Ducati pozměňuje nastavení elektroniky a posiluje tým

11 komentářů

mišuák
11. května • 21:55

tak snad s tim něco udělaj

kvasa
11. května • 23:21

no meli by. Prece neni normalni, aby jeden z jedenácti jezdcu za ery Ducati GP7/8/9 neco zajel a ostatni se trepali na konci pole. No a uz vubec neni normalni rikat, ze Ducai je (byla) nejlepsi motorka, kdyz na ni jen jeden z jedenacti jezdcu dokaze neco zajet. Proste nebyt Stonera tak je to ta nejmarnejsi z nejmarnejsich marnych motorek na svete...proste o tridu za nejakou Hayate, nedejboze Kawasaki. Snad se zlepsijou, protze jinac nema vyznam provozovat pet motorek ale staci jedna: pro Stonera.

7ummy
12. května • 10:32

KVASO ty des dosebe :)

hubas111
12. května • 13:47

Tímhle prohlášením potvrzují svým způsobem, co zde mnoho fandů vyčítá dle mého mínění neoprávněně Ducati, že upřednostňuje Stonera před ostatními jezdci. Samozřejmě, že TOP materiály nebo nejnovější inovace dostává logicky tovární tým, ale jinak továrně záleží, aby jejich značka byla co nejvíše v pořadí jezdců tak i poháru konstruktérů.

The_DoctoR
12. května • 20:03

Jak jsem říkal, Stoner dostává to nej na zbytek se kašle...

anonym
12. května • 20:10

Pánové tak to jste asi četli jiný článek....
Já to chápu, že chtějí přijít nato proč je Stoner tak vyjímečný v porovnání s ostatními a pomoci jim tím, že jim budou předávat Stonerovi poznatky - prakticky předávat jeho poznatky a nastavení ostatním, takže klídek. Já bejt Stoner tak se možná i naštvu.

parak
12. května • 21:02

The_DoctoR
máš takovej dojem,nebo si to někde vypátral?Zájímá mě to,co jsem měl možnost číst všude možně,tak tam vládne naprostá rovnost.Totiž ono "na ostatní kašlat" postrádá logiku

The_DoctoR
13. května • 13:29

parak: Aby mistři světa jako Melandri a Hayden uzavírali startovní rošť? Na to není potřeba žádná dedukce, to bije do očí...

kvasa
13. května • 15:23

no sak bije do oci ze ta motorka stoji za velky ho*no.

parak
13. května • 21:52

..potom je Casey bůh a kam se na něj hrabe Vale...chtěl bych vidět Caseyho na Yamaze (i Valeho na Ducati),zřejmě by nadělil všem dvě kola

parak
13. května • 22:04

The_DoctoR
v tom to nebude,Ducati prostě není pro každýho a budou mít vždycky problém najít vhodnýho pilota,už se těším,až na továrnu nasedne Kallio..
vidíš to moc jednoduše,vží se do situace šefa jakýhokoli teamu,obětoval bys jednu ze dvou motorek a kumšt jednoho pilota aby si měli frajeři na diskuzním fóru o čem psát??To je naprosto nemyslitelný a nesmyslný...,nehledě na to,že šéf teamu je malej pán na takovýhle "hlavou dolů rozhodnutí"
..co vím já (nečtu jen tady) jsou lidi okolo Ducati rozladěný a poradil bych jim jedno:nehledejte chyby v máše,hledejte vhodný piloty,protože Ducna je vyjímečná úplně vším a japonnce může "kočírovat každej"

Doporučujeme

Články odjinud