, že není hezká diskuze díky jednomu ... kterej začal kolem sebe plivat žluč a urážet a roztáhnul to na pár odstavců.

honda-rs
21. července • 9:56

hezká? možná, ale pořád o tom samém. Max se nás snaží přesvědčit aby jsme přijali jeho "učení" o mylném výkladu motocyklové bible a oprávněnosti našeho boha:-D Dalo by se s ním souhlasit ve chvíli kdy by celkově nebyl nejlepší z jezdců Ducati a nebo opačně kdyby některý z těchto jezdců dojížděl na bednu. Maxovi totiž unikl jeden fakt a to, že Vale jede na Dukně jak na Yamaze vloni akorát Honda výrazně porychlila a Lorenzo se může přerazit aby jí stíhal.

honda-rs
21. července • 10:15

A jen doplním závody, které se daly srovnat:
čas závodu:
Qatar - 2010 - 42,50 2011 - 42,54
Estoril - 2010 - 46,25 - 2011 - 46,07
Francie - 2010 - 44,34 - 2011 - 44,17Dokonce výrazně porychlil a to se musí obvykle prodírat půlkou startovního pole. Problém je hlavně kvalifikace a začátek závodu - jak mu ujede vlak nemá smysl se někam hnát. V této chvíli se nedá během závodu vymazat víc než 10 vteřin na špičku ( když teda zaspí někdo z první řady ).

odstraneno jannyk F1
21. července • 10:24

ano, pro mě hezká tím, že se dá mít zcela opačné názory a neposílat se přitom v každé větě do zádele...nic víc, nic míň, téma je opravdu obehrané ;-)
Už se nudíme, co? A to je ten nejkratší možný úsek od závodu k závodu. To jsem zvědavá, co tu budem dělat do Brna :-D :-D :-D

goldstar7
21. července • 10:29

To je jednoduchý, budeme si trénovat hlasivky až příjde ten správný čas tak to v Brně rozbalíme:-D:-P

rumajzlnarumu
21. července • 9:36

ještě si tipnu 1.lorenzo 2,spies 3,hayden

odstraneno jannyk F1
21. července • 9:41

eviduju, díky za tip :-)

rumajzlnarumu
21. července • 20:00

já děkuji, doufám že to vyjde :-)

odstraneno jannyk F1
21. července • 20:11

přinejmenším první místo ;-)

juchalka
20. července • 19:41

Ducati buď musí vytvořit motorku, kterou chtějí oni, aniž by uspokojili Rossiho, nebo se mu musí přizpůsobit úplně a vytvořit motorku, kterou chce on. Právě teď mají hybrid obou, a to nefunguje...

MadMax F1
20. července • 22:53

To si měli uvědomit, než ho zaplatili, že pokud se motorka nestaví přesně podle něj, tak na tom zajede kulové. Chudáci jako Stoner, Pedrosa a Doviziozo musí jezdit na jedné motorce a tu si k obrazu svému přizpůsobit a zase jen Rosimu se musí postavit speciální motorka aby na tom něco zajel. Jinak je podprůměrnej až průměrnej.Jo, jak by to asi vypadalo kdyby jemu nestavěla kdysi Honda RCV 211 a ostatní se museli přizpůsobit jeho motorce, pak Yamaha a zase ostatní se museli přizpůsobovat. Od Hondy utekl když začala ostatním dávat stejně kvalitní díly jak jemu (na to jsou články), Od Yamahy utekl, když zjistil, že Lorenzo jej pojede i na jeho motorce a to raději dřív, než se to pořádně potvrdilo. Jak se říká boží mlýny melou a jeho právě semlela Ducati, konečně.Málo platné je to pro DORNU a značku kterou aktuálně jezdí kvůli zaslepeným fanouškům dojná kráva a tak jemu jedinému se staví co si usmyslí. Já konečně vidím a utvrdil jsem se v tom, že je pouze průměrnej pilot když má podmínky jako ostatní. Pokud by měl stejné podmíky od začátku tak tituly by počítal na jedné ruce a ještě by pár prstů zbylo.

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 11:27

ty zase meleš...;-);-);-):-S:-S:-S

goldstar7
21. července • 12:01

mildo ty jsi tomu zase dal korunu, v pohodě každý má svůj názor:-D:-D:-D;-)

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 16:15

ta reakce nebyla na tebe to byla na Maxe ;-)

goldstar7
21. července • 16:57

Já jsem to pochopil, ale jen jsem reagoval na tvůj příspěvek, ve kterém si to rozhrábl:-D. Každý má jiný náhled na danou věc, tak že v poho:-D. Jinak co se týče Maxe, tak si myslím, že v koutku své dušičce Valemu přeje úspěch:-D:-D:-D. Jen je ted nazloben, že nejezdí ve předu, jak tomu bylo ve většině jeho kariéry:-D:-P:-P:-)

honda-rs
21. července • 16:22

Že se rozrušuješ;-) Napsal jsi to úplně přesně jak to je ale Maxovi to nevysvětlíš. Na spoustě vebů je mnoho zajímavého čtení o situaci kolem Valeho a když si to normální člověk poskládá dohromady dá mu to jasný výsledek. Max ikdyby to dokázal poskládat tak si z toho odnese jen " podprůměrný Rossi ":-D:-D:-D

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 16:52

Už jsem v poho;-),jen jsem to ze sebe musel dostat ;-),je mi úlpně někde co si Max myslí o Rossim;-);-),ale už je s tím opakováním co si o něm myslí otravný!:-S Nemusí to tady pořád matlat dokola,vždyť to co jaký názor na něj má už stejně všichni víme..

odstraneno jannyk F1
21. července • 17:56

no vidíš, tak jsi se konečně po včerejšku dočkal...a hned je líp, že jo? :-) Tak sa to patří, tak to má byt! ;-)

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 19:01

jo doma už je to OK ;-):-D

odstraneno jannyk F1
21. července • 19:07

:-D :-D :-D ;-)

MadMax F1
21. července • 12:10

Pak se nemůže divit s takovým chováním, že oplácím a zase si budu vychutnávat Rosiho předposlední místo v kvalifikaci a 8 v závodě. Zkrátka jim to zase omlátím o ústa.

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 13:10

A víš proč?Protože jsi ubožák!Nic jiného totiž neumíš,jen tady plácáš kraviny o Rossim a přitom o tom víš prd!Vše co tu meleš si jenom domýšlíš,protože ty a ani nikdo jiný z nás neví jak se věci mají a kde je někdy pravda.Plivat to ti jde!To,že neuznáváš to,že je Rossi 9.násobný světový šampión jen dokazuje,že tvá chorá mysl je zatemněná nenávistí k jediné osobě a tou je Rossi!Jsi už trapný tím jak pořád do něj šiješ a stále meleš dokola jak je podrůměrný anebo v lepším případě průměrný,fakt když to čtu skoro pořád co tady píšeš nějaký příspěvek,tak si čím dál víc uvědomuji,že to nemáš v hlavě v pořádku,opravdu by jsi měl uvažovat o Chocholouškovi,protože tam patříš!!A klidně si tady piš jak ty nikoho nenapadáš,ale ostatní tady do tebe jenom šijou-ty chudáčku!;-) Ale nediv se tomu,protože jak jsem již napsal výše jsi nemocný člověk!!Anebo máš pocit,že ostatní se tady navážejí do jiných jezdců jako ty do Rossiho??Myslím,že každý z nás tady někdy uznal nebo i uznává sílu soupeře a může ho nemít rád jak chce.Já osobně moc Casey po tom všem co dělá 2x nemusím,ale uznávám,že je sakra rychlý a nezpochybňuji jeho titul ani omylem a ani tak titul Haydena,který ho vyhrál po haluzi,a ani jiných jezdců.Prostě jeje vyhráli a plně si jej zasloužili!!Ale s tebou se o tom nemá cenu bavit,protože ty to svým chorým mozkem nepochopíš,prostě NE!!A ať si napíšeš jaký chceš komentář k tomuto komentáři,tak můj názor na tebe nezměníš..

goldstar7
20. července • 23:14

Kecáš opět z hladu. Pořádně se napapej dej si vlažnou sprchu, udělej tři kolečka kolem baráku a potom tu napiš.:-P:-D:-P

Marcuš
22. července • 10:06

:-D:-D:-D dobré

MadMax F1
20. července • 23:27

Hele a řekni mi, že není pravda, že třeba u Hondy všichni musí jezdit na jedné motorce na jejímž vývoji se společně podílí. Jen Rosimu se staví motorka na míru. Honda i Yamaha se stavěla a teď se bude muset postavit Ducati.

goldstar7
20. července • 23:30

Můj názor je takový, že se vyvíjí motorka pro každého jezdce dle jeho přání a není to jen Vale. Vale si dokáže říci co potřebuje a co naopak ne. Aspoň to v budoucnu tak bylo a bohužel u Ducati si zatím neví rady, tak zkouší úplně vše.

MadMax F1
20. července • 23:34

No ALe RCV211 se stavěla jen podle Rossiho, M1 taktéž a třeba po odchodu Rossiho Honda přestala stavět motorku jen na jednoho jezdce a bere v potaz připomínky a názory všech testovačů a jezdců. Někoho možná méně a něko více. A to je správné. Díky tomu nyní na Honde dokáže zajet dobře kdokoli ze 4 továrních jezdců, kdežto vedle Rosiho na motorce vyvíjené jen jím to dokázal jen a jen Lorenzo.

goldstar7
20. července • 23:40

Tak asi bude výjimečný jako Vale;-). Dobrý jezdec si musí říci co chce a co potřebuje. A co se týče k vývoji šitý pro Valeho, tak si myslím, že ano stavěla se motorka pro něj, ale kolikrát stavět něco nového není nejlepší cesta. Ono je těžký leccos posuzovat, když do toho člověk pořádně nevidí.

MadMax F1
20. července • 23:45

Hlavně si v první řadě musíme uvědomit, že na prvním místě jsou peníze a né zjistit kdo je nejlepší pilot na světě. To je v zájmu značek, továren, pořadatelů a co já vím koho ještě. Jde jen o prachy.

goldstar7
20. července • 23:48

Ano souhlasím je to jen o penězích bohužel jako celý sport. I ten nejlepší sportovec musí mít vedle sebe lidi co ty peníze přinesou, aby potom mohl svoje velkolepé nadání uplatnit. Ale na druhou stranu i ten sportovec musí neskutečně dřít a makat na sobě to je bez debat.

MadMax F1
20. července • 23:55

To je právě že jsou sorty a sporty. Já si právě vice cením sporty kde peníze talent nenahradí. Třeba taková atletika, cyklistika a co já vím ještě, tam jde jednoznačně říci on je šampion (dokud někdo navytahne doping), kdežto u formulí a motorek se nikdy nedozvíme kdo je skutečně nej. Kdoví, třeba pokud by měl Barbera sejné podmínky jako Rossi, stejné sponzory a mechaniky, tak by letos vyhrál.

goldstar7
21. července • 0:02

Co se týče cyklistiky, tak tam se mi nelíbí jedna věc a to, že tým pracuje pro jednoho člena, mně se to osobně nelíbí, ale nikomu nevnucuji svůj názor. Tisíc lidí, tisíc názorů. Ale všude musejí být peníze bez nich vrcholově sport v dnešní době nelze dělat. A co se týče motorismu, tak bych jim dal všem stejný stroj, tak pojďme a ukaž co je v tobě. Bohužel to je nereálný. Proto bude mi vždy někdo nějakou výhodu.

MadMax F1
21. července • 0:09

Silniční cyklistika určitě, ale vem si horskou. Náš Jarda Kulhaví je v čele světového šampionátu a závod vyhraje způsobem, že ujede od startu a až do cíle ojdíždí a sází nejrychlejší kola. To je jednoznačně měřítko toho, že je nejlepší. Pokud by přesedlal z kola Specialized třeba na nějakou Meridu, tak si troufnu tvrdit že na 100% taktéž v daném závodě zvítězí, protože je nejlepší. U motorek to je jinak posaď dosavadního šampiona na jinou a uvidíe. Jinak si nedělám iluze, ale strašně by mě zajímalo, jak by Lorenzo zajel na Ducati.

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 11:04

Maxi sundej si ty růžové brýle;-),ten tvůj Jarda Kulhavý,pokud je tak dobrý,tak jen díky tomu že je nadopovaný stračkama!!A pokud si myslíš,že ne tak jsi naivní až to bolí!;-)Prakticky ve všech sportech,ti co jsou na špici jsou nahonění na dopingu,a tím nemyslím jenom steroidy,ale i jiné podpůrné látky,třeba na okysličování krve atp.to že jej zatím nechytla dopingovnka je asi jeho štěstí,nebo se tomu umí vyhnout,ale čistej určitě nebude!!Pokud by byl čistý tak by byl podprůměrný,nebo možná průměrný jezdec jako byl a je Max Biaggi ;-);-):-D a jinak si myslím,že těch afér kolem cyklistiky bylo až až,což nám jen dokazuje,že cyklisté jsou jedni z největších dopérů,a je jedno jestli to je na tour de France,nebo na horské cyklistice..;-);-);-) Ale jinak bych se ani nedivil,vzhledem k tomu jak se tady prezentuješ svými názory,kdyby jsi tomu věřil,že ten tvůj Jarda je čisťounkej jako padlý sníh ;-);-);-):-D:-D:-D HAHAHAHAHAHA....atd.

MadMax F1
21. července • 12:08

A ty by ses stejně asi divil kdyby laboratoř udělala test krve Rossimu a jiným z motocyklového sportu. Ty by ani na start takové Tour de France nepustili.

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 13:12

co to tady motáš Rossiho??Aha on vlastně dopuje taky nojono...

MadMax F1
21. července • 18:26

O dopingu víš kulové, tak se na tenhle led napouštěj. Napsal jsem, že by jej ani na start nepustili. Jsi někde četl, že jsem psal, že dopuje? Ty jejich prášky a injekce proti bolesti jsou v podstatě také doping. Vrcholovej cyklista nemůže ani používat kapky do nosu a různé virózy léčí převážně homeopatikama. Kdyby jsi viděl seznam zakázaných látek, tak by se ti protočily panenky. Navíc letos na Tour jedinej prokázanej nepovolenej preparát u závodníka Katusche. Pro toho závodníka to automaticky znamená vyhazov z týmu a musí zaplatit 5 násobek mzdy a to vše jen po otestovaném A vzorku. Týmy si to hlídají a trestají více jak sportovní komisaři, neboť doping vrhá na stáj špatné jméno a přichází o sponzory.Ještě jednou opakuju, pokud o tom nic nevíš, tak o tom nediskutuj

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 19:22

hmm vidím,že jsi chodící antidopingová kontrola ;-) je jen zvláštní,že některé chytnou a někteří jsou takzvaně čistí,ale je kupodivu,že podávají obdobné výkony.:-O:-O To bude asi tím,že ten jeden je tak výkonný,že ten druhý musí vzít "doping"aby se tomu výkonnému vyrovnal že?A tomu jako věříš?:-O:-O Jak tvrdím,na vrcholevé úrovni berou všichni,prostě tomu nevěřím,že to někdo může podávat takové výkony bez "dopingové"pomoci(laicky řečeno)i slavný Lance Armstrong byl obviněný z dopingu a i když mu nic neprokázali tak je téměř jisté,že dopoval tady si to třeba přečti http://aktualne.centrum.cz/sportplus/ostatni-sporty/ostatni/clanek.phtml?id=700902 jen to uměli doktoři zamaskovat,tak aby u něj nic nenašli,a pokud si myslíš opak,tak otevři oči,protože jsi jinak jen naivní zaslepenec ;-);-) a jinak jsem se amatérsky věnoval kulturistice 15.let a o dopingu jsem si párkrát něco přečetl a hlavně i od lékařů jako je Eduard Pražák.Ale jinak ano mezi zakázanými látky jsou i takové,u kterých to pomalu vyvolává úsměv...

MadMax F1
21. července • 20:23

Na toto téma s tebou nebudu diskutovat. U mě si padnul. Zakázaných látek je nepřeberné množství. Jakmile se jedna zařadí na seznam objeví se další neznámá. U cyklistů se testuje 4 druhy EPO a používá se 200. Jak kdysi odhalili špičkové atlety reprezentace USA? Protože nějaký anonim poslal komisaři lahvičku neznámé substance. Po analíze se zjistilo, že má významný podpůrný účinek a když otestovali B vzorky atletů tak drtivá většina amíků byla pozitivní, včetně Marion Jonesové, která vracela medaile. Co by se stalo kdyby to anonim neposlal. Komisař řekl, že by se o tom nikdy nedozvěděli. Toto téma uzavírám a končím i s tebou, je to jak rozprava s ....

MadMax F1
21. července • 12:06

V profi sportu není nikdo čistej. S anabolikama jsem se pár let setkával a vím o nich víc než 99% běžné populace. Přezto, nebo spíše právě proto dokážu ocenit vítěze.

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 16:46

ocenit nadopovaného vítěze???To snad ne??! :-O:-O:-O:-O:-O:-O

goldstar7
21. července • 0:13

Co se týče Lorenza, tak je na začátku osobně si myslím velké kariéry a třeba se dočkáš a jednou snad na Ducati pojede. Velice si pamatuji jeho začátky v nejvyšší kubatuře a to nabyl Lorenzo, ale spíš Hapalainen:-D. Ale musím uznat bojoval a teď je z něj super závodník.

MadMax F1
21. července • 0:22

A to je právě ono, že já ač mu fandím, tak nikdy o něm neprohlásím, že je nejlepší, protože to zjistit nejde. A Proto nikdy neuznám za nejlepšího Rossiho, ikdyby měl titulů 20. Ale alespoň je o čem polemizovat. Jak asi diskutou a hádají se takoví plavci, lyžaři, běžci a judisti o svých šampionech.

goldstar7
21. července • 0:30

Můžu ti říci, když třeba sleduji diskuze ne webu ohledně hokej nebo fotbalu, že je to hnus a nic jinýho. Všude samá vulgarita a málo konstruktivní kritiky nebo poznatků. Já jsem z Brna, tak v hokeji fandím Kometě a občas na ty online diskuze zamířím a tam je to samý expert ( myšleno ironicky). Kolikrát mi to příjde, že dokáží za víkend postavit dvoj domek.

MadMax F1
21. července • 0:13

Nebo třeba bratři Klitschkové v boxu. Tam si nikdo netroufne tvrdit, že nejsou šampioni. Prostě to jsou sporty, které olivňuje jedinec a ne PR, sponzoři, organizátoři a promotéři.

Milda Vale (milda.vale)
21. července • 11:07

nadopovaní a hrubě,ale jinak ano musí si to vyboxovat mezi těm dopéry,i když nejspíš budou nadopovaní více než ti ostatní,protože jsou šampióni viď?;-)

MadMax F1
21. července • 0:10

Boha jeho, Jaroslav KULHAVÝ

MadMax F1
20. července • 23:19

No to jsem přesně čekal, kdy někdo začne osobně útočit proti mně. Já mám dobrou náladu. Za tím co jsem napsal s stojím a jsem na to patřičně hrdej. Celkem mě pobavilo, že někdo neznámej vyrovnal můj červenej palec a narval ho tobě. Budu si muset dát taky zelenej, než se sem nacpe banda zaslepenejch a s předstaou, že mi to vadí mě upalcuje.

goldstar7
20. července • 23:21

Já tě nenapadám a ani jsem ti červenej palec nedal:-D

MadMax F1
20. července • 23:23

Já vím, ten tam byl hned. Mě to je putna. To byl zase někdo kdo se ani vyjádřit nedokáže, jen zbaběle kliká. Dnes prozatím však vyjímečně v můj prospěch.

goldstar7
20. července • 23:25

Já absolutně palce neřeším a je mi úplně jedno jestli těch červenej tam bude mraky, jen jsem reagoval na tvůj příspěvek a nebyl myšlen urážlivě;-)

MadMax F1
20. července • 23:31

Ono se nediv, že si hned vše beru osobně. Jsem zvyklej, že každé slovo je zde proti mě, tak si tak vysvětluju i něco nevnného.

goldstar7
20. července • 23:36

Už jsem tu jednou o tobě psal, že máš svůj svět a nemá smysl tě něčím přesvědčovat. A psal jsem tu, že je zbytečné někoho slovně urážet, když má jiný názor. Proto ode mně nečekej nějaké urážky. Je to jen sport a tak to musíme brát. jak jsi tu jednou napsal chleba levnější nebude, tak proč se vzrušovat.

MadMax F1
20. července • 23:39

Hele, koukni nahoru, fanouškové přibývají. Jak nezvyklé :-)

goldstar7
20. července • 23:41

začínáš mít fanklub :-D:-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
20. července • 19:13

Mám takový dojem že letos je pro Ducati každý víkend těžký a na mé gusto je to těžší a těžší a dalo by se použít přirovnání ,že to jde od deseti k pěti:-(. Už to chce něco zásadního, nebo nás tu ti erudovaní antirossifans budou žvýkat jak orbitku:-P:-D:-D.
Každopádně se těším na další pěknej závod, protože Německo bylo pěkné...moc pěkné;-):-D. Jen ta špice (obsazení) se mi vůbec nelíbila:-P:-P:-D

kolja F1
20. července • 19:36

já pevně věřím,že zlepšení Ducati přijde s větší možností výběru směsí pneu.

s64
20. července • 21:27

Obávám se,že i s větší možností výběru směsí pneu to nebude o moc lepší.:-O:-(

kolja F1
21. července • 17:11

jen bych dodal,že Rossi má testovat pro Bridže.Tak mi z toho vychází,že je dodání měkčích směsí na jeho popud.JE TO JEN MůJ DOHAD.

Jaroslav Petřík (jarpet)
20. července • 20:29

Tuhle možnost ale budou mít i ostatní týmy, takže to je furt stejná písnička. Mohou se skokově zlepšit všichni a Ducati bude zase o skok vzadu. Jsem laik, ale tudy asi cesta nevede...nevím:-S:-)

Milda Vale (milda.vale)
20. července • 19:31

už nás žvýkaj ;-);-):-D

odstraneno viktorb
20. července • 21:27

Vždyť o to slastnější je úspěch ,který přijde, no vidíte, mám víc víry než někteří fans Valeho:-)

MadMax F1
20. července • 22:40

nepřijde:-D:-D:-D

Jaroslav Petřík (jarpet)
20. července • 20:05

nebóój, přijde doba a budou plivat plomby;-):-D

odstraneno jannyk F1
20. července • 19:39

dokáď vás nevypluli tož je to ok :-D

odstraneno jannyk F1
20. července • 19:19

zato mě se líbilo Německo komplet :-P

Jaroslav Petřík (jarpet)
20. července • 19:23

bzzz...snad jsem ani nic jiného nečekal:-P:-P:-D:-D

odstraneno jannyk F1
20. července • 19:38

to jsem ráda, že jsem splnila Tvé očekávání :-P

Doporučujeme

Články odjinud